Χειροποίητοι Σταυροί

Φίλτρα

Price
Διαστάσεις
περισσότερα... λιγότερα
Φίλτρα
Φίλτρα
Σταυρός Ευλογίας - Από Ξύλο...

Σταυρός Ευλογίας - Από Ξύλο Ελιάς | Εργόχειρο Ιεροσολύμων

Ένας υπέροχος σταυρός ευλογίας κατάλληλος για ιερείς. Αποτελεί ένα εξαίρετο εργόχειρο από τα Ιεροσόλυμα. Φτιαγμένος από ξύλο ελιάς και με την τεχνική της πυρογραφίας φέρει την παράσταση του Χριστού. Διαθέτει περίτεχνη λαβή. Προστατεύεται με βερνίκι σμάλτου αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα νερά του ξύλου.

Διατίθεται σε δυο επιλεγμένες διαστάσεις. 

Τιμή 30,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Χειροποίητος Σταυρός Χειρός...

Χειροποίητος Σταυρός Χειρός - Από Ξύλο Ελιάς | Εργόχειρο Ιεροσολύμων

Ένας αρίστης ποιότητας μικρός σταυρός ευλογίας κατάλληλος για ιερείς. Αποτελεί ένα εξαίρετο εργόχειρο από τα Ιεροσόλυμα. Φτιαγμένος από ξύλο ελιάς, με γυαλιστερό φινίρισμα, φέρει το σώμα του Εσταυρωμένου σε επάργυρο μέταλλο αντικέ όψης. Φέρει στρογγυλό σκαπτό σημείο με δάκρυ και χώμα από την Άγια Γη, το οποίο στολίζεται με επάργυρη διακοσμητική ροζέτα. Μπορεί να τοποθετηθεί και επιτοίχια σε κάθε χώρο.

Διαστάσεις: 8 × 12 cm

Τιμή 15,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Επιτοίχιος Σταυρός από Ξύλο...

Επιτοίχιος Σταυρός από Ξύλο Ελιάς - Πάτερ Ημών | Εργόχειρο Ιεροσολύμων

Εντυπωσιακός επιτοίχιος σταυρός από τα Ιεροσόλυμα. Φιλοτεχνημένο από ξύλο ελιάς, σχηματίζοντας ένα βυζαντινού τύπου σχέδιο με στρογγυλές απολήξεις. Ως κεντρικό θέμα φέρει την ευχή του Πάτερ Ημών, ενώ στο κάτω μέρος ένα ένσκαπτο σημείο κλείνει ευλογίες στο εσωτερικό του. Προστατεύεται με ειδικό βερνίκι με σατινέ φινίρισμα.

Διαστάσεις: 19 × 33 cm

Τιμή 45,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Χειροποίητος Σταυρός - Με...

Χειροποίητος Σταυρός - Με ευλογίες | Εργόχειρο Ιεροσολύμων

Ένα μοναδικό δώρο ευλογίας από τα Ιεροσόλυμα. Φιλοτεχνημένος από ξύλο ελιάς, κομμένος στο χέρι με τορναριστή πατούρα και γυαλιστερό φινίρισμα. Φέρει στο κέντρο τον Εσταυρωμένο από επάργυρο μέταλλο σε αντικέ όψη με την επιγραφή ΙΝΒΙ. Στις τέσσερις άκρες φέρει σκαπτά σημεία με ευλογίες στο εσωτερικό τους, όπως δάκρυ, μοσχολίβανο, σμύρνα και χώμα από την Άγια Γη.

Διατίθεται σε πέντε διαστάσεις.

Τιμή 20,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Χειροποίητος Επιτραπέζιος...

Χειροποίητος Επιτραπέζιος Σταυρός - Με ευλογίες | Εργόχειρο Ιεροσολύμων

Ένα μοναδικό επιτραπέζιο δώρο ευλογίας για κάθε χώρο. Φιλοτεχνημένος από ξύλο ελιάς, κομμένος στο χέρι με τορναριστή πατούρα και γυαλιστερό φινίρισμα. Φέρει στο κέντρο τον Εσταυρωμένο από επάργυρο μέταλλο σε αντικέ όψη με την επιγραφή ΙΝΒΙ. Στις τέσσερις άκρες φέρει σκαπτά σημεία με ευλογίες στο εσωτερικό τους, όπως δάκρυ, μοσχολίβανο, σμύρνα και χώμα από την Άγια Γη. Στηρίζεται σε τορναριστή βάση δυο επιπέδων.

Διατίθεται σε τέσσερις διαστάσεις.

Τιμή 48,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Χειροποίητος Επιτραπέζιος...

Χειροποίητος Επιτραπέζιος Σταυρός, βράχος - Με ευλογίες | Εργόχειρο Ιεροσολύμων

Εξαιρετικής ποιότητας σταυρός από ξύλο ελιάς, με τορναριστή πατούρα και γυαλιστερό φινίρισμα. Στο κέντρο φέρει το σώμα του Εσταυρωμένου από επάργυρο μέταλλο αντικέ όψης. Ένα ένσκαπτο σημείο, προστατευμένο με πλέξι γκλας, στο κέντρο της βάσης φέρει ευλογίες. Ο σταυρός στηρίζεται σε τορναριστή βάση σε σχέδιο βράχου.

Διαστάσεις: 8 × 10,5 × 4 cm

Τιμή 15,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Χειροποίητος Σταυρός...

Χειροποίητος Σταυρός Ευλογίας - Από ξύλο ελιάς | Εργόχειρο Ιεροσολύμων

Μοναδικός σταυρός ευλογίας, βυζαντινής τεχνοτροπίας, από ξύλο ελιάς σε ιδιαίτερο σχέδιο με στρογγυλές απολήξεις. Φέρει ως κεντρικό θέμα το σώμα του Εσταυρωμένου από επάργυρο μέταλλο αντικέ όψης. Διαθέτει περίτεχνη λαβή και είναι κατάλληλος για χρήση από ιερείς.

Διαστάσεις: 6,5 × 15 cm

Τιμή 15,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Χειροποίητος Σταυρός - Με...

Χειροποίητος Σταυρός - Με ευλογίες,, ρώσικος | Εργόχειρο Ιεροσολύμων

Σταυρός Ιεροσολύμων από ξύλο ελιάς με τορναριστή πατούρα και γυαλιστερό φινίρισμα. Στο κέντρο φέρει το σώμα του Εσταυρωμένου από επάργυρο μέταλλο αντικέ όψης. Περιμετρικά πλαισιώνεται από στρογγυλά σκαπτά σημεία, που φέρουν ευλογίες, ενώ κοσμούνται με επάργυρη ροζέτα και προστατεύονται με πλέξι γκλας. Στην πίσω όψη φέρει σφραγίδα JERUSALEM. Διατίθεται σε δυο επιλεγμένες διαστάσεις.

Τιμή 35,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged

Χειροποίητοι Σταυροί

Χειροποίητοι Σταυροί από ξύλο σε επιλεγμένες διαστάσεις. Στην κατηγορία αυτή διατίθενται Σταυροί Ευλογίας χειρός, κατάλληλοι για ιερείς, και Σταυροί επιτοίχιοι ή επιτραπέζιοι, κατάλληλοι για κάθε χώρο. Αποτελούν μοναδικά κομμάτια, καθώς είναι σκαλισμένοι στο χέρι, έχουν φιλοτεχνηθεί με εξαιρετική λεπτομέρεια και περικλείουν διάφορες τεχνοτροπίες που αναδεικνύουν την αυθεντικότητα των υλικών και τους καθιστούν ανθεκτικούς στον χρόνο.