Easter Candles

  • New
Πασχαλινή Λαμπάδα - Ρουστίκ, ξυστή | Μπεγλέρι, αχάτης

Πασχαλινή Λαμπάδα - Ρουστίκ, ξυστή | Μπεγλέρι, αχάτης

00.300.054
Available

Χειροποίητη ελληνική λαμπάδα για την Ανάσταση για κάθε άνδρα. Μια υπέροχη επιλογή σε πράσινο λαδί χρώμα, στολισμένη με μπεγλέρι από ημιπολύτιμες πέτρες αχάτη, πλαισιωμένες από μεταλλικά στοιχεία. Κοσμείται με βαμβακερό κορδόνι και κορδέλες σε ταιριαστές αποχρώσεις. Διατίθεται σε μοναδική συσκευασία δώρου.

Μήκος λαμπάδας: 30 cm

€21.50
Tax included
Quantity
You must be logged
Available

Free shipping in Attica for orders over 60€
Have questions? Ask us at 210 5727113

Χειροποίητη πασχαλινή ανδρική λαμπάδα για την Ανάσταση, με μπεγλέρι σε μοντέρνα γραμμή, από το εργαστήριό μας, Ταξιάρχες Μοναστηριακά. Φιλοτεχνημένη σε πλακέ ρουστίκ κερί 3,5 cm πλάτους σε πράσινο - λαδί απόχρωση, να φέρει τεχνοτροπία, δημιουργώντας γραμμές στην επιφάνειά της, δίνοντας ένα πολύ ξεχωριστό στυλ. Η λαμπάδα κοσμείται με ένα χειροποίητο μπεγλέρι από ημιπολύτιμες πέτρες αχάτη σε μπεζ απόχρωση, πλαισιωμένες από μεταλλικά στοιχεία, τα οποία ολοκληρώνουν το σχέδιο. Είναι αμιγώς χειροποίητη όλη και στολισμένη με στριφτό βαμβακερό κορδόνι σε φυσική απόχρωση, το οποίο πλαισιώνεται από κορδέλες γκρο σε μπεζ, λαδί και καφέ αποχρώσεις.

Αποτελεί ένα μοναδικό και ιδιαίτερο δώρο για το Πάσχα για εσάς και τους αγαπημένους σας. Διατίθεται σε μοναδική συσκευασία δώρου.

Χαρακτηριστικά (Διαστάσεις)

Λαμπάδα (Ύψος): 30 cmΜπεγλέρι (Μήκος): 17 cm

Λαμπάδα της Ανάστασης

Η λαμπάδα της Ανάστασης αποτελεί ένα πολύ σημαντικό έθιμο για όλους τους χριστιανούς. Υπάρχει από τους πρώτους χριστιανικούς χρόνους, όταν τη χρησιμοποίησαν οι νεοφώτιστοι κατά τη Βάπτισή τους την ημέρα του Μεγάλου Σαββάτου και της Κυριακής του Πάσχα. Θεωρείται το σύμβολο του νέου φωτός από τον Κύριό μας, που θα μας δώσει ευλογία και και θα φωτίσει την ψυχή μας. Επιπλέον συμβολίζει το φως που μας έδωσε ο Χριστός μετά την Ανάστασή Του, νικώντας το  φόβο και το θάνατο. Πέρα από τη Βάπτιση, όπως γνωρίζουμε και ακολουθούμε όλοι οι χριστιανοί, κάνουμε χρήση κατά την περιφορά του Επιταφίου, που συμβολίζει το πένθος για τα πάθη και το θάνατο του Ιησού Χριστού και βέβαια το βράδυ της Ανάστασης, που είναι το σύμβολο της γιορτής και της χαράς για την Ανάστασή Του. Τέλος, εφόσον το Πάσχα είναι την άνοιξη, η πασχαλινή λαμπάδα θεωρείται και το σύμβολο του ήλιου, του φωτός της γνώσης και φυσικά της αγάπης. 

00.300.054
Paraffin
150 g
Αρωματικές στολισμένες
No customer reviews for the moment.