Myrrh & Aromatic oils

Filters
Φυσικό Έλαιο Μύρου -...

Φυσικό Έλαιο Μύρου - Ιεροσολύμων

Έλαιο μύρου από 100% φυτικά έλαια, χωρίς αραιώσεις και προσμίξεις με χημικά ή άλλες ουσίες. Χρησιμοποιείται για επάλειψη πάνω μας, καθώς και σε εικόνες. Είναι παχύρευστο και δεν αναδίδει κάποιο έντονο άρωμα. Διατίθεται σε περίτεχνο πλαστικό μπουκαλάκι σε σχήμα σταυρού. 

Καθαρό Βάρος: 50 ml

Price €18.00
Add to wishlist
You must be logged
Άρωμα Νάρδου - Μύρο...

Άρωμα Νάρδου - Μύρο Ιεροσολύμων | Σε Σπρέι

Ένα υπέροχο άρωμα σώματος, καθώς και για αρωματισμό ιερών σκευών, εικόνων και εκκλησιαστικών χώρων. Αναδίδει μια ιδιαίτερη και ελαφριά μυρωδιά. Δεν περιέχει χημικά, αλλά μόνο φυσικά συστατικά. Είναι κατάλληλο για κάθε δέρμα. Προσφέρεται σε περίτεχνη γυάλινη φιάλη σε πολυτελές κουτί.

Καθαρό Βάρος: 50 ml

Price €16.00
Add to wishlist
You must be logged
Έλαιο Νάρδου - Μύρο...

Έλαιο Νάρδου - Μύρο Ιεροσολύμων | Κανατάκι με την Παναγία

Φτιαγμένο από φυσικά έλαια και φυσικά αρώματα. Φέρει διακριτικό αλλά και ξεχωριστό άρωμα και παχύρευστη μορφή. Δεν περιέχει προσμίξεις με χημικά ή άλλες ουσίες. Διατίθεται με ευλογία σε μοναδική γυάλινη φιάλη κανατάκι, συνοδευόμενο από μια επάργυρη εικόνα της Παναγίας.

Καθαρό Βάρος: 40 ml

Price €15.00
Add to wishlist
You must be logged
Έλαιο Νάρδου –  Μύρο...

Έλαιο Νάρδου – Μύρο Ιεροσολύμων | Roll on

Φτιαγμένο από φυσικά έλαια και φυσικά αρώματα. Φέρει διακριτικό αλλά και ξεχωριστό άρωμα και παχύρευστη μορφή. Δεν περιέχει προσμίξεις με χημικά ή άλλες ουσίες. Είναι κατάλληλο για ιερούς ναούς και μοναστήρια, καθώς και για κάθε πιστό. Διατίθεται  με ευλογία σε μικρή γυάλινη φιάλη, ώστε να το έχετε πάντα μαζί σας.

Καθαρό Βάρος: 10 ml

Price €5.00
Add to wishlist
You must be logged
  • New
Σετ ευλογίας Ιεροσολύμων -...

Σετ ευλογίας Ιεροσολύμων - Έλαιο & Αγιασμός

Εξαιρετικής ποιότητας σετ ευλογίας από τη Γη των Ιεροσολύμων. Περιλαμβάνει αγιασμό από τον Ιορδάνη ποταμό και έλαιο από ελαιόλαδο, άρωμα μύρου και λιβάνι. Φέρει παχύρευστη υφή, δεν περιέχει προσμίξεις χημικών ή άλλων ουσιών. Προσφέρεται σε premium συσκευασία δώρου και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δυο επιλογές συσκευασίας. 

Καθαρό Βάρος: 50 ml (Ανά τεμάχιο)

Price €43.50
Add to wishlist
You must be logged

Myrrh & Aromatic oils

Myrrh oils enriched with fragrances of essential oils, suitable for the skin and any surface. The essential oil of myrrh is used by churches and monasteries for ecclesiastical use, but also by people for blessing and perfume. Its energetic properties contribute to mental relaxation and spiritual meditation. Available in roll on, small glass jug or spray.