MONASTERY DIET

Μοναστηριακός Φυσικός Ανθός Αλατιού | Εν τω Άθω

Μοναστηριακός Φυσικός Ανθός Αλατιού | Εν τω Άθω

00.143.115
Available

Φυσικό θαλασσινό αλάτι από τις μοναχές της Ιεράς Μονής, το οποίο συλλέγεται με τα χέρια και δεν περιέχει καθόλου χημικά ή πρόσθετα. Αναδίδει όλη την αύρα και το ιώδιο της θάλασσας, κάνοντας τα φαγητά σας πιο νόστιμα και προσφέροντας στον οργανισμό σας απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Καθαρό Βάρος: 120 g

€4.50
Tax included
Quantity
You must be logged
Available

Free shipping in Attica for orders over 60€
Have questions? Ask us at 210 5727113

Ο Ανθός Αλατιού είναι ένα αυθεντικό μοναστηριακό φυσικό προϊόν από τη σειρά Εν τω Άθω. Οι μοναχές της Ιεράς Μονής παρασκευάζουν φυσικά προϊόντα με αγνά υλικά και βότανα. Το συγκεκριμένο είναι θαλασσινό αλάτι, το οποίο συλλέγουν οι μοναχές με τα χέρια τους από τις βραχώδεις ακτές της περιοχής της Σητείας της Κρήτης. Αποτελεί λοιπόν 100% φυσικό προϊόν χωρίς πρόσθετα χημικά. Διαθέτει αυθεντική και καθαρή γεύση, η οποία είναι αναλλοίωτη και χαρίζει όλη την αύρα και το ιώδιο της θάλασσας στο φαγητό σας. Πρόκειται για ανθό αλατιού, δηλαδή ό,τι πιο φυσικό και αγνό μας δίνει η θάλασσα. Είναι πλούσιο σε θαλασσινή υγρασία και δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία, όπως αυτές που υπόκεινται το κοινό, λεπτόκοκκο αλάτι του εμπορίου. 

Το φυσικό θαλασσινό αλάτι περιέχει μέταλλα, ιχνοστοιχεία και φυσικά ιώδιο, συστατικά απαραίτητα για την καλή υγεία του οργανισμού. Πέρα από κάθε φαγητό ή σαλάτες που αλατίζετε, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για να γαρνίρετε κοκτέιλ, ποτά, ακόμη και κάποια γλυκά με αυτό, ώστε να χαρίσετε μία έξτρα νότα νοστιμιάς, η οποία αναδεικνύει τη γλυκύτητα του εδέσματός σας. 

Καθαρό Βάρος: 120 g

Προϊόν από την Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Κρεμαστών

Η σειρά προϊόντων ΕΝ ΤΩ ΑΘΩ εξασφαλίζει επιλεγμένα μοναστηριακά προϊόντα από το Άγιον Όρος και την υπόλοιπη Ελλάδα.

00.143.115
120 g
160 g
No customer reviews for the moment.