Shampoos

Filters
Σαμπουάν με Φραγκόσυκο,...

Σαμπουάν με Φραγκόσυκο, Αλθαία & Γάλα Καρύδας | Ι.Μ. Αναλήψεως

Χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες των συστατικών του το σαμπουάν αυτό αντιμετωπίζει και προστατεύει από την τριχόπτωση. Παράλληλα χαρίζει ενυδάτωση, θρέψη και λάμψη στα μαλλιά. Έχει καταπραϋντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Καθαρό Βάρος: 250 ml

Price €17.50
Add to wishlist
You must be logged
Σαμπουάν Ελαιολάδου Ανδρικό...

Σαμπουάν Ελαιολάδου Ανδρικό για την Τριχόπτωση | Φαρμακείο Αγίου Όρους

Οι μοναχοί του Ιερού Κελιού παράγουν προϊόντα για κάθε είδους πάθηση, αλλά και την καθημερινή περιποίηση. Το ανδρικό σαμπουάν αυτό δρα κατά της τριχόπτωσης. Ενισχύει την ανάπτυξη της τρίχας, αντιμετωπίζοντας τη λιπαρότητα. Χαρίζει στα μαλλιά όγκο και τα κάνει ανάλαφρα.

Καθαρό Βάρος: 500 ml

Price €13.80
Add to wishlist
You must be logged
Σαμπουάν Ελαιολάδου...

Σαμπουάν Ελαιολάδου Γυναικείο για την Τριχόπτωση | Φαρμακείο Αγίου Όρους

Οι μοναχοί του Ιερού Κελιού παράγουν προϊόντα για κάθε είδους πάθηση, αλλά και την καθημερινή περιποίηση. Το γυναικείο σαμπουάν αυτό δρα κατά της τριχόπτωσης. Προσφέρει ενδυνάμωση, λάμψη, αναζωογόνηση στα μαλλιά. Καθαρίζει σε βάθος από τη ρίζα έως τις άκρες. Κάνει τα μαλλιά πλούσια, λεία και απαλά. Αντιμετωπίζει την ξηροδερμία.

Καθαρό Βάρος: 500 ml

Price €13.80
Add to wishlist
You must be logged
Σαμπουάν με Δάφνη,...

Σαμπουάν με Δάφνη, Δενδρολίβανο, Κυπαρίσσι & Φασκόμηλο | Εν τω Άθω

Δρα ευεργετικά για την ενδυνάμωση και την αναζωογόνηση της τρίχας και του τριχωτού της κεφαλής. Είναι ενυδατικό και επανορθώνει την κατεστραμμένη τρίχα εμποδίζοντας την τριχόπτωση και την πιτυρίδα. Είναι κατάλληλο για λεπτά και αδύναμα μαλλιά.

Καθαρό Βάρος: 300 ml

Price €16.00
Add to wishlist
You must be logged
Σαμπουάν κατά της...

Σαμπουάν κατά της Τριχόπτωσης με Αλόη Βέρα | Ιερό Κελί Αρχαγγέλων

Αποτελείται από 100% φυσικά συστατικά και δεν περιέχει χημικά πρόσθετα ή parabens. Συμβάλλει στην ενυδάτωση και θρέψη του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών. Συμβάλλει στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και δρα κατά της πιτυρίδας.

Καθαρό Βάρος: 200 ml

Price €10.80
Add to wishlist
You must be logged
Σαμπουάν με Σιτάρι, Αλόη,...

Σαμπουάν με Σιτάρι, Αλόη, Χαμομήλι & Μέλι | Εν τω Άθω

Εξισορροπεί τη λιπαρότητα χωρίς να αφήνει την τρίχα και το δέρμα αφυδατωμένα. Μαλακώνει και θρέφει την τρίχα. Χαρίζει βαθειά ενυδάτωση και λάμψη στα μαλλιά. Είναι κατάλληλο για λιπαρά και θαμπά μαλλιά.

Καθαρό Βάρος: 300 ml

Price €16.00
Add to wishlist
You must be logged
Σαμπουάν με Γιασεμί, Αλόη,...

Σαμπουάν με Γιασεμί, Αλόη, Καλέντουλα & Μέλι | Εν τω Άθω

Χαρίζει βαθειά ενυδάτωση και θρέψη στα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής. Περιποιείται την ταλαιπωρημένη και ξηρή τρίχα προσφέροντας ελαστικότητα και όψη λαμπερή και απαλή. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

Καθαρό Βάρος: 300 ml

Price €15.50
Add to wishlist
You must be logged
Μοναστηριακό Φυσικό...

Μοναστηριακό Φυσικό Σαμπουάν - Κατά της λιπαρότητας | Αγίου Όρους

Ένα φυσικό προϊόν για τον καθαρισμό των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής. Φτιαγμένο από αγιορείτες μοναχούς με αγνά συστατικά. Αντιμετωπίζει τη λιπαρότητα, θρέφοντας εις βάθος την τρίχα. Επιπλέον δρα ενάντια της τριχόπτωσης και της πιτυρίδας. Κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών. Διατίθεται σε pet φιάλη με εύχρηστη αντλία. 

Καθαρό Βάρος: 200 ml

Price €17.00
Add to wishlist
You must be logged