Virgin Mary

Παναγία η Γοργοεπήκοος - Με κορνίζα και στρας

Παναγία η Γοργοεπήκοος - Με κορνίζα και στρας

00.120.359
Available

Αγιορείτικη εικόνα με την τεχνική της  χρυσοτυπίας, διακοσμημένη με κρυστάλλους swarovski και πέρλες. Πλαισιωμένη από διπλή κορνίζα.

Διαστάσεις: 26 × 31 cm

€190.00
Tax included
Quantity
You must be logged
Available

Free shipping in Attica for orders over 60€
Have questions? Ask us at 210 5727113

Παναγία η Γοργοεπήκοος. Χειροποίητη εικόνα μοναδικής τεχνοτροπίας. Αποτελεί εργόχειρο δημιουργημένο από τους πατέρες της Νέας Σκήτης Αγίου Όρους. Φιλοτεχνημένη με την τεχνική της χρυσοτυπίας, με ανάγλυφα διακοσμητικά στοιχεία με χρυσοκονδυλιά και ασημοκονδυλιά. Η εικόνα είναι διακοσμημένη με κρυστάλλους swarovski σε διάφορες αποχρώσεις, καθώς και με πέρλες σε λευκή και χρυσή απόχρωση. Το θέμα περιμετρικά κοσμείται με διπλή κορνίζα, ενώ προστατεύεται με τζάμι. Η πρώτη κορνίζα πλησίον του θέματος της εικόνας έχει πλάτος 3,5 cm με σκάλισμα δύο επιπέδων σε μαύρη απόχρωση, με αντικέ παλαίωση. Πλαισιώνεται από την εξωτερική κορνίζα, πλάτους 2 cm, σε αποχρώσεις του χρυσού-ασημί με καφέ πατίνα. Η πλάτη της εικόνας είναι επενδυμένη με μαύρο βελούδο.


Μπορεί να κρεμαστεί επιτοίχια με το μεταλλικό γαντζάκι που διαθέτει ή να σταθεί επιτραπέζια με επιπρόσθετη βάση.

Διαστάσεις εικόνας: 26 x 31 cm, με πάχος κορνίζας 3 cm

Συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας αγιορείτικης εικόνας. Προσφέρεται σε συσκευασία δώρου με πολυτελές κουτί-κασετίνα.

Αγιορείτικο εργόχειρο  από τη Νέα Σκήτη Αγίου Όρους.

00.120.359
26 × 31 cm
Decorated
Virgin Mary
1,5 kg
No customer reviews for the moment.