Σταυρός Ευλογίας από την Αγία Γη
Ξεχωριστός σταυρός από τα Ιεροσόλυμα. Κατασκευασμένος στο χέρι από φυσικό ξύλο ελιάς με επάργυρη απεικόνιση του Ιησού Χριστού.
Αρωματικό έλαιο μύρου σε σπρέι
Με φυσικά αρώματα από αιθέρια έλαια, χωρίς προσμίξεις χημικών. Παρασκευάζεται από Ελληνορθόδοξες Μονές στα Ιεροσόλυμα

Στο κατάστημά μας Ταξιάρχες Μοναστηριακά έχουμε συλλέξει προϊόντα και εργόχειρα από διάφορα τοπικά μοναστήρια στους Αγίους Τόπους των Ιεροσολύμων. Εδώ θα βρείτε εκλεκτά κομμάτια, όπως κομποσχοίνια, προσευχητάρια, μενταγιόν, σταυρούς από ξύλο ελιάς, αυθεντικά έλαια μύρου, σπρέι αρωμάτων, φυσικό λιβάνι σε αρώματα διαφόρων ποικιλιών, σετ ευλογίας και κασετίνες δώρου.

Κατηγορίες Εργόχειρα Ιεροσολύμων

Μύρα & Αρωματικά έλαια

Μύρα & Αρωματικά έλαια

Έλαια μύρου εμπλουτισμένα με εκλεκτές συνθέσεις αρωμάτων από αιθέρια έλαια, κατάλληλα για το δέρμα και κάθε επιφάνεια. Το αιθέριο έλαιο του μύρου χρησιμοποιείται από τους ιερούς ναούς και τα μοναστήρια για εκκλησιαστική χρήση, αλλά και από τους πιστούς για ευλογία και αρωματισμό. Οι ενεργειακές του ιδιότητες συμβάλλουν στην αποσυμφόρηση της σκέψης και στην πνευματική ηρεμία. Προσφέρονται σε roll on, γυάλινο κανατάκι ή σπρέι.

Δείτε τα προϊόντα
Μενταγιόν - Σταυροί λαιμού & Ροζάρια

Μενταγιόν - Σταυροί λαιμού & Ροζάρια

Μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε μενταγιόν, σταυρούς λαιμού και ροζάρια από τους Αγίους Τόπους, ιδανικά ως φυλαχτά. Μπορείτε να τα κρεμάσετε στο σπίτι, στον χώρο εργασίας, στο αυτοκίνητο ή στον λαιμό σας για να σας συντροφεύουν όπου κι αν βρίσκεστε. Κατασκευασμένα από μέταλλο, ξύλο ή φίλντισι, συνδυάζουν την κομψότητα με τον σεβασμό και την κατάνυξη. Διατίθενται σε ιδιαίτερες συσκευασίες δώρου.

Δείτε τα προϊόντα
Χειροποίητοι Σταυροί

Χειροποίητοι Σταυροί

Χειροποίητοι Σταυροί από ξύλο σε επιλεγμένες διαστάσεις. Στην κατηγορία αυτή διατίθενται Σταυροί Ευλογίας χειρός, κατάλληλοι για ιερείς, και Σταυροί επιτοίχιοι ή επιτραπέζιοι, κατάλληλοι για κάθε χώρο. Αποτελούν μοναδικά κομμάτια, καθώς είναι σκαλισμένοι στο χέρι, έχουν φιλοτεχνηθεί με εξαιρετική λεπτομέρεια και περικλείουν διάφορες τεχνοτροπίες που αναδεικνύουν την αυθεντικότητα των υλικών και τους καθιστούν ανθεκτικούς στον χρόνο.

Δείτε τα προϊόντα
Λιβάνι

Λιβάνι

Υψηλής ποιότητας λιβάνι από τα Ιεροσόλυμα. Το λιβάνι αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των θρησκευτικών τελετών και των προσευχών που λαμβάνουν χώρα σε οποιονδήποτε χώρο. Χάρις στο άρωμα που αναδύεται από την καύση του, συμβάλλει στη χαλάρωση, την ψυχική ηρεμία και την πνευματική ανάταση. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία αρωμάτων που διατηρούν την ευωδία που αναδίδουν στον χώρο.

Δείτε τα προϊόντα
Προσευχητάρια & Κομποσχοίνια

Προσευχητάρια & Κομποσχοίνια

Εξαιρετικής ποιότητας εργόχειρα Ιεροσολύμων με βασικό στοιχείο το ξύλο ελιάς και τον σταυρό. Η ελιά, σύμβολο του δίκαιου νου, αποτελεί ιερό καρπό που ενσωματώνεται στα προσευχητάρια και τα κομποσχοίνια αυτής της κατηγορίας. Ο σταυρός, σύμβολο της Ορθόδοξης Χριστιανικής θρησκείας, μας ενδυναμώνει ώστε να αντιμετωπίζουμε τις καθημερινές δυσκολίες. Για τους λόγους αυτούς, αποτελούν ξεχωριστά δώρα ευλογίας για αγαπημένα πρόσωπα και ιερείς.

Δείτε τα προϊόντα
Κασετίνες & Σετ ευλογίας

Κασετίνες & Σετ ευλογίας

Μοναδικές κασετίνες για κάθε σπίτι με τις ευλογίες από την Άγια Γη των Ιεροσολύμων. Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε ξεχωριστά σετ ευλογίας που περιέχουν ξύλινο σταυρό και φιαλίδια με στοιχεία που προέρχονται από τους Άγιους Τόπους (δάκρυ, λαδάκι, χώμα και αγιασμό), ενώ κάποια από αυτά τα σετ περιλαμβάνουν επιπλέον 33 κεριά από τον Πανάγιο Τάφο και εικόνα μικρών διαστάσεων. Η συσκευασία με τα 33 κεριά του Πανάγιου Τάφου διατίθεται και ξεχωριστά, για να λαμβάνετε το Άγιο Φως την ημέρα της Ανάστασης ή για να συνοδεύσουν την προσευχή σας. Ακόμα, θα βρείτε σετ ευλογίας με φιαλίδια που περιέχουν έλαια μύρου σε επιλεγμένα αρώματα.

Δείτε τα προϊόντα