Σετ Τάματος Ταξιάρχη Μανταμάδου
Ένα ξεχωριστό σετ με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, που αποτελείται από φτερά και παπουτσάκια. Φιλοτεχνημένα εξολοκλήρου στο χέρι.
Χειροποίητη ξυλόγλυπτη εικόνα
Ξυλόγλυπτη εικόνα με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ Μανταμάδου της Λέσβου με χρώματα αγιογραφίας. Πρόκειται για αντίγραφο από το τέμπλο της Μονής.

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή από εικόνες με μεικτές τεχνικές και εργόχειρα για τον Ταξιάρχη Μανταμάδου, κατασκευασμένα στο εργαστήριό μας Ταξιάρχες Μοναστηριακά με πολύ αγάπη και ευλάβεια προς τον Ταξιάρχη. Ανακαλύψτε τάματα αφιερώσεων, όπως ασπίδες, παπουτσάκια και μπότες, όλα φιλοτεχνημένα στο χέρι από στραντζαριστά μέταλλα με κόπο και μεράκι, καθώς και μενταγιόν, βραχιόλια, μπρελόκ, μαγνητάκια και αλλά δώρα.

Κατηγορίες Ταξιάρχης Μανταμάδου

Τάματα για τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

Τάματα για τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

Χειροποίητα τάματα με θέμα τον Ταξιάρχη Μανταμάδων της Λέσβου, είτε για να τα προσφέρετε σε Μοναστήρια αφιερωμένα στον Ταξιάρχη ή σε άλλες εκκλησίες είτε για να τα φυλάξετε στο σπίτι για ευλογία και προστασία δική σας και των οικείων σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, διαστάσεων, χρωμάτων και υλικών τις μπότες, τα παπούτσια ή και τα φτερά του Ταξιάρχη Μανταμάδων.

Δείτε τα προϊόντα
Χειροποίητες εικόνες

Χειροποίητες εικόνες

Πρωτότυπες χειροποίητες εικόνες του Ταξιάρχη Μανταμάδων, επιτοίχιες ή επιτραπέζιες, με ποικίλες τεχνοτροπίες και σε διάφορες διαστάσεις. Εδώ θα βρείτε απεικονίσεις του Ταξιάρχη Μανταμάδων σε κάδρα που πλαισιώνονται με κορνίζα σε ξεχωριστά σχέδια, αλλά και τρισδιάστατα σχέδια με τη μορφή αγαλματιδίου. Εκτός από προσωπογραφίες του Ταξιάρχη, διατίθεται και ολόσωμη η μορφή του.

Δείτε τα προϊόντα
Μενταγιόν & Δαχτυλίδια

Μενταγιόν & Δαχτυλίδια

Χειροποίητα μενταγιόν και δαχτυλίδια με τη μορφή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, κατάλληλα για κάθε ηλικία. Μπορείτε να τα φορέσετε ως φυλαχτό, για να σας συνοδεύει η ευλογία του Ταξιάρχη σε κάθε σας βήμα. Επιλέξτε ανάμεσα σε μοναδικές δημιουργίες, συνδυάζοντας την κομψότητα με την πανταχού παρούσα δύναμη της πίστης. Προσφέρονται σε θήκη δώρου.

Δείτε τα προϊόντα
Βραχιόλια & Κομποσχοίνια

Βραχιόλια & Κομποσχοίνια

Περίτεχνα βραχιόλια και κομποσχοίνια φιλοτεχνημένα στο χέρι και εμπνευσμένα από τον Ταξιάρχη Μανταμάδων της Λέσβου. Διατίθενται σε διάφορους συνδυασμούς χαντρών με περίτεχνη πλέξη. Τα βραχιόλια είναι σχεδιασμένα ώστε να προσαρμόζονται σε κάθε καρπό και προσφέρονται σε ξεχωριστή θήκη δώρου. Τα κομποσχοίνια, σύμβολα της Ορθόδοξης Χριστιανικής θρησκείας, είναι φτιαγμένα σύμφωνα με την παράδοση και μπορούν να αποτελέσουν είτε κόσμημα ευλογίας είτε βοήθημα στην προσευχή σας.

Δείτε τα προϊόντα
Διάφορα

Διάφορα

Χειροποίητα δημιουργήματα για κάθε χώρο με την απεικόνιση του Ταξιάρχη Μανταμάδων. Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε, μεταξύ άλλων, μπουκάλια αγιασμού ή ελαίων και μαγνητάκια για κάθε επιφάνεια με την ευλογία του Ταξιάρχη. Κατασκευασμένα με άριστης ποιότητας υλικά και ιδιαίτερη λεπτομέρεια στη διακόσμηση. Αποτελούν ξεχωριστά δώρα από καρδιάς.

Δείτε τα προϊόντα