Jams & Spoon Sweets

Μοναστηριακή Μαρμελάδα Πορτοκάλι & Ροδάκινο | Ι.Μ. Αναλήψεως

Μοναστηριακή Μαρμελάδα Πορτοκάλι & Ροδάκινο | Ι.Μ. Αναλήψεως

00.140.073
Available
Η μοναστηριακή μαρμελάδα πορτοκάλι- ροδάκινο αποτελεί ένα εξαιρετικό ποιοτικά και γευστικά προϊόν. Τα φρούτα είναι βιολογικής καλλιέργειας. Δεν περιέχει προσθήκη συντηρητικών και γλυκόζης. Αποτελεί μία υγιεινή και νόστιμη επιλογή για συνοδευτικό πρωινού ή γλυκού.

Καθαρό Βάρος: 400 g

€6.50
Tax included
Quantity
You must be logged
Available

Free shipping in Attica for orders over 60€
Have questions? Ask us at 210 5727113

Η Μοναστηριακή Μαρμελάδα Πορτοκάλι & Ροδάκινο αποτελείται από αγνά φυσικά συστατικά. Είναι ένα αυθεντικό χειροποίητο μοναστηριακό προϊόν. Τα φρούτα είναι βιολογικής καλλιέργειας της Ιεράς Μονής. Δεν περιέχει προσθήκη συντηρητικών και γλυκόζης. Συντηρείται μόνο με ζάχαρη και χυμό λεμονιού. Έχει γίνει προσεκτική διαλογή των συστατικών, κάτι που το καθιστά άριστο ποιοτικά. Αποτελεί μία υγιεινή και νόστιμη επιλογή, για απόλαυση από μικρούς και μεγάλους.


Πορτοκάλι:  Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C και νερό, κάτι που το κάνει ιδιαιτέρως ενυδατικό. Είναι αντιοξειδωτικό. Συμβάλλει στην καλύτερη καρδιαγγειακή υγεία. Ανακουφίζει από το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου. Είναι επουλωτικό και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Ροδάκινο: Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, κάτι που το καθιστά αντιγηραντικό και ενυδατικό. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του εντέρου.
Προτάσεις σερβιρίσματος: Μπορείτε να συνοδεύσετε το ψωμί ,το κρουασάν ή τη φρυγανιά στο πρωινό ή απογευματινό σας γεύμα. Ταιριάζει επίσης με γιαούρτι ή παγωτό. Επίσης μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στην παρασκευή γλυκών όπως κέικ.


Συστατικά: πορτοκάλι, ροδάκινο, ζάχαρη, λεμόνι, μπαχαρικά

Προσοχή: Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας διατηρείται στο ψυγείο.

Καθαρό Βάρος: 400 g

Προϊόν από την Ιερά Μονή Αναλήψεως Πρώτης Σερρών
00.140.073
400 g
Holy Monastery of the Ascension - Proti, Serres
500 g
No customer reviews for the moment.