Saints

Αγία Αικατερίνη του Σινά  - Με κορνίζα και στρας

Αγία Αικατερίνη του Σινά - Με κορνίζα και στρας

00.120.473
Available

Αγιορείτικη εικόνα με την τεχνική της χρυσοτυπίας, διακοσμημένη με κρυστάλλους swarovski και πέρλες. Πλαισιωμένη από διπλή κορνίζα.

Διαστάσεις: 26 × 31 cm

€190.00
Tax included
Quantity
You must be logged
Available

Free shipping in Attica for orders over 60€
Have questions? Ask us at 210 5727113

Η Αγία Αικατερίνη του Σινά, ένθρονη. Χειροποίητη εικόνα μοναδικής τεχνοτροπίας. Αποτελεί εργόχειρο δημιουργημένο από τους πατέρες της Νέας Σκήτης Αγίου Όρους. Φιλοτεχνημένη με την τεχνική της χρυσοτυπίας, με ανάγλυφα διακοσμητικά στοιχεία με χρυσοκονδυλιά και ασημοκονδυλιά. Η εικόνα είναι διακοσμημένη με κρυστάλλους swarovski σε διάφορες αποχρώσεις, καθώς και με πέρλες σε λευκή και χρυσή απόχρωση. Το θέμα περιμετρικά κοσμείται με διπλή κορνίζα, ενώ προστατεύεται με τζάμι. Η πρώτη κορνίζα πλησίον του θέματος της εικόνας έχει πλάτος 3,5 cm με σκάλισμα δύο επιπέδων σε μαύρη απόχρωση, με αντικέ παλαίωση. Πλαισιώνεται από την εξωτερική κορνίζα, πλάτους 2 cm, σε αποχρώσεις του χρυσού-ασημί με καφέ πατίνα. Η πλάτη της εικόνας είναι επενδυμένη με μαύρο βελούδο.


Μπορεί να κρεμαστεί επιτοίχια με το μεταλλικό γαντζάκι που διαθέτει ή να σταθεί επιτραπέζια με επιπρόσθετη βάση.

Διαστάσεις εικόνας: 26 x 31 cm, με πάχος κορνίζας 3 cm

Συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας αγιορείτικης εικόνας. Προσφέρεται σε συσκευασία δώρου με πολυτελές κουτί-κασετίνα.

Αγιορείτικο εργόχειρο  από τη Νέα Σκήτη Αγίου Όρους.

00.120.473
26 × 31 cm
Decorated
Saints
1,5 kg
No customer reviews for the moment.