Crystals

Filter by

Price
Theme
more... less
Dimensions
more... less
Filter
Filters
Επάργυρο Εικονάκι Παναγίας...

Επάργυρο Εικονάκι Παναγίας - Κρύσταλλο, καρδία

Ένα μοναδικό δώρο με την εικόνα της Παναγίας Μεγαλόχαρης. Φιλοτεχνημένο σε βαρύ κρύσταλλο, σε σχήμα καρδιάς, με διαμαντέ κοπή και γυαλιστερό φινίρισμα. Διατίθεται σε τρεις επιλεγμένες αποχρώσεις σε συσκευασία δώρου. 

Διαστάσεις: 5,5 ×5,5 cm

Price €6.00
Add to wishlist
You must be logged
Επάργυρο Εικονάκι Παναγίας...

Επάργυρο Εικονάκι Παναγίας - Κρύσταλλο, οβάλ

Ένα μοναδικό δώρο με την εικόνα της Παναγίας Μεγαλόχαρης. Φιλοτεχνημένο σε βαρύ κρύσταλλο, σε οβάλ σχήμα, με διαμαντέ κοπή και γυαλιστερό φινίρισμα. Διατίθεται σε τρεις επιλεγμένες αποχρώσεις σε συσκευασία δώρου. 

Διαστάσεις: 4,5 ×5,5 cm

Price €6.00
Add to wishlist
You must be logged
Παναγία Οδηγήτρια –...

Παναγία Οδηγήτρια – Κρύσταλλο μουράνο

Η πανέμορφη εικόνα με την Παναγία την Οδηγήτρια είναι φιλοτεχνημένη από επάργυρο μέταλλο, με γυαλιστερό φινίρισμα, πάνω σε κρύσταλλο μουράνο, σε σχήμα δάκρυ, σε ημιδιάφανη απόχρωση, φέροντας αποχρώσεις του λευκού και του τιρκουάζ, σε συνδυασμό με τα φυσικά νερά του κρυστάλλου. Είναι κατάλληλο για το σπίτι ή το γραφείο. 

Διαστάσεις: 8 × 11,5, με πάχος 1,7 cm

Price €9.00
Add to wishlist
You must be logged
Χριστός Ευλογών - Κρύσταλλο...

Χριστός Ευλογών - Κρύσταλλο μουράνο

Η εικόνα με το Χριστό Ευλογόντα είναι φιλοτεχνημένη με εκτύπωση λιθογραφίας, πλαισιωμένη από επάργυρη μεταλλική κορνίζα, με γυαλιστερό φινίρισμα, τοποθετημένη πάνω σε κρύσταλλο μουράνο σε σχήμα δάκρυ, σε ημιδιάφανη απόχρωση, με αποχρώσεις του λευκού και του τιρκουάζ, σε συνδυασμό με τα φυσικά νερά του κρυστάλλου.

Διαστάσεις: 8 × 11,5, με πάχος 1,7 cm

Price €9.00
Add to wishlist
You must be logged
Παναγία των Αγγέλων –...

Παναγία των Αγγέλων – Διαμαντάκι

Το μοναδικό εικονάκι με την Παναγία των Αγγέλων είναι φιλοτεχνημένο από επάργυρο μέταλλο, με γυαλιστερό φινίρισμα, πάνω σε διάφανο κρύσταλλο, στρογγυλού σχήματος, με πολυεδρική κοπή. Η εικόνα πλαισιώνεται από βυζαντινή γραφή, σε χρυσή απόχρωση. Προσφέρεται σε συσκευασία δώρου και είναι κατάλληλο για το σπίτι ή το γραφείο.

Διαστάσεις ( Διάμετρος ): 6 × 6, με βάθος 3,8 cm

Price €8.00
Add to wishlist
You must be logged
Χριστός Ευλογών - Μπλε...

