Vigil-lamp cups

Ρουμάνικη καντηλόκουπα - Μπλε οβάλ

Ρουμάνικη καντηλόκουπα - Μπλε οβάλ

00.169.133
Available
Ρουμάνικη, χειροποίητη, σκαλιστή κούπα σε οβάλ γραμμή για καντήλι. Φιλοτεχνημένη από κρύσταλλο Βοημίας σε μπλε απόχρωση, διακοσμημένη με εγχάρακτα βυζαντινά μοτίβα.

Διαστάσεις: 8,5 × 11,5 cm

€21.50
Tax included
Quantity
You must be logged
Available

Free shipping in Attica for orders over 60€
Have questions? Ask us at 210 5727113

Ρουμάνικη, χειροποίητη, σκαλιστή καντηλόκουπα ιδανική για κρεμαστό καντήλι, με οβάλ γραμμή στο τελείωμα, φιλοτεχνημένη από κρύσταλλο Βοημίας πάχους 3 mm, σε μπλε απόχρωση. Διακοσμημένη με εγχάρακτο σταυρό ως κεντρικό θέμα, πλαισιωμένο από βυζαντινά σκαλιστά μοτίβα περιμετρικά στην επιφάνειά της. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό κρύσταλλο, είναι κατάλληλη για υψηλές θερμοκρασίες.

Διαστάσεις καντηλόκουπας (Διάμετρος × Ύψος): 8,5 × 11,5 cm

*Αναλυτικές διαστάσεις θα δείτε στη φωτογραφία με το γραμμικό σχέδιο.

Οι ρουμάνικες καντηλόκουπες καθότι καθαρά χειροποίητα προϊόντα, φιλοτεχνημένα με ειδικές τεχνικές, ενδέχεται να παρουσιάζουν ανεπαίσθητες αποκλίσεις ως προς το θέμα του σχεδίου σε σχέση με αυτό που εικονίζεται στις φωτογραφίες, με ποσοστό απόκλισης 1%.

Οδηγίες για το άναμμα του καντηλιού: Αρχικά ρίχνουμε στην κούπα του καντηλιού νερό και στη συνέχεια προσθέτουμε ελαιόλαδο. Τοποθετούμε το φιτίλι στην καντηλήθρα στερεώνοντάς το καλά και όσο γίνεται πιο χαμηλά (τα 2/3 του φιτιλιού πρέπει να είναι βουτηγμένα στο λάδι) ώστε το καντήλι να μην καπνίζει αλλά και για να μην καίγεται γρήγορα. Τοποθετούμε την καντηλήθρα στο λάδι και ανάβουμε το φιτίλι. Γενικά προσέχουμε η φλόγα να μην ξεπερνάει τον ένα πόντο.*Μην ξεχάσετε να παραγγείλετε: Φιτιλάκια από γνήσιο μελισσοκέρι και καντηλήθρες, ώστε το καντήλι σας να παραμείνει αναμμένο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πατήστε εδώ.

00.169.133
8,5 × 11,5 cm
Bohemian crystal
Blue
230 g
No customer reviews for the moment.