Μοναδική παλαιού τύπου καντηλήθρα
Χειροποίητη καντηλήθρα για βαμβακερό νήμα, φιλοτεχνημένη από αλουμίνιο σε χρυσή απόχρωση. Μπορεί να τοποθετηθεί σε καντήλια και λουσέρνες.
Νάμα Θείας Ευχαριστίας από το περιβόλι της Παναγίας
Το μεράκι και η αγάπη των μοναχών οδηγούν στην παραγωγή του μοναδικής ποιότητας εκκλησιαστικού οίνου Νάμα, κατάλληλο για τη Θεία Κοινωνία.
Φιτιλάκια για το καντήλι
Χειροποίητα φιτιλάκια για το καντήλι. Διακρίνονται στις κατηγορίες των αρωματικών, καθώς και αυτών που είναι κατασκευασμένα από γνήσιο μελισσοκέρι.

Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε όλα εκείνα τα αναλώσιμα είδη τα οποία χρησιμοποιούνται στην καθημερινή λατρευτική ζωή της εκκλησίας και στην ιδιωτική προσευχή του κάθε πιστού. Θα βρείτε αγνό χειροποίητο θυμίαμα, φιτιλάκια και καντηλήθρες, καρβουνάκια, αγνό κερί, λάμπες παραφίνης καθώς και εκκλησιαστικό οίνο (νάμα). Όλα τα προϊόντα είναι   χειροποίητα και με την ευλογία των αγιορειτών πατέρων.

Κατηγορίες Εκκλησιαστικά είδη οικίας

Θυμίαμα

Θυμίαμα

Μεγάλη ποικιλία σε εκλεκτά θυμιάματα τα οποία παρασκευάζονται χειροποίητα από τους αγιορείτες Πατέρες, με τους οποίους μάς συνδέει μια πολυετή συνεργασία. Από την Ι.Σ. Αγίας Άννης Καρτσωναίων, από το Ιερό κελί των Αρχαγγέλων, από την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου, από το Ι.Κ. Εισοδίων της Θεοτόκου, από την Ι.Σ. Μικράς Αγίας Άννας, την Ι.Μ. Οσίου Γρηγορίου και από το «Εν τω Άθω» Όρος διαθέτουμε, σε κομψές συσκευασίες, θυμίαμα που διατηρεί το άρωμα και τις ιδιότητές του.

Δείτε τα προϊόντα
Φιτιλάκια & Καντηλήθρες

Φιτιλάκια & Καντηλήθρες

Φιτιλάκια φτιαγμένα από αγνό μελισσοκέρι και καντηλήθρες  κατασκευασμένες από υλικό αντοχής, ώστε να μην μαυρίζουν και να επιπλέουν στο λάδι. Μπορείτε, ακόμα, να προμηθευτείτε καντηλοκέρι μήκους 9 μέτρων, κατάλληλο για καντήλι. Πρόκειται για κερωμένο νήμα από αγνό κερί μέλισσας, χωρίς προσμίξεις από άλλα χημικά ή παραφίνη. Έχει μεγάλη διάρκεια καύσης και δεν δημιουργεί μαυρίλες, κάπνα ή δυσάρεστες οσμές. Μπορείτε, επίσης, να βρείτε κερωμένο ή βαμβακερό νήμα για λάμπες παραφίνης. 

Δείτε τα προϊόντα
Καρβουνάκια

Καρβουνάκια

Προμηθευτείτε καρβουνάκια και καρβουνόσκονη για την εκκλησία ή το σπίτι σας σε χρήσιμες και κομψές συσκευασίες. Από το Άγιο Όρος σε εσάς για να σας συνοδεύει η ευλογία των αγιορειτών Πατέρων. Τα καρβουνάκια είναι σφραγισμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται η ξηρότητα, με στόχο τη γρήγορη και αποτελεσματική πυράκτωσή τους.

Δείτε τα προϊόντα
Κεριά

Κεριά

Ανακαλύψτε μια ποικιλία κεριών που καλύπτει κάθε σας ανάγκη: α) κεριά από αγνό μελισσοκέρι κατάλληλα για δικεροτρίκερα κηροπήγια, για την εκκλησία καθώς και για το σπίτι, β.) λαμπάδες τάματος, γ) κεριά διαρκείας σε άσπρη και κόκκινη συσκευασία με καπάκι, δ) ηλεκτρικά κεριά με μπαταρία, κατάλληλα για το κοιμητήριο, των οποίων η διάρκεια ζωής φτάνει μέχρι και τις 100 ημέρες, ε) ρεσώ από αγνό μελισσοκέρι, στ) κηροσβέστες με μπρούντζινη ή ξύλινη λαβή, ζ) καπάκια για κεριά διαρκείας και άλλα χρήσιμα προϊόντα φτιαγμένα με το μεράκι και την ευλογία των αγιορειτών Πατέρων.

Δείτε τα προϊόντα
Λάμπες παραφίνης

Λάμπες παραφίνης

Εδώ θα βρείτε λάμπες παραφίνης πορσελάνινης, κεραμικής, μπρούντζινης ή γυάλινης κατασκευής. Προμηθευτείτε, ακόμα, οικολογικό άοσμο παραφινέλαιο και μηχανισμό για λάμπες παραφίνης. 

Δείτε τα προϊόντα
Οίνος - Νάμα

Οίνος - Νάμα

Σας παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα σε εκκλησιαστικό οίνο –Νάμα– από τα αγιορείτικα κελάρια. Από τα αμπέλια του Αγίου Όρους και με την ευλογία των μοναχών διαθέτουμε εκκλησιαστικό οίνο από την Ι. Μ. Ξενοφώντος, την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου, το Ι.Κ. Αγίου Νικολάου που ανήκει στη Μονή Ιβήρων, από το πλέον ξακουστό μοναστήρι του Προφήτου Ηλία στη Σαντορίνη και από το Ι.Κ. του Αγίου Ευσταθίου Μυλοπόταμου. Ο κόπος των Αγιορειτών Πατέρων γίνεται ευλογία για εμάς, καθώς, αγοράζοντας από τα προϊόντα τους, τούς στηρίζουμε και τους βοηθάμε να συνεχίζουν το διακόνημά τους και να μας παρέχουν προϊόντα από το περιβόλι της Παναγίας.

Δείτε τα προϊόντα