Προσευχητάρια & Κομποσχοίνια

Φίλτρα
Βραχιόλι από Ξύλο Ελιάς -...

Βραχιόλι από Ξύλο Ελιάς - Με σταυρό | Εργόχειρο Ιεροσολύμων

Ένα υπέροχο βραχιόλι από τα Ιεροσόλυμα από ξύλινες χάντρες ελιάς σε καφέ απόχρωση με ιδιαίτερα νερά. Οι χάντρες πλαισιώνονται από μικρές μαύρες χάντρες, ενώ στο κέντρο φέρει επάργυρο σταυρουδάκι με εγχάρακτο σκαλιστό διάκοσμο και παλαίωση μαύρης πατίνας. Κατάλληλο για κάθε καρπό.

Τιμή 5,50 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Βραχιόλι από Ξύλο Ελιάς |...

Βραχιόλι από Ξύλο Ελιάς | Εργόχειρο Ιεροσολύμων

Ένα εξαίσιο κομψοτέχνημα από τα Ιεροσόλυμα. Φιλοτεχνημένο από 10 ξύλινες χάντρες από ελιά, δεμένες με στριφτό μεταξωτό νήμα. Στο κέντρο κοσμείται με ένα μικρό διακριτικό σταυρό βυζαντινού τύπου από καθαρό ασήμι 925 βαθμών. Διαθέτει ασφαλές κούμπωμα. Διατίθεται σε μαύρη ή καφέ απόχρωση και χάρτινη συσκευασία δώρου. 

Περίμετρος καρπού: 19 cm

Τιμή 4,50 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Κομποσκοίνι Προσευχής 50άρι...

Κομποσκοίνι Προσευχής 50άρι - Ξύλο Ελιάς & Σταυρός | Εργόχειρο Ιεροσολύμων

Ένα υπέροχο εργόχειρο από τα Ιεροσόλυμα, φιλοτεχνημένο από 25 χάντρες από ξύλο ελιάς και 25 κόμπους από μαύρο νήμα φλος, σχηματίζοντας ένα 50άρι κομποσκοίνι προσευχής. Στο τελείωμα φέρει έναν ξύλινο σταυρό με ένθετη παράσταση της Σταύρωσης του Χριστού. Αποτελεί ένα εξαιρετικό δώρο για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Μήκος: 20 cm, με το σταυρό

Τιμή 13,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Ξύλινο Προσευχητάρι για...

Ξύλινο Προσευχητάρι για Στολισμό Εικόνων | Εργόχειρο Ιεροσολύμων

Αποτελεί ένα εξαιρετικό μοναστηριακό εργόχειρο από τους Άγιος Τόπους. Είναι φτιαγμένο με ξύλινες χάνδρες από ξύλο ελιάς σε καφέ απόχρωση κι έναν ξύλινο σταυρό της ίδιας απόχρωσης με τον Ιησού Χριστό Εσταυρωμένο. Στο τελείωμά του φέρει 2 αλυσίδες με 2 ίδιες χάνδρες. Είναι ιδανικό για διακόσμηση των εικόνων και των τέμπλων των εκκλησιών.

Μήκος: 70 cm

Τιμή 50,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Κομποσκοίνι Προσευχής...

Κομποσκοίνι Προσευχής 100άρι - Ξύλο Ελιάς & Σταυρός | Εργόχειρο Ιεροσολύμων

Ένα υπέροχο εργόχειρο από τα Ιεροσόλυμα, φιλοτεχνημένο από 50 χάντρες από ξύλο ελιάς και 50 κόμπους από μαύρο νήμα φλος, σχηματίζοντας ένα 100άρι κομποσκοίνι προσευχής. Στο τελείωμα φέρει έναν ξύλινο σταυρό με ένθετη παράσταση της Σταύρωσης του Χριστού. Αποτελεί ένα εξαιρετικό δώρο για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Μήκος: 38 cm, με το σταυρό

Τιμή 23,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged

Προσευχητάρια & Κομποσχοίνια

Εξαιρετικής ποιότητας εργόχειρα Ιεροσολύμων με βασικό στοιχείο το ξύλο ελιάς και τον σταυρό. Η ελιά, σύμβολο του δίκαιου νου, αποτελεί ιερό καρπό που ενσωματώνεται στα προσευχητάρια και τα κομποσχοίνια αυτής της κατηγορίας. Ο σταυρός, σύμβολο της Ορθόδοξης Χριστιανικής θρησκείας, μας ενδυναμώνει ώστε να αντιμετωπίζουμε τις καθημερινές δυσκολίες. Για τους λόγους αυτούς, αποτελούν ξεχωριστά δώρα ευλογίας για αγαπημένα πρόσωπα και ιερείς.