Chamomile

Filter by

Price
Packaging
more... less
Properties
more... less
Filter
Filters
Χαμομήλι Ορμύλια | Ι.Μ....

Χαμομήλι Ορμύλια | Ι.Μ. Ευαγγελισμού

Συμβάλλει στην ανακούφιση από εντερικά και στομαχικά προβλήματα. Ηρεμεί και χαλαρώνει καθώς είναι φυσικό αγχολυτικό. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και αντιμετωπίζει πονόλαιμο και πονοκέφαλο.

Καθαρό Βάρος: 45 g

Price €6.00
Add to wishlist
You must be logged
Αγιορείτικο Βότανο Χαμομήλι...

Αγιορείτικο Βότανο Χαμομήλι | Φαρμακείο Αγίου Όρους

Οι μοναχοί συλλέγουν από την Αθωνική γη βότανα, όπως το χαμομήλι, και τα προσφέρουν για τη θεραπεία κάθε είδους πάθησης. Το χαμομήλι διαθέτει μια πληθώρα από ευεργετικές ιδιότητες. Συμβάλλει στην αποτοξίνωση και ενίσχυση του οργανισμού. Βελτιώνει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Ηρεμεί από το άγχος και δρα κατά της αϋπνίας. 

Καθαρό Βάρος: 50 g 

Price €3.00
Add to wishlist
You must be logged
Βότανο Ευδόκιμον Χαμομήλι |...

Βότανο Ευδόκιμον Χαμομήλι | Ι.Μ.Μ. Βατοπεδίου

Είναι βότανο βιολογικής καλλιέργειας. Διαθέτει μία πληθώρα από ευεργετικές ιδιότητες. Ανακουφίζει από εντερικά και στομαχικά προβλήματα. Ηρεμεί και χαλαρώνει ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα.

Καθαρό Βάρος: 30 g

Price €6.00
Add to wishlist
You must be logged
Μοναστηριακό Βιολογικό...

Μοναστηριακό Βιολογικό Χαμομήλι | Εν τω Άθω

Ένα βότανο από την Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Κρεμαστών με ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες. Ενδείκνυται για την ηρεμία πνεύματος και σώματος. Αντιμετωπίζει στομαχικά και εντερικά προβλήματα. Είναι αποτοξινωτικό, αντιφλεγμονώδες και διαθέτει αντισηπτική δράση. Διατίθεται σε συσκευασία doypack για φύλαξη και ασφάλεια.

Καθαρό Βάρος: 35 g

Price €4.50
Add to wishlist
You must be logged