Χριστός Ευλογών - Μπλε κρύσταλλο, διακοσμημένο

Η υπέροχη επάργυρη εικόνα του Χριστού Ευλογόντα είναι φιλοτεχνημένη με εκτύπωση λιθογραφίας, πλαισιωμένη από επάργυρη οβάλ κορνίζα, με βυζαντινά σκαλιστά μοτίβα και τοπικές επιχρυσώσεις. Είναι τοποθετημένη σε χοντρό, μπλε κρύσταλλο, το οποίο κοσμείται από τα βυζαντινά μοτίβα, τα αρχικά ΙΣ ΧΣ και ευχή, σε χειροποίητη χρυσή απόχρωση.  Διατίθεται σε τρεις επιλεγμένες διαστάσεις.

Price €5.50
Add to wishlist
You must be logged
Παναγία των Αγγέλων - Μπλε...

Παναγία των Αγγέλων - Μπλε κρύσταλλο, διακοσμημένο

Η υπέροχη επάργυρη εικόνα της Παναγίας των Αγγέλων είναι φιλοτεχνημένη με εκτύπωση λιθογραφίας στα πρόσωπα της εικόνας, πλαισιωμένα από τα ρούχα τους σε επάργυρο μέταλλο, σε ανάγλυφη μορφή, με γυαλιστερό φινίρισμα και τοπικές επιχρυσώσεις. Είναι τοποθετημένη σε χοντρό, μπλε κρύσταλλο, το οποίο κοσμείται από τα βυζαντινά μοτίβα, τα αρχικά ΜΡ ΘΥ και ευχή, σε χειροποίητη χρυσή απόχρωση.  

Price €10.00
Add to wishlist
You must be logged
Παναγία Οδηγήτρια - Μπλε...

Παναγία Οδηγήτρια - Μπλε κρύσταλλο, διακοσμημένο

Η επάργυρη εικόνα της Παναγίας της Οδηγήτριας είναι φιλοτεχνημένη με εκτύπωση λιθογραφίας στα πρόσωπα της εικόνας, πλαισιωμένα από τα ρούχα τους σε επάργυρο μέταλλο, σε ανάγλυφη μορφή, με γυαλιστερό φινίρισμα και τοπικές επιχρυσώσεις. Είναι τοποθετημένη σε χοντρό, μπλε κρύσταλλο, το οποίο κοσμείται από τα βυζαντινά μοτίβα και τα αρχικά ΜΡ ΘΥ σε χειροποίητη χρυσή απόχρωση.  

Price €14.00
Add to wishlist
You must be logged
Παναγία των Αγγέλων -...

Παναγία των Αγγέλων - Φλοιός με κρύσταλλο, διακοσμημένο

Η υπέροχη επάργυρη εικόνα της Παναγίας της Οδηγήτριας είναι φιλοτεχνημένη με εκτύπωση λιθογραφίας στα πρόσωπα της εικόνας, πλαισιωμένα από τα ρούχα τους σε επάργυρο μέταλλο, με γυαλιστερό φινίρισμα και τοπικές επιχρυσώσεις. Αποτελεί μια μοναδική επιτραπέζια σύνθεση, τοποθετημένη σε χοντρό, μπλε κρύσταλλο, το οποίο είναι πάνω σε φλοιό δέντρου. 

Price €17.00
Add to wishlist
You must be logged
Παναγία Άξιον Εστί -...

Παναγία Άξιον Εστί - Κρύσταλλο Murano

Επάργυρη εικόνα με τοπικές επιχρυσώσεις πάνω σε κρύσταλλο μουράνο. Κοσμείται με την Παναγία Άξιον Εστί. Το κρύσταλλο είναι διάφανο, με μπλε και λευκές αποχρώσεις, δίνοτας μια εξαιρετική αισθητική. περιμετρικά υπάρχει ζωγραφιστή διακόσμηση με χρώματα σμάλτου. Αποτελεί ένα εξαιρετικό δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή εσάς.

Διαστάσεις εικόνας: 10 × 14

Price €18.00
Add to wishlist
You must be logged