Easter Candles

  • New
Πασχαλινή Λαμπάδα - Ανάγλυφη, αρωματική - Τριαντάφυλλο

Πασχαλινή Λαμπάδα - Ανάγλυφη, αρωματική - Τριαντάφυλλο

00.300.071
Available

Μια ξεχωριστή επιλογή αναστάσιμης λαμπάδας, 100% χειροποίητη, από το  κατάστημά μας, Ταξιάρχες Μοναστηριακά. Φιλοτεχνημένη από κερί παραφίνης, αρωματική, με ανάγλυφο αποτέλεσμα. Κοσμείται με ένα μεγάλο τριαντάφυλλο, πλαισιωμένο από κορδέλες και μεταλλικό κλαδί. Έχει υποστεί επεξεργασία με χρώματα και glitter, ενώ στο τελικό φινίρισμα έχει ψεκαστεί με κερί. Διατίθεται σε μοναδική συσκευασία δώρου.

Μήκος λαμπάδας: 30 cm

€25.00
Tax included
Quantity
You must be logged
Available

Free shipping in Attica for orders over 60€
Have questions? Ask us at 210 5727113

Χειροποίητη ανάγλυφη αρωματική λαμπάδα για την Ανάσταση από την ιδιαίτερη συλλογή μας του 2024, κατάλληλη για κυρίες και έφηβες. Ιδιαίτερα περίτεχνη με ανάγλυφη τεχνοτροπία και τρισδιάστατο αποτέλεσμα, αποκλειστικά από το κατάστημά μας, Ταξιάρχες Μοναστηριακά. Είναι φιλοτεχνημένη από κερί παραφίνης σε στρογγυλό σχήμα, αρωματισμένη με μια μίξη αρωμάτων, που ευωδιάζει, ακόμη και πριν καεί. Η λαμπάδα φέρει τεχνοτροπία με σχεδόν το μεγαλύτερο ποσοστό της να είναι ανάγλυφο από το ίδιο κερί. Το κεντρικό θέμα κοσμείται με ένα μεγάλο τριαντάφυλλο, το οποίο πλαισιώνουν κορδέλες και ένα μεταλλικό κλαδί. Είναι αμιγώς χειροποίητη, με τα διακοσμητικά αντικείμενα να έχουν υποστεί επεξεργασία με χρώματα και glitter, ενώ ως τελικό φινίρισμα έχουν ψεκαστεί με κερί, ώστε να γίνουν ένα με τη λαμπάδα, δημιουργώντας ένα περίτεχνο και ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Είναι άκρως εντυπωσιακή και αποτελεί μια εξαίσια επιλογή που ξεχωρίζει από τις κοινές λαμπάδες.

Αποτελεί ένα μοναδικό και ιδιαίτερο δώρο για το Πάσχα για εσάς και τους αγαπημένους σας. Διατίθεται σε μοναδική συσκευασία δώρου.

Λαμπάδα (Πλάτος × Μήκος ): 10 × 30 cm

Μια ιδιαίτερη συλλογή από κέρινες ανάγλυφες πασχαλινές λαμπάδες για το 2024, από το κατάστημά μας, Ταξιάρχες Μοναστηριακά.

*Οι λαμπάδες καθότι αποτελούν χειροποίητο προϊόν, από το κερί μέχρι τη βαφή και την επεξεργασία, διατίθενται σε τυχαία επιλογή ανάμεσα σε μια γκάμα ανοιξιάτικων αποχρώσεων.

Λαμπάδα της Ανάστασης

Η λαμπάδα της Ανάστασης αποτελεί ένα πολύ σημαντικό έθιμο για όλους τους χριστιανούς. Υπάρχει από τους πρώτους χριστιανικούς χρόνους, όταν τη χρησιμοποίησαν οι νεοφώτιστοι κατά τη Βάπτισή τους την ημέρα του Μεγάλου Σαββάτου και της Κυριακής του Πάσχα. Θεωρείται το σύμβολο του νέου φωτός από τον Κύριό μας, που θα μας δώσει ευλογία και και θα φωτίσει την ψυχή μας. Επιπλέον συμβολίζει το φως που μας έδωσε ο Χριστός μετά την Ανάστασή Του, νικώντας το  φόβο και το θάνατο. Πέρα από τη Βάπτιση, όπως γνωρίζουμε και ακολουθούμε όλοι οι χριστιανοί, κάνουμε χρήση κατά την περιφορά του Επιταφίου, που συμβολίζει το πένθος για τα πάθη και το θάνατο του Ιησού Χριστού και βέβαια το βράδυ της Ανάστασης, που είναι το σύμβολο της γιορτής και της χαράς για την Ανάστασή Του. Τέλος, εφόσον το Πάσχα είναι την άνοιξη, η πασχαλινή λαμπάδα θεωρείται και το σύμβολο του ήλιου, του φωτός της γνώσης και φυσικά της αγάπης. 

00.300.071
Paraffin
220 g
Αρωματικές στολισμένες
Ανάγλυφες αρωματικές
No customer reviews for the moment.