Jams & Spoon Sweets

Γλυκό του κουταλιού Κιτρο | Ι.Μ. Αναλήψεως

Γλυκό του κουταλιού Κιτρο | Ι.Μ. Αναλήψεως

00.140.085
Available

Τα γλυκά του κουταλιού αποτελούν εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα γλυκό εύγεστο και υγιεινό. Είναι φτιαγμένα από εξαιρετικά συστατικά άριστης ποιότητας. Προτείνονται σε περιόδους νηστείας, χαρίζοντας ενέργεια και ξεχωριστή γεύση στη διατροφή.

Καθαρό Βάρος: 370 g

€8.50
Tax included
Quantity
You must be logged
Available

Free shipping in Attica for orders over 60€
Have questions? Ask us at 210 5727113
Το Γλυκό του κουταλιού Καρπούζι είναι φτιαγμένο από αγνά φυσικά συστατικά. Ο συνδυασμός με το μεράκι των μοναχών το καθιστούν ένα αυθεντικό χειροποίητο μοναστηριακό προϊόν. Η προέλευση του φρούτου είναι από την περιοχή του Πύργου Ηλείας. Χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή συνταγή τους, η υπέροχη γεύση και τα αρώματα από τα φρούτα διατηρείται ζωντανή για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στο ντουλάπι. Η επιλογή των φρούτων είναι ιδιαίτερα προσεκτική ώστε να είναι υψηλής ποιότητας. Δεν περιέχονται συντηρητικά ή γλυκόζη, καθώς συντηρείται με την προσθήκη ζάχαρης και χυμό λεμονιού. Είναι νηστίσιμο και αποτελεί ιδανική επιλογή για τις περιόδους νηστείας, όπως η Σαρακοστή, προσφέροντας ενέργεια. Προσφέρει ξεχωριστή γεύση στη διατροφή και είναι πηγή θρεπτικών συστατικών. Δεν πρέπει να αγνοούμε ότι τα γλυκά κουταλιού είναι από τα πιο υγιεινά γλυκά και συστήνονται ακόμη και στα άτομα που κάνουν δίαιτα ή διατροφή με χαμηλά λιπαρά.



Προτάσεις σερβιρίσματος: Συνδυάζεται τέλεια με κρέπες, παγωτό ή γιαούρτι. Επιπλέον διακοσμεί τέλεια γλυκά όπως τούρτα, cheese cake, κ.α. Είναι τόσο εύγεστο που μπορείτε να το απολαύσετε και σκέτο.

Συστατικά: καρπούζι 80%, ζάχαρη, κιτρικό οξύ, βανίλια


Καθαρό Βάρος: 370 g

Προϊόν από την Ιερά Μονή Αναλήψεως Πρώτης Σερρών
00.140.085
370 g
Holy Monastery of the Ascension - Proti, Serres
700 g
No customer reviews for the moment.