Other

Filter by

Price
Dimensions
more... less
Material
more... less
Colour
more... less
Filter
Filters
Μαγνητάκι Ταξιάρχης Μανταμάδων

Μαγνητάκι Ταξιάρχης Μανταμάδων

Ένα δώρο ευλογίας με τον Ταξιάρχη Μανταμάδων. Κατασκευασμένο από κεραμική ρητίνη, φέρει ωοειδές σχήμα και είναι φιλοτεχνημένο με χρώματα σμάλτου και επιχρύσωση από ιμιτασιόν χρυσό και ασήμι 18 καρατίων. Είναι διακοσμημένο με ανάγλυφα βυζαντινά μοτίβα. Προσφέρεται σε διάφανη συσκευασία δώρου.

Διαστάσεις: 4 × 4,5 cm

Price €5.00
Add to wishlist
You must be logged
Μπουκάλι Αγιασμού - Γυάλινο...

Μπουκάλι Αγιασμού - Γυάλινο | Ταξιάρχης Μανταμάδων

Ένα υπέροχο μπουκάλι, από γυαλί, λευκού χρώματος, με γυαλιστερό φινίρισμα που φέρει εικόνα οικόσημο του Ταξιάρχη Μανταμάδων. Έχει φιλοτεχνηθεί με εκτύπωση χρυσοτυπίας. Διαθέτει βιδωτό πώμα με σταυρό. Είναι κατάλληλο για αγιασμό, έλαιο μύρου κ.α., με χωρητικότητα 100 ml.

Διαστάσεις: 4,5 × 15 cm

Price €6.00
Add to wishlist
You must be logged
Τάμα Σπαθί - Αρχάγγελου...

Τάμα Σπαθί - Αρχάγγελου Ταξιάρχη | Παλαιάς Εποχής

Ένα μοναδικό τάμα, τύπου παλαιάς εποχής, για τον Ταξιάρχη Μιχαήλ, από βαρύ μέταλλο σε απόχρωση μαύρου και ασημί. Διακοσμείται από εγχάρακτα βυζαντινά και γεωμετρικά μοτίβα. Στην ίδια αισθητική είναι και η θήκη του. Φέρει αντικέ όψη και γυαλιστερό φινίρισμα. Διατίθεται σε πολυτελή δερμάτινη κασετίνα.

Διαστάσεις σπαθιού: 8 × 36 cm

Price €50.00
Add to wishlist
You must be logged
Χειροποίητο φυλαχτό με...

Χειροποίητο φυλαχτό με εικόνα & χάντρες - Ταξιάρχης Μανταμάδων

Ένα υπέροχο εργόχειρο με κεντρικό θέμα τον Ταξιάρχη Μανταμάδων. Φέρει κλασικό σχήμα, στολίζεται περιμετρικά με χάντρες, ενώ στο πάνω μέρος με ένα μικρό φιογκάκι. Στην πίσω όψη φέρει ευχή και στο εσωτερικό του ευλογίες. Διαθέτει παραμάνα, ώστε να μπορεί να φορεθεί.

Διαστάσεις: 2,7 × 3,6 cm

Price €3.30
Add to wishlist
You must be logged
Υφαντό Φυλαχτό με Εικόνα...

Υφαντό Φυλαχτό με Εικόνα του Ταξιάρχη Μανταμάδων

Ένα ξεχωριστό υφαντό φιλαχτό με την ευλογία του Ταξιάρχη Μανταμάδου. Φιλοτεχνημένο σε κλασικό παραλληλόγραμμο σχήμα, με υφαντά βυζαντινά μοτίβα από χρυσοκλωστή. Φέρει ως κεντρικό θέμα ένα μεταλλικό εικονάκι του Αρχάγγελου Μιχαήλ και στο εσωτερικό του ευλογίες. Διατίθεται σε τρεις επιλεγμένες αποχρώσεις. 

Διαστάσεις: 3,5 × 5 cm

Price €6.80
Add to wishlist
You must be logged
Τάμα Σπαθί - Αρχάγγελου...

Τάμα Σπαθί - Αρχάγγελου Ταξιάρχη | Βυζαντινό

Ένα πολύ ιδιαίτερο τάμα για τον Ταξιάρχη Μιχαήλ, από βαρύ μέταλλο σε απόχρωση μαύρου και ασημί. Διακοσμείται από εγχάρακτα βυζαντινά και γεωμετρικά μοτίβα. Στην ίδια αισθητική είναι και η θήκη του. Φέρει αντικέ όψη και γυαλιστερό φινίρισμα. Διατίθεται σε πολυτελή δερμάτινη κασετίνα.

Διαστάσεις σπαθιού: 9 × 36 cm

Price €50.00
Add to wishlist
You must be logged
Τάμα Σπαθί - Αρχάγγελου...

