Περίτεχνα δωράκια γάμου, γέννησης, βάπτισης, αλλά και εποχιακά είδη. Στο κατάστημά μας Ταξιάρχες Μοναστηριακά θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από στεφανοθήκες, κορνίζες, άλμπουμ, εικονάκια κούνιας και άλλη προϊόντα για κάθε σημαντικό ορόσημο στη ζωή τη δική σας και των αγαπημένων σας. Θα βρείτε, επίσης, ξεχωριστά δώρα για τις δύο μεγάλες εορτές της Ορθοδοξίας, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα.

Κατηγορίες Δώρα

Γάμου - Οικίας

Γάμου - Οικίας

Δώρα γάμου και οικίας, χρηστικά ή διακοσμητικά, δημιουργημένα με ευλάβεια για να τιμήσετε τους νεόνυμφους και να τους συντροφεύουν στον έγγαμο βίο. Στεφανοθήκες από ασήμι και ξύλο σε ιδιαίτερα σχήματα, για να φυλάσσουν τα στέφανα της δέσμευσης για αιώνια αγάπη. Κορνίζες από καθαρό ασήμι 925, για να προβάλλουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Προμηθευτείτε κι εσείς δώρα αξίας ευπρόσδεκτα σε κάθε σπίτι.

Δείτε τα προϊόντα
Βάπτισης - Παιδικά

Βάπτισης - Παιδικά

Υπέροχες ιδέες δώρων, για να ευχηθείτε για τη νέα ζωή που έρχεται στον κόσμο με τη γέννηση ή για την είσοδο του παιδιού στην Ορθοδοξία με τη βάπτιση. Θα βρείτε μια ευρεία γκάμα σε δώρα για βρέφη και παιδιά και των δύο φύλων, όπως κορνίζες με περίτεχνα διακοσμητικά στοιχεία και άλμπουμ για τις πρώτες στιγμές με το παιδί. Θα βρείτε, ακόμα, φυλαχτά σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και σε συνδυασμό με σταυρό ή εικονάκι κούνιας.

Δείτε τα προϊόντα
Εποχιακά είδη

Εποχιακά είδη

Εποχιακά είδη για υπέροχα δώρα όλο τον χρόνο. Το εργαστήριό μας Ταξιάρχες Μοναστηριακά κατασκευάζει χειροποίητα γούρια για το νέο έτος και πασχαλινές λαμπάδες σε ιδιαίτερα σχέδια. Τα γούρια κατασκευάζονται από διάφορα υλικά, όπως ξύλο, μπρούτζο ή γυαλί, και συνδυάζονται με βελούδινες κορδέλες και κορδόνια με πολυτελή όψη, εμπλουτισμένα με επάργυρα στοιχεία. Οι πασχαλινές λαμπάδες, φτιαγμένες από αγνό κερί μέλισσας και διακοσμημένες με εντυπωσιακά στοιχεία, είναι διαθέσιμες σε μεγάλη ποικιλία θεμάτων, ώστε να ανταποκρίνονται σε όλες τις ηλικίες και τις προτιμήσεις.

Δείτε τα προϊόντα