Το κατάστημα

Το κατάστημα

Από το 2010, το κατάστημα ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ βρίσκεται κοντά σας, στην Πετρούπολη, Σκουφά 128, με μοναδικές δημιουργίες σε εκκλησιαστικά είδη, βυζαντινές αγιογραφίες, είδη δώρων και μοναστηριακά προϊόντα. Μέσα σε λίγα χρόνια, έγινε το κατάστημα-σταθμός, που ξεχωρίζει για την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων του και την άρτια εξυπηρέτηση που προσφέρει.

Γνωρίστε κι εσείς το κατάστημά μας με μια επίσκεψη στην Πετρούπολη ή με ένα κλικ στο ανανεωμένο μας e-shop!

Ξεναγηθείτε σε μία μεγάλη ποικιλία χειροποίητων εικόνων (βυζαντινές αγιογραφίες), σε ξεχωριστά εκκλησιαστικά είδη ανώτερης ποιότητας, αγιορείτικα εργόχειρα Αγίου Όρους, διακοσμητικά αντικείμενα, χειροποίητα και εποχικά δώρα με φαντασία (γούρια & πασχαλινές λαμπάδες) κ.ά.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε επίσης τους θησαυρούς του μοναστηριακού φαρμακείου, από κεραλοιφές, κρέμες προσώπου και σώματος και ιαματικά έλαια, μέχρι ανθόνερα, βάμματα και πολλά άλλα. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε εξαιρετικά μοναστηριακά προϊόντα, όπως αγιορείτικο μέλι, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ροφήματα, κρασιά και γευστικά κεράσματα.

Αναζητάτε εκκλησιαστικά είδη, βυζαντινές αγιογραφίες, είδη δώρων, μοναστηριακά προϊόντα; Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε απορία σχετικά με τα προϊόντα μας & τις αγορές σας.

 

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο: 9:00 – 15:00

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 9:00 – 14:00 & 17:00 – 21:00