Ανοιγόμενος επιστήθιος Σταυρός
Βυζαντινής τεχνοτροπίας σχέδιο με κεντρικό θέμα τη Σταύρωση. Φιλοτεχνημένος από καθαρό ασήμι με τοπικές επιχρυσώσεις και παλαίωση πατίνας.
Μενταγιόν με τον Ταξιάρχη Μανταμάδου
Μοναδικό δημιούργημα με διπλή απεικόνιση: του Αρχάγγελου Μιχαήλ και της Υπεραγίας Θεοτόκου. Φιλοτεχνημένο από καθαρό επιχρυσωμένο ασήμι 925.

Σας παρουσιάζουμε μια μεγάλη γκάμα από ασημένια και επάργυρα κοσμήματα εμπνευσμένα από την εκκλησιαστική τέχνη, όπως σταυρούς για τον λαιμό, μενταγιόν, καδένες, εγκόλπια, δαχτυλίδια και ιερατικά μανικετόκουμπα. Κοσμούνται με Αγίους και Ορθόδοξα σύμβολα και είναι φιλοτεχνημένα με περίτεχνα μοτίβα. Κατασκευασμένα από ελληνικά εργαστήρια αργυροχρυσοχοΐας με αυθεντικά μέταλλα και με ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια.

Κατηγορίες Ασημένια & Επάργυρα κοσμήματα

Σταυροί

Σταυροί

Ασημένιοι και επάργυροι σταυροί με διάφορα εγχάρακτα σχέδια βυζαντινής τεχνοτροπίας και με κρίκο για τοποθέτηση αλυσίδας της επιλογής σας. Επιλεγμένα σχέδια περιλαμβάνουν μεταξωτό κορδόνι. Οι σταυροί αυτής της κατηγορίας είναι κατασκευασμένοι από εξειδικευμένους τεχνίτες, με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, ώστε να αναδεικνύεται το κεντρικό θέμα. Έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία για να παραμένει το υλικό αναλλοίωτο στον χρόνο. Αναζητήστε, ακόμα, τους ανοιγόμενους σταυρούς αυτής της κατηγορίας, οι οποίοι διαθέτουν ασφαλές κούμπωμα για φύλαξη ιερών λειψάνων ή μύρου.

Δείτε τα προϊόντα
Μενταγιόν

Μενταγιόν

Εντυπωσιακά μενταγιόν με ανάγλυφα σκαλιστά μοτίβα σε διάφορα σχήματα και σχέδια. Οι τεχνικές των έμπειρων κατασκευαστών προσδίδουν ξεχωριστή όψη στα εργόχειρα και ανθεκτικότητα στα υλικά. Αναζητήστε, ακόμα, τα ανοιγόμενα μενταγιόν αυτής της κατηγορίας, με ασφαλές κούμπωμα για φύλαξη ιερών λειψάνων ή μύρου. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με αλυσίδα της επιλογής σας που θα βρείτε στην ίδια κατηγορία «Ασημένια & Επάργυρα κοσμήματα».

Δείτε τα προϊόντα
Εγκόλπια & Σταυροί

Εγκόλπια & Σταυροί

Επιστήθιοι σταυροί και αρχιερατικά εγκόλπια άριστης ποιότητας. Φιλοτεχνημένα από έμπειρο τεχνίτη με ταλέντο και τεχνογνωσία στη βυζαντινή τέχνη και την Ορθόδοξη παράδοση. Οι επιστήθιοι σταυροί και τα εγκόλπια αυτής της κατηγορίας έχουν αντοχή στα χρώματα και στα υλικά τους στο πέρασμα του χρόνου. Οι ημι-πολύτιμες πέτρες που τα πλαισιώνουν αναβαθμίζουν την όψη τους, ενώ οι επιλεγμένες αλυσίδες ολοκληρώνουν με καλαίσθητο τρόπο τη σύνθεση.

Δείτε τα προϊόντα
Δαχτυλίδια

Δαχτυλίδια

Ιδιαίτερα κομμάτια για άνδρες και γυναίκες σε διάφορα μεγέθη. Επιλεγμένα δαχτυλίδια έχουν τη δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε μέγεθος. Δαχτυλίδια με εγχάρακτα σχέδια και ανάγλυφη όψη, εμπνευσμένα από τα βυζαντινά πρότυπα και τη θρησκευτική μας παράδοση, αποτελούν πραγματικά κομψοτεχνήματα.

Δείτε τα προϊόντα
Μανικετόκουμπα

Μανικετόκουμπα

Ιερατικά μανικετόκουμπα σε σετ δύο τεμαχίων. Χειροποίητα εκκλησιαστικά κοσμήματα από έμπειρο Έλληνα τεχνίτη. Ο λεπτομερής σχεδιασμός τους και η ποιότητα των υλικών από τα οποία είναι κατασκευασμένα τα καθιστά προϊόντα μοναδικής αισθητικής. Κοσμούνται περίτεχνα με εγχάρακτα μοτίβα ή και πέτρες σε διάφορες αποχρώσεις. Έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία για να παραμένει το υλικό αναλλοίωτο στον χρόνο.

Δείτε τα προϊόντα
Αλυσίδες

Αλυσίδες

Αλυσίδες για τον λαιμό σε διάφορα μήκη για άνδρες και γυναίκες. Αμιγώς χειροποίητα προϊόντα, κατασκευασμένα από έμπειρο εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας. Διαθέτουν ασφαλές κούμπωμα και έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία, ώστε να μην μαυρίζουν. Αποτελούν αληθινά κομψοτεχνήματα και μπορούν να φορεθούν είτε ως απλό κόσμημα είτε σε συνδυασμό με μενταγιόν ή σταυρό. Επιλέξτε διακριτικές, κομψές, κλασικές ή επιβλητικές αλυσίδες και η ποιότητά τους θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Δείτε τα προϊόντα