Μύρα & Αρωματικά έλαια

Φίλτρα
Έλαιο Νάρδου –  Μύρο...

Έλαιο Νάρδου – Μύρο Ιεροσολύμων | Roll on

Φτιαγμένο από φυσικά έλαια και φυσικά αρώματα. Φέρει διακριτικό αλλά και ξεχωριστό άρωμα και παχύρευστη μορφή. Δεν περιέχει προσμίξεις με χημικά ή άλλες ουσίες. Είναι κατάλληλο για ιερούς ναούς και μοναστήρια, καθώς και για κάθε πιστό. Διατίθεται  με ευλογία σε μικρή γυάλινη φιάλη, ώστε να το έχετε πάντα μαζί σας.

Καθαρό Βάρος: 10 ml

Τιμή 3,50 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Έλαιο Νάρδου - Μύρο...

Έλαιο Νάρδου - Μύρο Ιεροσολύμων | Κανατάκι

Φτιαγμένο από φυσικά έλαια και φυσικά αρώματα. Φέρει διακριτικό αλλά και ξεχωριστό άρωμα και παχύρευστη μορφή. Δεν περιέχει προσμίξεις με χημικά ή άλλες ουσίες. Διατίθεται με ευλογία σε μοναδική γυάλινη φιάλη κανατάκι.

Καθαρό Βάρος: 40 ml

Τιμή 12,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Εκλεκτό Άρωμα Μύρου με...

Εκλεκτό Άρωμα Μύρου με αιθέρια έλαια - Από τα Ιεροσόλυμα

Εργόχειρο Ιεροσολύμων, έλαιο μύρου σε μεταλλική φιάλη με αντλία σπρέι. Παρασκευάζεται με μύρο και μίξη αιθέριων ελαίων. Διατίθεται σε πέντε εκκλησιαστικές συνθέσεις αρωμάτων σε χάρτινη πολυτελή συσκευασία.

Καθαρό Βάρος: 15 ml

Τιμή 13,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
  • Νέο
Άρωμα Νάρδου - Μύρο...

Άρωμα Νάρδου - Μύρο Ιεροσολύμων | Σε Σπρέι

Ένα υπέροχο άρωμα σώματος, καθώς και για αρωματισμό ιερών σκευών, εικόνων και εκκλησιαστικών χώρων. Αναδίδει μια ιδιαίτερη και ελαφριά μυρωδιά. Δεν περιέχει χημικά, αλλά μόνο φυσικά συστατικά. Είναι κατάλληλο για κάθε δέρμα. Προσφέρεται σε περίτεχνη γυάλινη φιάλη σε πολυτελές κουτί.

Καθαρό Βάρος: 50 ml

Τιμή 17,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
  • Νέο
Φυσικό Έλαιο Μύρου -...

Φυσικό Έλαιο Μύρου - Ιεροσολύμων

Έλαιο μύρου από 100% φυτικά έλαια, χωρίς αραιώσεις και προσμίξεις με χημικά ή άλλες ουσίες. Χρησιμοποιείται για επάλειψη πάνω μας, καθώς και σε εικόνες. Είναι παχύρευστο και δεν αναδίδει κάποιο έντονο άρωμα. Διατίθεται σε περίτεχνο πλαστικό μπουκαλάκι σε σχήμα σταυρού. 

Καθαρό Βάρος: 50 ml

Τιμή 18,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged

Μύρα & Αρωματικά έλαια

Έλαια μύρου εμπλουτισμένα με εκλεκτές συνθέσεις αρωμάτων από αιθέρια έλαια, κατάλληλα για το δέρμα και κάθε επιφάνεια. Το αιθέριο έλαιο του μύρου χρησιμοποιείται από τους ιερούς ναούς και τα μοναστήρια για εκκλησιαστική χρήση, αλλά και από τους πιστούς για ευλογία και αρωματισμό. Οι ενεργειακές του ιδιότητες συμβάλλουν στην αποσυμφόρηση της σκέψης και στην πνευματική ηρεμία. Προσφέρονται σε roll on, γυάλινο κανατάκι ή σπρέι.