Vigil-lamp cups

Ρουμάνικη επιτραπέζια καντηλόκουπα - Μελί

Ρουμάνικη επιτραπέζια καντηλόκουπα - Μελί

00.169.138.58
Available
Ρουμάνικη, χειροποίητη, σκαλιστή επιτραπέζια καντηλόκουπα, φιλοτεχνημένη από κρύσταλλο Βοημίας σε μελί απόχρωση. Διακοσμημένη με εγχάρακτα βυζαντινά μοτίβα.

Διατίθεται σε δύο διαστάσεις.

Dimensions
Select Dimensions
€27.00
Tax included
Quantity
You must be logged
Available

Free shipping in Attica for orders over 60€
Have questions? Ask us at 210 5727113

Ρουμάνικη, χειροποίητη, σκαλιστή, επιτραπέζια καντηλόκουπα με πόδι, σε περίτεχνο σχέδιο λουλουδιού. Φιλοτεχνημένη από κρύσταλλο Βοημίας πάχους 3 mm, σε μελί απόχρωση. Διακοσμημένη με εγχάρακτο σταυρό ως κεντρικό θέμα, πλαισιωμένο από βυζαντινά σκαλιστά μοτίβα περιμετρικά στην επιφάνειά της. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό κρύσταλλο, είναι κατάλληλη για υψηλές θερμοκρασίες. Η καντηλόκουπα διαθέτει στρογγυλή διάφανη βάση.

Διατίθεται σε δύο διαστάσεις:

Μικρή (Διάμετρος × Ύψος): 7,8 × 11,5 cm (με βάση: 6,5 cm)Μεγάλη (Διάμετρος × Ύψος): 9 × 13,5 (με βάση: 7 cm)

*Αναλυτικές διαστάσεις θα δείτε στις φωτογραφίες με τα γραμμικά σχέδια.


Οι ρουμάνικες καντηλόκουπες καθότι καθαρά χειροποίητα προϊόντα, φιλοτεχνημένα με ειδικές τεχνικές, ενδέχεται να παρουσιάζουν ανεπαίσθητες αποκλίσεις ως προς το θέμα του σχεδίου σε σχέση με αυτό που εικονίζεται στις φωτογραφίες, με ποσοστό απόκλισης 1%.


Οδηγίες για το άναμμα του καντηλιού: Αρχικά ρίχνουμε στην κούπα του καντηλιού νερό και στη συνέχεια προσθέτουμε ελαιόλαδο. Τοποθετούμε το φιτίλι στην καντηλήθρα στερεώνοντάς το καλά και όσο γίνεται πιο χαμηλά (τα 2/3 του φιτιλιού πρέπει να είναι βουτηγμένα στο λάδι) ώστε το καντήλι να μην καπνίζει αλλά και για να μην καίγεται γρήγορα. Τοποθετούμε την καντηλήθρα στο λάδι και ανάβουμε το φιτίλι. Γενικά προσέχουμε η φλόγα να μην ξεπερνάει τον ένα πόντο.

*Μην ξεχάσετε να παραγγείλετε: Φιτιλάκια από γνήσιο μελισσοκέρι και καντηλήθρες, ώστε το καντήλι σας να παραμείνει αναμμένο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πατήστε εδώ.

00.169.138.58
7,8 × 11,5 cm
9 × 13,5 cm
Bohemian crystal
Honey
320 g
390 g
No customer reviews for the moment.