Jams & Spoon Sweets

Μαρμελάδα Βερίκοκο Ορμύλια | Ι.Μ. Ευαγγελισμού

Μαρμελάδα Βερίκοκο Ορμύλια | Ι.Μ. Ευαγγελισμού

00.226.021
Available
Οι μοναχές της Ιεράς Μονής παρασκευάζουν τη μαρμελάδα με αγνά φυσικά συστατικά και ιδιαίτερη φροντίδα. Δεν περιέχονται τεχνητά χρώματα ή χρωστικές ουσίες. Έχει υπέροχη γεύση και μοναδικό άρωμα. Συνδυάζεται τέλεια με όλα τα αρτοσκευάσματα.

Καθαρό Βάρος: 330 g

€7.00
Tax included
Quantity
You must be logged
Available

Free shipping in Attica for orders over 60€
Have questions? Ask us at 210 5727113

Η Μαρμελάδα Βερίκοκο Ορμύλια αποτελεί χειροποίητο μοναστηριακό προϊόν αρίστης ποιότητας. Οι μοναχές της Ιεράς Μονής Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην περιοχή Ορμύλια της Χαλκιδικής παρασκευάζουν τη μαρμελάδα από αγνά φυσικά συστατικά και με φυσικό τρόπο. Τα φρούτα συλλέγονται ώριμα από τα περιβόλια της μονής, όπου καλλιεργούνται κάτω από το ζεστό ήλιο, αλλά και το μεράκι και τη φροντίδα από τις μοναχές. Δεν περιέχονται τεχνητά χρώματα ή χρωστικές ουσίες. Έχει υπέροχη γεύση και μοναδικό άρωμα. Αποτελεί μία υγιεινή και νόστιμη επιλογή, για απόλαυση από μικρούς και μεγάλους.

Βερίκοκο: Περιέχει βιταμίνη Α, C, B3, σίδηρο, χαλκό, κάλιο και φυτικές ίνες. Είναι αντιοξειδωτικό και δρα κατά της αναιμίας. Έχει ευεργετική δράση στο πεπτικό σύστημα. Ρυθμίζει τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα και ελέγχει την πίεση του αίματος. 

Προτάσεις σερβιρίσματος: Μπορείτε να συνοδεύσετε το ψωμί ,το κρουασάν ή τη φρυγανιά στο πρωινό ή απογευματινό σας γεύμα. Ταιριάζει επίσης με γιαούρτι ή παγωτό. Επίσης μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στην παρασκευή γλυκών όπως κέικ, τάρτες ή την αγαπημένη κλασικής αξίας, πάστα φλώρα.

Διατήρηση προϊόντος: Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας, διατηρείται στο ψυγείο.

Συστατικά: βερίκοκο, ζάχαρη, χυμός λεμονιού

Καθαρό Βάρος: 330 g

Μοναστηριακό προϊόν από Ιερόν Κοινόβιον Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ορμύλιας






00.226.021
330 g
Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ορμύλιας
800 g
No customer reviews for the moment.