Καντήλια οικιακής χρήσης
Περίτεχνα καντήλια οικίας σε ιδιαίτερους συνδυασμούς. Φιλοτεχνημένα από μπρούντζο και διακοσμημένα με διάτρητα βυζαντινά εγχάρακτα μοτίβα.
Μοναδικές χειροποίητες καντηλόκουπες
Μοναδικές χειροποίητες καντηλόκουπες από φυσητό γυαλί διακοσμημένες με εγχάρακτα μοτίβα, σε διάφορα χρώματα, σχέδια και μεγέθη.

Η εμπειρία μας στον χώρο των χειροποίητων καντηλιών μάς κάνει ειδικούς σε αυτόν τον τομέα και μάς δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε ξεχωριστά ποιοτικά καντήλια. Το κατάστημά μας ‘‘ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ’’ διαθέτει καντήλια επιτραπέζια και κρεμαστά που αναδεικνύουν τη βυζαντινή παράδοση. Αναζητήστε το καντήλι που θέλετε ανάμεσα στις παρακάτω κατηγορίες. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικώς ή δια ζώσης, σε περίπτωση που δυσκολευτείτε κατά την επιλογή.

Κατηγορίες Καντήλια

Επιτραπέζια

Επιτραπέζια

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία καντηλιών σε προσιτές τιμές και με ασύγκριτη ποιότητα. Διαθέτουμε καντήλια μπρούντζινα, κεραμικά, αλουμινίου, πορσελάνης, fusing & φυσητά, αλλά και καντηλόκουπες. Κάθε σπίτι πρέπει να διαθέτει τη φλόγα της πίστεως, δηλαδή ένα αναμμένο καντήλι. Όλα τα καντήλια είναι πυρίμαχα, λόγω των υλικών κατασκευής τους. Δεν μαυρίζουν εύκολα, ενώ καθαρίζονται απλά και γρήγορα. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα σε άλλα σχέδια και χρώματα. 

Δείτε τα προϊόντα
Κρεμαστά

Κρεμαστά

Χειροποίητα κρεμαστά καντήλια σε διάφορα σχέδια, φτιαγμένα σύμφωνα με τη Βυζαντινή κουλτούρα και την Ορθόδοξη παράδοση. Μπρούντζινα, πορσελάνινα, φυσητά, fusing και ξύλινα εικονοστάσια είναι κάποιες από τις κατηγορίες που διαθέτουμε για εσάς σε ποικίλα χρώματα. Είναι εύκολα στην τοποθέτηση και στο καθάρισμα. Δεν μαυρίζουν λόγω των πυρίμαχων υλικών από τα οποία είναι κατασκευασμένα. 

Δείτε τα προϊόντα
Αξεσουάρ

Αξεσουάρ

Ολοκληρώστε τις αγορές σας με διαφόρων ειδών πρακτικά αξεσουάρ, όπως καντηλόκουπες, βάσεις καντηλιών και λαμπόγυαλα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο αξεσουάρ. Τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα έχουν πιστοποίηση αντοχής. Διαθέσιμα σε διάφορα σχήματα και χρώματα. 

Δείτε τα προϊόντα