Τάμα Σπαθί - Αρχάγγελου Ταξιάρχη | Αρχαιοελληνικό

Ένα τάμα για τον Ταξιάρχη Μιχαήλ, μοναδικής τεχνοτροπίας αρχαιοελληνικού τύπου. Κατασκευασμένο από βαρύ μέταλλο σε απόχρωση ασημί και χρυσού. Διακοσμείται από εγχάρακτα αρχαιοελληνικά και γεωμετρικά μοτίβα. Στην ίδια αισθητική είναι και η θήκη του. Φέρει ιδιαίτερη διακόσμηση στη λαβή και γυαλιστερό φινίρισμα. Διατίθεται σε πολυτελή δερμάτινη κασετίνα.

Διαστάσεις σπαθιού: 6,5 × 37 cm

Price €70.00
Add to wishlist
You must be logged
Τάμα Σπαθί - Αρχάγγελου...

Τάμα Σπαθί - Αρχάγγελου Ταξιάρχη Μανταμάδου | Ιπποτικό

Εντυπωσιακό τάμα σπαθί ιπποτικό, με επάργυρη εικόνα του Ταξιάρχη Μανταμάδου. Φέρει διχρωμία, εγχάρακτη διακόσμηση από βυζαντινά και γεωμετρικά μοτίβα, ενώ η επεξεργασία του με μαύρη πατίνα δίνει μία αντικέ όψη. Διαθέτει ιδιαίτερη λαβή, η οποία κοσμείται με επίχρυσο στοιχείο.

Διαστάσεις σπαθιού: 9 × 36 cm

Price €55.00
Add to wishlist
You must be logged
Μαγνητάκι επάργυρο -...

Μαγνητάκι επάργυρο - Διαμαντέ | Ταξιάρχης Μανταμάδων

Εντυπωσιακό μαγνητάκι με τον Ταξιάρχη Μανταμάδων. Φιλοτεχνημένο από επάργυρο μέταλλο, που συνδυάζει νίκελ και χρυσή απόχρωση. Φέρει στρογγυλό σχήμα με ιδιαίτερη πατούρα περιμετρικά. Έχει υποστεί ειδική επεξεργασία και φέρει την όψη διαμαντιού. Στην πίσω μεριά φέρει ειδικό μαγνητάκι για εύκολη τοποθέτηση.

Διαστάσεις: 5 × 5 cm

Price €7.00
Add to wishlist
You must be logged
Επάργυρο Μπρελόκ Ταξιάρχης...

Επάργυρο Μπρελόκ Ταξιάρχης Μανταμάδων

Ασημί μπρελόκ από επάργυρο μέταλλο, στρογγυλού σχήματος. Φέρει ως κεντρικό θέμα τον Ταξιάρχη Μανταμάδων στην πρώτη όψη, ενώ στη δεύτερη κοσμείται με ευχή. Έχει υποστεί παλαίωση με πατίνα, αναδεικνύοντας τα σκαλίσματά του. Διαθέτει στιβαρό κρίκο με γυαλιστερό φινίρισμα. Προσφέρεται σε πολυτελή συσκευασία δώρου.

Διαστάσεις: 3,5 × 8 cm

Price €7.50
Add to wishlist
You must be logged
Εικονάκι Δίπτυχο -...

Εικονάκι Δίπτυχο - Ταξιάρχης Μανταμάδων με Ευχή

Ένα ξεχωριστό χειροποίητο εικονάκι με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ Μανταμάδων. Δίπτυχο, να φέρει επάργυρο εικονάκι του Αρχάγγελου σκαλισμένο στο μέταλλο από τη μία και το απολυτίκιό του από την αριστερή πλευρά. Φιλοτεχνημένο από δέρμα. Προσφέρεται σε πολυτελή συσκευασία δώρου.

Διαστάσεις ανοιχτό: 8 × 6 cm

Price €12.00
Add to wishlist
You must be logged
Κρεμαστό Φυλαχτό...

Κρεμαστό Φυλαχτό Αυτοκινήτου - Ασήμι 925 | Ταξιάρχης Μανταμάδων

Φυλαχτό με τον Ταξιάρχη Μανταμάδων για το αμάξι ή το σπίτι. Φιλοτεχνημένο από ασήμι 925, σε στρογγυλό σχήμα. Έχει υποστεί παλαίωση με πατίνα, αναδεικνύοντας τα σκαλίσματα που φέρει. Είναι δεμένο σε διακριτικό αλυσιδάκι από ασήμι 925. Πάνω από το μοτίφ κοσμείται με διακριτική χαντρούλα - ματάκι μουράνο  σε μπλε χρώμα. Προσφέρεται σε πολυτελές κουτί δώρου.

