Μπουκάλι αγιασμού
Γυάλινο μπουκάλι αγιασμού σε πλακέ σχήμα, διακοσμημένο με επάργυρη εικόνα της Παναγίας. Διαθέτει πλαστικό βιδωτό πώμα με σταυρό.
Μπολ για το ευχέλαιο
Διαθέτει σταυρό και ευχή στο εσωτερικό. Φιλοτεχνημένο με ιδιαίτερη τεχνοτροπία σε καφέ αποχρώσεις που προσδίδουν όψη πέτρας.

Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται χειροποίητα μπουκάλια αγιασμού με παραστάσεις της Υπεραγίας Θεοτόκου, κατασκευασμένα από διάφορα υλικά, όπως γυαλί, κεραμικό και πορσελάνη. Επίσης, θα βρείτε ευρεία γκάμα από μπολ αγιασμού και ευχελαίου σε πολύ προσιτές τιμές.

Κατηγορίες Σκεύη αγιασμού

Μπουκάλια

Μπουκάλια

Χειροποίητα γυάλινα και κεραμικά μπουκάλια αγιασμού σε διάφορα μεγέθη με παραστάσεις στο εξωτερικό τους. Τα γυάλινα μπουκάλια αγιασμού φέρουν επάργυρες ή επίχρυσες παραστάσεις της Παναγίας ή της Παναγίας με τον Χριστό στην αγκαλιά της. Επιλέξτε ένα μπουκάλι αγιασμού της αρεσκείας σας σε οικονομική τιμή.

Δείτε τα προϊόντα
Μπολ

Μπολ

Χειροποίητα κεραμικά μπολ ευχελαίου και αγιασμού με μεγάλη χωρητικότητα. Μπολ σε στυλ ρουμάνικης αλλά και βυζαντινής τεχνοτροπίας. Όλα τα μπολ είναι πυρίμαχα και αντέχουν στη θερμότητα, καθώς έχουν υποστεί ειδική θερμική επεξεργασία. Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια.

Δείτε τα προϊόντα