Μύρα & Αρωματικά έλαια

Φίλτρα
Έλαιο Νάρδου –  Μύρο...

Έλαιο Νάρδου – Μύρο Ιεροσολύμων | Roll on

Φτιαγμένο από φυσικά έλαια και φυσικά αρώματα. Φέρει διακριτικό αλλά και ξεχωριστό άρωμα και παχύρευστη μορφή. Δεν περιέχει προσμίξεις με χημικά ή άλλες ουσίες. Είναι κατάλληλο για ιερούς ναούς και μοναστήρια, καθώς και για κάθε πιστό. Διατίθεται  με ευλογία σε μικρή γυάλινη φιάλη, ώστε να το έχετε πάντα μαζί σας.

Καθαρό Βάρος: 10 ml

Τιμή 3,50 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Έλαιο Νάρδου - Μύρο...

Έλαιο Νάρδου - Μύρο Ιεροσολύμων | Κανατάκι με την Παναγία

Φτιαγμένο από φυσικά έλαια και φυσικά αρώματα. Φέρει διακριτικό αλλά και ξεχωριστό άρωμα και παχύρευστη μορφή. Δεν περιέχει προσμίξεις με χημικά ή άλλες ουσίες. Διατίθεται με ευλογία σε μοναδική γυάλινη φιάλη κανατάκι, συνοδευόμενο από μια επάργυρη εικόνα της Παναγίας.

Καθαρό Βάρος: 40 ml

Τιμή 12,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Εκλεκτό Άρωμα Μύρου με...

Εκλεκτό Άρωμα Μύρου με αιθέρια έλαια - Από τα Ιεροσόλυμα

Εργόχειρο Ιεροσολύμων, έλαιο μύρου σε μεταλλική φιάλη με αντλία σπρέι. Παρασκευάζεται με μύρο και μίξη αιθέριων ελαίων. Διατίθεται σε πέντε εκκλησιαστικές συνθέσεις αρωμάτων σε χάρτινη πολυτελή συσκευασία.

Καθαρό Βάρος: 15 ml

Τιμή 13,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged

Μύρα & Αρωματικά έλαια

Έλαια μύρου εμπλουτισμένα με εκλεκτές συνθέσεις αρωμάτων από αιθέρια έλαια, κατάλληλα για το δέρμα και κάθε επιφάνεια. Το αιθέριο έλαιο του μύρου χρησιμοποιείται από τους ιερούς ναούς και τα μοναστήρια για εκκλησιαστική χρήση, αλλά και από τους πιστούς για ευλογία και αρωματισμό. Οι ενεργειακές του ιδιότητες συμβάλλουν στην αποσυμφόρηση της σκέψης και στην πνευματική ηρεμία. Προσφέρονται σε roll on, γυάλινο κανατάκι ή σπρέι.