Βότανα Αγίου Όρους

Φίλτρα
Αγιορείτικο Βότανο...

Αγιορείτικο Βότανο Φασκόμηλο | Ι.Μ. Ξενοφώντος

Καταπραΰνει από εντερικές διαταραχές. Είναι διουρητικό και εφιδρωτικό. Ανακουφίζει από αναπνευστικά προβλήματα. Τονώνει το νευρικό και το καρδιαγγειακό σύστημα.

Καθαρό Βάρος: 28 g

Τιμή 3,70 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Βότανο Ευδόκιμον Φασκόμηλο...

Βότανο Ευδόκιμον Φασκόμηλο | Ι.Μ.Μ. Βατοπεδίου

Διαθέτει αντιβακτηριδιακές, αντιμυκητιακές, στυπτικές, αντισηπτικές, καρδιοτονωτικές και σπασμολυτικές ιδιότητες. Βελτιώνει τη μνήμη. Προλαμβάνει το σάκχαρο.

Καθαρό Βάρος: 30 g

Τιμή 4,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Αγιορείτικο Βότανο...

Αγιορείτικο Βότανο Καλέντουλα | Φαρμακείο Αγίου Όρους

Οι μοναχοί συλλέγουν από την Αθωνική γη βότανα, όπως η καλέντουλα, και τα προσφέρουν για τη θεραπεία κάθε είδους πάθησης. Η καλέντουλα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και έχει αντισηπτική, αποτοξινωτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Βελτιώνει τη λειτουργία του ουροποιητικού και ανακουφίζει από πεπτικά ή γαστρεντερικά προβλήματα.

Καθαρό Βάρος: 50 g 

Τιμή 4,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
  • Νέο
Μοναστηριακό Βιολογικό...

Μοναστηριακό Βιολογικό Βότανο Φασκόμηλο | Εν τω Άθω

Ένα βότανο από την Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Κρεμαστών με αναρίθμητες ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες. Ενισχύει το ανοσοποιητικό, τονώνοντας το νευρικό και το καρδιαγγειακό σύστημα. Ανακουφίζει από αναπνευστικά προβλήματα και αντιμετωπίζει τις εντερικές διαταραχές. Είναι διουρητικό και εφιδρωτικό. Διατίθεται σε συσκευασία doypack για φύλαξη και ασφάλεια.

Καθαρό Βάρος: 35 g

Τιμή 4,50 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged