Crib Icons

Χειροποίητο φυλαχτό κούνιας με χάντρες | Άγιος Στυλιανός

Χειροποίητο φυλαχτό κούνιας με χάντρες | Άγιος Στυλιανός

00.120.785.6
Available

Ένα υπέροχο χειροποίητο φυλαχτό με τον Άγιο Στυλιανό, έχοντας στο εσωτερικό του ευλογίες. Διαμορφωμένο σε κλασικό σχήμα μαξιλαράκι από βαμβακοσατέν και στολισμένο με κορδέλες, κρεμαστά μεταλλικά στοιχεία και χάντρες σε ταιριαστές αποχρώσεις ανάλογα με το φύλο. Φέρει θυλάκι από το ίδιο κορδόνι, ώστε να τοποθετείται όπου επιθυμείτε. Διατίθεται σε δυο επιλεγμένους συνδυασμούς. 

Διαστάσεις: 4 × 6 cm

Colour
Select Colour
€14.00
Tax included
Quantity
You must be logged
Available

Free shipping in Attica for orders over 60€
Have questions? Ask us at 210 5727113

Χειροποίητο περίτεχνο φυλαχτό για νεογέννητα μωράκια, με θέμα τον Άγιο Στυλιανό, στολισμένο με χάντρες. Διαμορφώνεται σε παραλληλόγραμμο κλασικό σχήμα μαξιλαράκι με διαστάσεις 4 × 6 cm, φιλοτεχνημένο από βαμβακοσατέν ύφασμα σε λευκή απόχρωση. Το κεντρικό θέμα που φέρει στη μία όψη του είναι η εικόνα του Αγίου Στυλιανού, η οποία έχει τυπωθεί πάνω στο ύφασμα απευθείας με την τεχνική της ψηφιακής εκτύπωσης με ανεξίτηλα χρώματα. Την πίσω όψη ολοκληρώνει ΕΥΧΗ με βυζαντινή γραφή. Το ξεχωριστό αυτό φυλαχτό περιμετρικά στολίζεται με διακριτικές χάντρες ραμμένες πάνω στο ύφασμα, ενώ είναι στολισμένο με σατέν κορδόνι, κορδέλες, κρεμαστά μεταλλικά στοιχεία και χάντρες σε ταιριαστές αποχρώσεις, αναλόγως την επιλογή σας σε φύλο, αν προορίζεται για κοριτσάκι ή αγοράκι. Στο πάνω μέρος ολοκληρώνει το σχέδιο ένας διπλός φιόγκος από σατέν κορδέλες. Στο εσωτερικό του φέρει ευλογίες, όπως βαμβακάκι με λαδάκι από την Τήνο και λιβάνι. Διαθέτει θύλακι από το ίδιο κορδόνι, ώστε να μπορείτε να το τοποθετήσετε στην κούνια ή στο χώρο που επιθυμείτε. Επιλέξτε ανάμεσα σε δυο χρωματικούς συνδυασμούς χαντρών με διαφορετικές παραστάσεις της Παναγίας.

Αποτελεί ένα ξεχωριστό δώρο ευλογίας, κατάλληλο για παιδιά και μωρά.

Διατίθεται σε δυο συνδυασμούς: Με θαλασσί στολισμό & μελί χάντρες - Με σομόν στολισμό & ροζ χάντρες

Διαστάσεις: 4 × 6 cm, με συνολικό μήκος 19 cm

Χειροποίητο προϊόν

Λίγα λόγια για τον Άγιο

Ο Άγιος Στυλιανός είναι ο προστάτης των νηπίων και θεραπευτής των παιδικών ασθενειών. Εξού και απεικονίζεται κρατώντας αγκαλιά ένα μωρό στα σπάργανα, καθώς κι ένα ειλητάριο που αναγράφει ΦΥΛΑΞ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΦΥΚΑ (ΑΛΛΑ) ΘΕΟΥ ΤΟ ΔΩΡΟΝ. Τον τιμούμε στις 26 Νοεμβρίου. 

00.120.785.6
4 × 19 cm
Aqua
Pink
60 g
No customer reviews for the moment.