Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ 

 

Το taxiarxes-monastiriaka.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων  μέσω του Διαδικτύου, που εδρεύει στην Πετρούπολη, στην οδό Σκουφά 128 με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας [email protected] και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος 210 57 27 113.

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα taxiarxes-monastiriaka, το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.taxiarxes-monastiriaka.gr. Η χρήση του site μας προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των κατωτέρω όρων, χωρίς καμία εξαίρεση, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό, άλλως τεκμηριώνεται ότι έχει αποδεχτεί όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του.

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

Οι επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου συμφωνούν ότι:

  • θα χρησιμοποιούν τα πραγματικά-αληθή τους στοιχεία (ατομικά και φορολογικά) στις φόρμες επικοινωνίας.
  • θα χρησιμοποιούν το site σύμφωνα με τον νόμο και τα χρηστά ήθη και δεν θα προβαίνουν σε ενέργειες ή παραλείψεις, που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη σε αυτό αλλά και σε οποιοδήποτε άλλον χρήστη.

 

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών του ηλεκτρονικού καταστήματος taxiarxes-monastiriaka.gr, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε μεταβολή μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Ο δε χρήστης πρέπει να ελέγχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης, καθώς η χρήση του Ιστότοπου, μετά από κάθε τροποποίηση αυτού συνεπάγει ότι αποδέχεται αυτές τις αλλαγές.

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 

Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) και των υπηρεσιών του site που έχουν εισαχθεί ή θα εισαχθούν στο διαδίκτυο, προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και ανήκουν αποκλειστικά στo taxiarxes-monastiriaka.gr. Απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρείας, διατίθενται δε στους επισκέπτες του site μόνο για προσωπική χρήση (μη κερδοσκοπική ή εμπορική). Τα ονόματα, οι εικόνες, τα λογότυπα  που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα taxiarxes-monastiriaka.gr ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα του taxiarxes-monastiriaka.gr προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

ΟΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ 

Η επιχείρηση δηλώνει ότι το περιεχόμενο, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες παρέχονται μέσω του site www.taxiarxes-monastiriaka.gr, αλλά και του φυσικού καταστήματος, όπου μπορείτε να έρθετε και να τα παραλάβετε αυτοπροσώπως. Στα πλαίσια των συναλλαγών, το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημίες που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα taxiarxes-monastiriaka.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, διότι  κάποια προϊόντα είναι χειροποίητα και αλλάζουν συνεχώς, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει άμεσα τους πελάτες περί των ημερών διαθεσιμότητας ή μη διαθεσιμότητας. Το taxiarxes-monastiriaka.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά δεν εγγυάται ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές, λάθη ή βλαπτικά στοιχεία στα περιεχόμενα του διαδικτυακού τόπου και δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια ζημία ούτε για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή ποινικής φύσης από χρήστες του site. Οι επισκέπτες συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ 

Οι ερωτήσεις, οι αιτήσεις που υποβάλλονται και γενικά η ηλεκτρονική αλληλογραφία θεωρούνται απόρρητες. Οι πληροφορίες που μας παρέχονται χρησιμοποιούνται μόνο για την αποστολή ηλεκτρονικής απάντησης και δεν μεταβιβάζονται παρά μόνο στον ενδιαφερόμενο αποδέκτη. Επίσης, σε περίπτωση που μας ζητηθεί από τον νόμο ή αν κρίνουμε ότι το περιεχόμενο των μηνυμάτων μας βλάπτει, θα μεταβιβάζονται και στις αρμόδιες Αρχές προκειμένου να:

 

  • Προστατευθούμε ενάντια στη μη εξουσιοδοτημένη, στη μη σύμφωνη με τον νόμο και γενικά κακή χρήση του site.
  • Προστατεύσουμε την ασφάλεια και την περιουσία των χρηστών και του καταναλωτικού κοινού.
  • Προστατεύσουμε τα νόμιμα δικαιώματα μας και τα περιουσιακά μας στοιχεία.

Το taxiarxes-monastiriaka.gr έχει το δικαίωμα να αλλάζει το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του site, καθώς και τους όρους χρήσης, όποτε κρίνει ότι είναι απαραίτητο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με μόνη την ανακοίνωσή τους μέσω του site της.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

  • Τα στοιχεία USERNAME και PASSWORD είναι προσωπικά και για τη δική σας ασφάλεια μην τα δίνετε σε τρίτους.
  • Στο πεδίο E-MAIL τοποθετήστε ένα ενεργό e-mail, καθώς σε αυτό θα σας ενημερώνουμε για την κατάσταση της παραγγελίας σας και για ενημερωτικά Newsletter.

TOP