Φυσικά σαμπουάν με βότανα
Αγνά χειροποίητα σαμπουάν με βότανα από το Άγιο Όρος, με 100% φυσικές πρώτες ύλες αρίστης ποιότητας, γεμάτα πλήθος ευεργετικών ιδιοτήτων για το δέρμα.
Αρωματικά ανθόνερα από λουλούδια & βότανα
Εμπλουτισμένα με πολύτιμα φυσικά συστατικά, συμβάλλουν στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος

Το Μοναστηριακό φαρμακείο περιλαμβάνει μια πολυποίκιλη γκάμα προϊόντων φτιαγμένα από αγνά υλικά που απλόχερα μας χαρίζει η μητέρα φύση, ικανά να καλύψουν κάθε είδους ανάγκη για τη φροντίδα του οργανισμού και της επιδερμίδας. Εδώ θα βρείτε προϊόντα για αδυνάτισμα, αποτοξίνωση, ενυδάτωση, αλλά και προϊόντα που βοηθούν στην αντιμετώπιση παθήσεων, όπως το σάκχαρο, η χοληστερίνη, οι μυϊκοί πόνοι, οι ιώσεις, η τριχόπτωση κ.ο.κ.. Αναζητήστε παρακάτω περισσότερα προϊόντα από το Μοναστηριακό Φαρμακείο.

Κατηγορίες Μοναστηριακό φαρμακείο

Αδυνάτισμα

Αδυνάτισμα

Συχνά, καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για την απαλλαγή από το περιττό βάρος, χωρίς τελικά να επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αγνά φυτικά εκχυλίσματα βοτάνων που απλόχερα προσφέρει η φύση έρχονται να δώσουν τη λύση. Ο συνδυασμός βοτάνων που θα βρείτε στην κατηγορία αυτή γίνεται με κριτήριο τις ιδιότητές τους για ενεργοποίηση του μεταβολισμού και γρήγορη καύση του λίπους. Μοναστηριακά βότανα . ο καλύτερος σύμμαχός σας στο αδυνάτισμα!

Δείτε τα προϊόντα
Αποτοξίνωση – Αντιοξείδωση

Αποτοξίνωση – Αντιοξείδωση

Οι έντονοι ρυθμοί ζωής, οι περιβαλλοντικοί παράγοντες και οι κακές διατροφικές συνήθειες επιβαρύνουν τον οργανισμό μας. Το ανθρώπινο σώμα προσπαθεί, μέσω των ζωτικών του οργάνων, να προφυλαχθεί. Ωστόσο, τα φυσικά αντιοξιεδωτικά και αποτοξινωτικά συστατικά που παράγει ο ίδιος ο οργανισμός μας δεν επαρκούν πάντοτε, οπότε και καθίσταται αναγκαία η ενίσχυσή του με επιπλέον συμπληρώματα σε περιόδους αυξημένων αναγκών. Ανακαλύψτε μια ποικιλία συμπληρωμάτων διατροφής, τα οποία προέρχονται από φυσικές πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας και μπορούν να καλύψουν επαρκώς τις ελλείψεις του οργανισμού.

Δείτε τα προϊόντα
Αντιγήρανση - Ενυδάτωση

Αντιγήρανση - Ενυδάτωση

Όπως τα λουλούδια έτσι και η επιδερμίδα έχει ανάγκη από επαρκή ενυδάτωση. Αγνά προϊόντα χωρίς χημικές προσμίξεις προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, προλαμβάνοντας την πρόωρη γήρανση του δέρματος με τον πιο φυσικό τρόπο. Στην κατηγορία αυτή μπορείτε, ακόμα, να βρείτε αντιγηραντικά προϊόντα, ειδικά σχεδιασμένα για την επιβράδυνση σχηματισμού ρυτίδων, τα οποία διατηρούν τη φυσική υγρασία του δέρματος, αυξάνουν την ελαστικότητά του, θρέφουν και αναδομούν την επιδερμίδα.

Δείτε τα προϊόντα
Σάκχαρο - Διαβήτης

Σάκχαρο - Διαβήτης

Πρόκειται για μια κατάσταση κατά την οποία ο οργανισμός αδυνατεί να μεταβολίσει και, κατ’ επέκταση, να χρησιμοποιήσει τους υδατάνθρακες αποτελεσματικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της τιμής της γλυκόζης στο αίμα. Ανάμεσα στα προϊόντα μας θα βρείτε βότανα κατάλληλα για τη ρύθμιση και σταθεροποίηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.