Διαστάσεις: 2 × 14 cm, με την αλυσίδα

Price €27.00
Add to wishlist
You must be logged
Τάμα Σπαθί - Αρχάγγελου...

Τάμα Σπαθί - Αρχάγγελου Ταξιάρχη | Στρατιωτικό

Τάμα σπαθί, στρατιωτικού τύπου, σε ξεχωριστό σχέδιο, από βαρύ ατσάλι, διακοσμημένο με νεοελληνικά και γεωμετρικά μοτίβα. Φέρει αντικέ όψη, χάρη στην επεξεργασία από μαύρη πατίνα και στη λαβή σκαλιστή διακόσμηση. Συνοδεύεται από θήκη περίτεχνη, επενδυμένη από μαύρο τεχνόδερμα. Προσφέρεται σε πολυτελή δερμάτινη κασετίνα.

Διαστάσεις σπαθιού: 7 × 41 cm

Price €78.00
Add to wishlist
You must be logged
Τάμα Σπαθί - Αρχάγγελου...

Τάμα Σπαθί - Αρχάγγελου Ταξιάρχη | Βυζαντινό

Τάμα σπαθί, παλαιάς εποχής, σε ξεχωριστό σχέδιο με διχρωμία, από βαρύ μέταλλο, διακοσμημένο με βυζαντινά και γεωμετρικά μοτίβα. Φέρει αντικέ όψη, χάρη στην επεξεργασία από μαύρη πατίνα. Η λαβή κοσμείται με σκαλιστή και διάτρητη διακόσμηση, ενώ στο κέντρο της με βυζαντινό διάτρητο σταυρό. Συνοδεύεται από θήκη επενδυμένη από μαύρο τεχνόδερμα. Προσφέρεται σε πολυτελή δερμάτινη κασετίνα.

Διαστάσεις σπαθιού: 9 × 40 cm

Price €63.00
Add to wishlist
You must be logged
Σταυρός για το Λαιμό -...

Σταυρός για το Λαιμό - Ξυλόγλυπτο | Ταξιάρχης Μανταμάδων

Μία υπέροχη επιλογή σταυρού για το λαιμό από φυσικό ξύλο, κατάλληλος για άνδρες και γυναίκες. Φέρει κλασικό σχέδιο και είναι ανθεκτικός στο νερό. Έχει φιλοτεχνηθεί με τεχνική παντογράφου και φέρει το πρόσωπο του Αρχαγγέλου. Κοσμείται με διακριτική πατούρα και την εγχάρακτη ευχή ΙΣ ΧΣ ΝΙ ΚΑ, ενώ διατίθεται με δερμάτινο καφέ κορδόνι σε πολυτελή βελούδινη θήκη.

Μήκος: 40 - 50 cm, με το σταυρό

Price €7.50
Add to wishlist
You must be logged
Σετ ευλογίας - Λιβανοθήκη |...

Σετ ευλογίας - Λιβανοθήκη | Ταξιάρχης Μανταμάδων

Ένα καλαίσθητο σετ ευλογίας, αποτελούμενο από κουτί με επάργυρη την εικόνα του Ταξιάρχη Μανταμάδων, πλαισιωμένη από βυζαντινά διακοσμητικά στοιχεία, ενώ στο εσωτερικό του φέρει μύρο, μοσχοθυμίαμα και κεντητό φυλαχτό. Χρησιμοποιείται και ως λιβανοθήκη, αλλά και για να φυλάξετε ακόμη και καρβουνάκια. Αποτελεί ένα υπέροχο δώρο ευλογίας για αγαπημένα πρόσωπα και ιερείς.

Διαστάσεις: 7 × 11 × 4 cm

Price €10.00
Add to wishlist
You must be logged
Τάμα Σπαθί Ταξιάρχη, μεγάλο...

Τάμα Σπαθί Ταξιάρχη, μεγάλο | Στρατιωτικό

Στρατιωτικό σπαθί, τάμα στον Αρχάγγελο Μιχαήλ Μανταμάδων από βαρύ μέταλλο σε διχρωμία. φέρει σκαλιστή διακόσμηση και επεξεργασία με πατίνα. Διαθέτει περίτεχνη λαβή με διάτρητο σταυρό και τον Αρχάγγελο, πλαισιωμένη από σκαλιστά επίχρυσα μοτίβα. Το σπαθί συνοδεύεται μαζί με επιτοίχια ξύλινη βάση στήριξης στο χρώμα της κερασιάς.

Διαστάσεις σπαθιού: 16 × 120 cm

Price €220.00
Add to wishlist
You must be logged

Other

Handmade creations with the depiction of Taxiarchis Mantamadou. In this category you will find, among others, bottles of holy water or myrrh oils and magnets for each surface with the blessing of Taxiarchis. Made with excellent quality materials and detail in decoration. They are special gifts for you and your loved ones.