Mount Athos frankincense

Αγιορείτικο Θυμίαμα | Ι.Μ. Δοχειαρίου

Αγιορείτικο Θυμίαμα | Ι.Μ. Δοχειαρίου

00.144.008.1.5
Available

Αποτελεί 100% μοναστηριακό εργόχειρο αρίστης ποιότητας. Παράγεται από πρώτη ύλη δάκρυ και εκλεκτά έλαια λιβανοποιίας. Διατίθεται σε 15 διαφορετικά αρώματα, τα οποία δημιουργούν αίσθημα κατάνυξης και αγαλλίασης και 3 συσκευασίες για να επιλέξετε.

Καθαρό Βάρος: 50 g | 200 g | 1 kg

Packaging
Select Packaging
Fragrance
Select Fragrance
€5.00
Tax included
Quantity
You must be logged
Available

Free shipping in Attica for orders over 60€
Have questions? Ask us at 210 5727113

Το Αγιορείτικο Μοσχοθυμίαμα παράγεται από τους μοναχούς της Ιεράς Μονής Δοχειαρίου. Είναι 100% αυθεντικό μοναστηριακό εργόχειρο που ξεχωρίζει για τα υπέροχα αρώματα που αναδίδει, τα οποία δημιουργούν αίσθημα κατάνυξης και αγαλλίασης. Η παρασκευή του απαιτεί κοπιαστική εργασία καθώς το θυμίαμα περνά από πολλά στάδια μέχρι να πάρει την τελική του μορφή. Διατίθεται με την ευλογία των μοναχών της Ιεράς Μονής. Το Μοσχοθυμίαμα συμβολίζει την προσευχή μας που φθάνει στον θρόνο του Θεού. Το θυμιάτισμα δεν πραγματοποιείται μόνο στο ναό κατά τις ακολουθίες της Εκκλησίας. Κάθε Χριστιανός στο σπίτι του είναι καλό να τηρεί αυτή την όμορφη κι ευλογημένη συνήθεια για να εισακούεται η προσευχή του από τον Θεό. Το Μοσχοθυμίαμα Αγίου Όρους, με τα υπέροχα αρώματά του, θα μεταφέρει σε εσάς και το σπιτικό σας την ευωδία και τις ευλογίες του Αγίου Όρους. Επιλέξτε μέσα απο τρεις διαφορετικές συσκευασίες με μεγάλη γκάμα αρωμάτων.

Διατίθεται σε 15 επιλεγμένα αρώματα: Βυζαντινό – Πασχαλιά – Κεχριμπάρι – Άνθος ερήμου – Κυπαρίσσι – Χειρουβικό – Νάρδο – Παπαρούνα – Βιολέτα – Αγιόκλημα – Τριαντάφυλλο – Αθωνικά άνθη

Καθαρό Βάρος: 50 g | 200 g | 1 kg

Αγιορείτικο προϊόν από την Ιερά Μονή Δοχειαρίου Αγίου Όρους

 

Συμβολισμός

Το θυμίαμα αποτελεί ένα από τα δώρα που προσφέρει ο χριστιανός προς τον Χριστό, όπως άλλωστε ήταν και ένα από τα δώρα των τριών Μάγων. Όπως αναφέρεται και στη φράση της προσευχής προς τον Θεό που διαβάζεται κάθε απόγευμα στην ακολουθία του Εσπερινού «Κατευθυνθήτω η προσευχή μου ως θυμίαμα ενώπιόν Σου», το λιβάνι συμβολίζει την προσευχή μας που ανέρχεται όπως ο καπνός στο θρόνο του Θεού. Με το θυμίαμα παρακαλούμε τον Θεό να δεχτεί την προσευχή μας σαν ευωδία. Στο σπίτι το θυμιάτισμα γίνεται κατά τη διάρκεια της προσευχής έχοντας όσο το δυνατόν καθαρή καρδιά και σκέψη.

 

 

 

 

00.144.008.1.5
50 g
200 g
Amber
Mount Athos
Lilac
Gardenia
Rose
Bethlehem
Honeysuckles
Nardus
Cypress
Violet
Desert Flower
Nut
Cinnamon
Cherubic / Angelic
Byzantine
Beeswax
Παπαρούνα
Παντάνασσα
Μόσχος Ινδίας
245 g
65 g
No customer reviews for the moment.