Δείτε τα προϊόντα
Χοληστερίνη

Χοληστερίνη

Το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν. Διατηρώντας, λοιπόν, την «κακή» χοληστερίνη (LDL) σε χαμηλά επίπεδα, μειώνεται ο κίνδυνος εμφάνισης καρδιαγγειακών νοσημάτων. Στο Μοναστηριακό μας Φαρμακείο θα βρείτε προϊόντα κατάλληλα φτιαγμένα για να προάγουν την καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, να ρυθμίζουν την καλή λειτουργία της αρτηριακής πίεσης και να αποτοξινώνουν τον οργανισμό, αποτρέποντας έτσι τη συσσώρευση της χοληστερίνης στις αρτηρίες.

Δείτε τα προϊόντα
Αρθριτικά - Ρευματισμοί

Αρθριτικά - Ρευματισμοί

Οι ρευματισμοί αφορούν σε ένα σύνολο παθήσεων του μυοσκελετικού συστήματος, όπως των αρθρώσεων, των μυών και των οστών. Μπορεί να οφείλονται σε κληρονομικούς παράγοντες, όμως μπορεί να εμφανιστούν και ως αποτέλεσμα γενετικών και περιβαλλοντικών παραγόντων. Στην κατηγορία αυτή μπορείτε να βρείτε προϊόντα με καταπραϋντικές ιδιότητες, κατάλληλα για την ανακούφιση από ρευματικούς πόνους.

Δείτε τα προϊόντα
Μυϊκοί πόνοι

Μυϊκοί πόνοι

Μυϊκοί πόνοι λόγω έντονης άθλησης ή λόγω χρόνιας πάθησης; Απαλλαγείτε άμεσα και φυσικά από τη μυαλγία με προϊόντα από μοναδικές πρώτες ύλες. Χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες των συστατικών τους, θα καταπραΰνουν τους έντονους μυϊκούς πόνους που οφείλονται σε κούραση ή τραυματισμούς και θα σας δώσουν μεγαλύτερη ευελιξία στην κίνηση. 

Δείτε τα προϊόντα
Κρυολογήματα - Ιώσεις

Κρυολογήματα - Ιώσεις

Το ανοσοποιητικό μας σύστημα οικοδομείται σταδιακά με την καλή διατροφή και τον καλό τρόπο ζωής. Αν δεν προσέχουμε, ο οργανισμός μας καθίσταται ευάλωτος. Θωρακίστε εγκαίρως το ανοσοποιητικό σας σύστημα, ώστε να έχει τα μέσα να καταπολεμήσει οποιαδήποτε ίωση ή κρυολόγημα. Αναζητήστε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων μια φυσική εναλλακτική καταπολέμησης των συμπτωμάτων γρίπης και πολλών ιών. Γνήσια μοναστηριακά προϊόντα με αντιιϊκή, αντισηπτική και αντιοξειδωτική δράση για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας!

Δείτε τα προϊόντα
Εγκαύματα - Πληγές

Εγκαύματα - Πληγές

Εγκαύματα ή πληγές στο δέρμα είναι δυνατόν να προκληθούν είτε λόγω της υπερβολικής έκθεσης στις βλαβερές ακτίνες του ηλίου είτε λόγω κάποιου ατυχούς γεγονότος. Τα προϊόντα τα οποία διαθέτουμε σε αυτή την κατηγορία είναι φτιαγμένα από αγνά υλικά, κατάλληλα να καταπραΰνουν το ερεθισμένο δέρμα και να επιταχύνουν με φυσικό τρόπο τη διαδικασία επούλωσής του.

Δείτε τα προϊόντα
Δερματοπάθειες - Ψωρίαση

Δερματοπάθειες - Ψωρίαση

Η ψωρίαση είναι μια χρόνια φλεγμονώδης αυτοάνοση ασθένεια η οποία εκδηλώνεται ως χρόνια δερματοπάθεια. Οι πολλαπλές φαρμακευτικές αγωγές που απαιτούνται υποβάλλουν το άτομο σε μια καθημερινή δοκιμασία. Τα αγνά προϊόντα του Μοναστηριακού Φαρμακείου βοηθούν στις θεραπείες κατά της ψωρίασης και του εκζέματος. Τα εκχυλίσματα βοτάνων με τις ευεργετικές τους δυνατότητες καταπραΰνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα, βελτιώνοντας αισθητά την εμφάνιση και, ως εκ τούτου, την ψυχολογία σας.

