Fusing

Κρεμαστό καντήλι - Τουλίπα, μελί

Κρεμαστό καντήλι - Τουλίπα, μελί

00.184.027
Available
Χειροποίητο καντήλι φιλοτεχνημένο με την τεχνική του fusing, με ψημένο γυαλί και σκόνες στους 800 βαθμούς Κελσίου. Διατίθεται σε μελί απόχρωση με χρυσές ανάγλυφες λεπτομέρειες σε σχέδιο αράχνης.  

Διαστάσεις: 11 × 55 cm

€28.00
Tax included
Quantity
You must be logged
Available

Free shipping in Attica for orders over 60€
Have questions? Ask us at 210 5727113

Χειροποίητο, κρεμαστό, οικιακό καντήλι σε σχήμα τουλίπας σε μελί απόχρωση. Περιμετρικά φέρει περίτεχνη διακόσμηση από χρυσές λεπτομέρειες σε σχέδιο αράχνης. Είναι φιλοτεχνημένο με την τεχνική του fusing, σύμφωνα με την οποία αναμιγνύεται γυαλί με ειδικό χρώμα σε σκόνη και χρυσό κράμα μετάλλου τα οποία ψήνονται σε θερμοκρασία άνω των 800 βαθμών Κελσίου. Έτσι δημιουργείται ένα πυρίμαχο και καλαίσθητο αποτέλεσμα παρέχοντας ασφαλή καύση του λαδιού απευθείας στην ενσωματωμένη κούπα του καντηλιού. Διαθέτει ιδιαίτερη στιβαρή μπρούτζινη αντικέ βάση (στεφάνη) με αλυσίδα. Την κούπα στο τελείωμα της πλαισιώνουν μεταλλικά στοιχεία σε αντικέ στιλ με κυρίαρχο θέμα ένα μπρούτζινο σταυρό, πλαισιωμένο με κρυστάλλινες πέτρες. Αποτελεί ελληνικό χειροποίητο προϊόν.

Διαστάσεις (Διάμετρος × Ύψος): 11 × 55 cm (χωρίς την αλυσίδα το ύψος της κούπας είναι 10 cm)


Οδηγίες για το άναμμα του καντηλιού: Αρχικά ρίχνουμε στην κούπα του καντηλιού νερό και στη συνέχεια προσθέτουμε ελαιόλαδο. Τοποθετούμε το φιτίλι στην καντηλήθρα στερεώνοντάς το καλά και όσο γίνεται πιο χαμηλά (τα 2/3 του φιτιλιού πρέπει να είναι βουτηγμένα στο λάδι) ώστε το καντήλι να μην καπνίζει αλλά και για να μην καίγεται γρήγορα. Τοποθετούμε την καντηλήθρα στο λάδι και ανάβουμε το φιτίλι. Γενικά προσέχουμε η φλόγα να μην ξεπερνάει τον ένα πόντο.

*Μην ξεχάσετε να παραγγείλετε: Φιτιλάκια από γνήσιο μελισσοκέρι και καντηλήθρες, ώστε το καντήλι σας να παραμείνει αναμμένο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πατήστε εδώ.

00.184.027
11 × 55 cm
Glass fusing
Honey
480 g
No customer reviews for the moment.