Δείτε τα προϊόντα
Αιμορροΐδες

Αιμορροΐδες

Η καθημερινότητα των ατόμων που πάσχουν από αιμορροΐδες επηρεάζεται καθοριστικά, λόγω του κνησμού και της δυσφορίας που νιώθουν. Τα προϊόντα τα οποία διαθέτουμε για αυτή την περίπτωση, πάντοτε από αγνές πρώτες ύλες, δρουν καταπραϋντικά, έχουν ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση και ενυδατώνουν την περιοχή, χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες των συστατικών τους.

Δείτε τα προϊόντα
Ακμή - Πανάδες

Ακμή - Πανάδες

Η υπερβολική έκθεση στις βλαβερές ακτίνες UV οδηγεί σε αύξηση των κυττάρων που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή μελανίνης στο δέρμα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπερέκκριση μελανίνης και να δημιουργηθούν στο πρόσωπο καφέ κηλίδες (πανάδες). Εκτός από την αντηλιακή προστασία, η οποία είναι απαραίτητη για τη διατήρηση μιας υγειούς επιδερμίδας, εξίσου σημαντικός είναι και ο σωστός καθαρισμός του προσώπου, καθώς και η επαρκής ενυδάτωση. Προϊόντα φτιαγμένα από αγνά φυσικά υλικά προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, συμβάλλουν στη ρύθμιση του σμήγματος, ελαχιστοποιούν τις ατέλειες και κάνουν το δέρμα πιο λείο και καθαρό, χαρίζοντάς σας μια πιο λαμπερή όψη.

Δείτε τα προϊόντα
Φλεβίτιδα – Κιρσοί

Φλεβίτιδα – Κιρσοί

Η υπερβολική ορθοστασία, οι έντονες εργασιακές συνθήκες, ο διαβήτης καθώς και πλήθος άλλων παραγόντων είναι η αιτία να δημιουργηθεί στα πόδια φλεβίτιδα ή κιρσοί. Η πρώτη περίπτωση αφορά στη φλεγμονή μιας φλέβας, ενώ η δεύτερη σε διατεταμένα αγγεία, δηλαδή οζώδεις, διογκωμένες φλέβες. Τα προϊόντα που θα βρείτε σε αυτή την κατηγορία θα σας προσφέρουν ανακούφιση από τον πόνο, ενώ, χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες των αγνών συστατικών, θα καταπραΰνουν τις φλεγμονές και θα ενυδατώσουν την επιδερμίδα σας.

Δείτε τα προϊόντα
Πεπτικό σύστημα

Πεπτικό σύστημα

Η καλή και ομαλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος είναι απαραίτητη, ώστε ο οργανισμός να μεταβολίζει τις τροφές σωστά και να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά από αυτές. Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε προϊόντα κατάλληλα για την ενίσχυση της καλής λειτουργίας του πεπτικού συστήματος, τα οποία, ταυτόχρονα, βοηθούν στην ανακούφιση και αντιμετώπιση των πεπτικών διαταραχών, όπως η δυσπεψία, το έλκος, η γαστρίτιδα ή ο μετεωρισμός.

Δείτε τα προϊόντα
Ενίσχυση ανοσοποιητικού

Ενίσχυση ανοσοποιητικού

Το ανοσοποιητικό σύστημα αποτελεί τον μηχανισμό άμυνας του οργανισμού. Συνεπώς, η καλή λειτουργία του είναι απαραίτητη για να προστατεύει τον οργανισμό από ιώσεις, κρυολογήματα και πάσης φύσεως λοιμώξεις. Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε μια ποικιλία προϊόντων τα οποία, χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες των συστατικών τους, θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα, θα θωρακίσουν τον οργανισμό σας και θα σας χαρίσουν ενέργεια.

Δείτε τα προϊόντα
Τριχόπτωση

Τριχόπτωση

Η γήρανση, η κληρονομικότητα και το άγχος είναι μερικές από τις αιτίες στις οποίες οφείλεται η τριχόπτωση. Τα φυσικά προϊόντα του Μοναστηριακού Φαρμακείου δρουν αποτελεσματικά κατά της τριχόπτωσης, δυναμώνοντας και προστατεύοντας τα μαλλιά από τις ρίζες ως τις άκρες. Διατηρούν ουδέτερο το pH που είναι απαραίτητο για το τριχωτό της κεφαλής και βοηθούν στην ανάπτυξη νέας τρίχας. Αποκτήστε κι εσείς υγιή, δυνατά και λαμπερά μαλλιά!

Δείτε τα προϊόντα
Άλλες παθήσεις

Άλλες παθήσεις

Φυσικά προϊόντα από τη μητέρα φύση στο σπίτι σας. Παράγονται από φυσικά υλικά, όπως βότανα, έλαια, αγνό μελισσοκέρι κ.ά.. Μια πληθώρα ευεργετικών φαρμακευτικών προϊόντων, ταξινομημένα σε κατηγορίες βάσει της χρήσης τους, συμβάλλουν στην αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων. Προμηθευτείτε αγνά μοναστηριακά προϊόντα, όπως βότανα, βάμματα, κηραλοιφές, κρέμες, σαπούνια, ιαματικά έλαια και άλλα πολλά, επιλέγοντας το κατάλληλο για κάθε πάθηση.

Δείτε τα προϊόντα
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Το πρόσωπό μας είναι η εικόνα με την οποία προβάλλουμε τον εσωτερικό μας κόσμο. Για τον λόγο αυτό, χρειάζεται εντατική περιποίηση σε καθημερινή βάση ήδη από τη νεαρή ηλικία. Η ηλιακή ακτινοβολία, οι περιβαλλοντικοί ρύποι ή οι κακές (διατροφικές) συνήθειες είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους το δέρμα μας χάνει τη λάμψη και την ελαστικότητά του. Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε μια ευρεία γκάμα προϊόντων πλούσιων σε φυσικά ευεργετικά συστατικά, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες της επιδερμίδας για ενυδάτωση, θρέψη και αναδόμηση. Επιλέξτε τα κατάλληλα, ανά περίπτωση, προϊόντα και αποκτήστε ένα υγιές και λαμπερό δέρμα!

Δείτε τα προϊόντα
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

Το σώμα μας, ο οδηγός της ψυχής και του νου μας, ταλαιπωρείται καθημερινώς, λόγω φυσικής ή ψυχολογικής κούρασης ή λόγω έκθεσης σε επιβλαβείς συνθήκες. Για τον λόγο αυτό, πρέπει να του προσφέρουμε την κατάλληλη περιποίηση, ώστε να μπορέσει να μας αντέξει. Μέσα από αυτή την κατηγορία θα βρείτε όλη την ποικιλία των προϊόντων για τη σωστή και ολοκληρωμένη φροντίδα του σώματος. Ανακαλύψτε τα αυθεντικά αγιορείτικα φυσικά προϊόντα που διαθέτουμε και βελτιώστε τη σωματική σας υγεία!

Δείτε τα προϊόντα
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

Η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων για την περιποίηση των μαλλιών σας είναι κρίσιμη για την υγεία και τη λάμψη τους. Βασικό συστατικό των μαλλιών είναι η κερατίνη, μια πρωτεΐνη, η οποία, λόγω της κακής μεταχείρισης της τρίχας ή της έκθεσης σε κακές περιβαλλοντικές συνθήκες, σταδιακά χάνεται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα μαλλιά να ατονούν. Αναζητήστε στην κατηγορία αυτή μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για τη φροντίδα των μαλλιών σας. Προϊόντα με αγνά φυσικά συστατικά θα δυναμώσουν, θα προστατέψουν, θα αναδομήσουν και θα επαναφέρουν την ελαστικότητα της τρίχας, βελτιώνοντας έτσι αισθητά την όψη των μαλλιών σας.

Δείτε τα προϊόντα
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΝΑ ΕΙΔΟΣ

Ρίξτε μια ματιά στη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων του Μοναστηριακού μας Φαρμακείου, το οποίο επιδιώκει να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Εδώ θα βρείτε προϊόντα που φτιάχτηκαν με την προσωπική φροντίδα των αγιορειτών πατέρων, τα οποία βασίζονται στις γνώσεις και την εμπειρία τους για τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Στο κατάστημά μας, ‘‘ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ’’, κατηγοριοποιήσαμε τα προϊόντα για την καλύτερη και απλούστερη περιήγησή σας και, με τον τρόπο αυτό, η αναζήτηση γίνεται πιο εύκολη και στοχευμένη. Από τη σοφία της φύσης… στο σπίτι σας!

Δείτε τα προϊόντα