Εγκόλπια & Σταυροί

Φίλτρα
Επιστήθιος Επάργυρος...

Επιστήθιος Επάργυρος Σταυρός με Σμάλτο & Swarovski

Ο επιστήθιος σταυρός είναι φιλοτεχνημένος με βαρύ μπρούτζο και επινικέλωση σε ασημί απόχρωση. Στο κέντρο φέρει σταυρό με ειδικά χρώματα σμάλτου, το οποίο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία χαρίζοντας έξτρα γυαλάδα και αντοχή των χρωμάτων στο χρόνο. Περιμετρικά πλαισιώνεται από ημιπολύτιμες πέτρες Swarovski και στρας. Διατίθεται σε πολυτελή βελούδινη κασετίνα. 

Μήκος σταυρού με την αλυσίδα: 77 cm

Τιμή 250,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Επιστήθιος Επίχρυσος...

Επιστήθιος Επίχρυσος Σταυρός με Σμάλτο

Ο επιστήθιος σταυρός είναι φιλοτεχνημένος με βαρύ μέταλλο μπρούτζου, με επιχρύσωση σε βαθειά πορφυρή απόχρωση. Στο κέντρο φέρει σταυρό με ειδικά χρώματα σμάλτου, το οποίο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία χαρίζοντας έξτρα γυαλάδα και αντοχή των χρωμάτων στο χρόνο. Περιμετρικά πλαισιώνεται από ημιπολύτιμες πέτρες Swarovski και στρας. Διατίθεται σε πολυτελή βελούδινη κασετίνα. 

Μήκος σταυρού με την αλυσίδα: 73 cm

Τιμή 250,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Αρχιερατικό Εγκόλπιο...

Αρχιερατικό Εγκόλπιο Επίχρυσο με Σμάλτο & Πέτρες

Το αρχιερατικό εγκόλπιο είναι φιλοτεχνημένο με βαρύ μπρούτζο και επιχρύσωση σε βαθειά πορφυρή απόχρωση. Στο κέντρο φέρει εικόνα της Παναγίας με ειδικά χρώματα σμάλτου, το οποίο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία χαρίζοντας έξτρα γυαλάδα και αντοχή των χρωμάτων στο χρόνο. Περιμετρικά πλαισιώνεται από ημιπολύτιμες πέτρες Αμέθυστου και στρας. Διατίθεται σε πολυτελή βελούδινη κασετίνα. 

Μήκος εγκολπίου με την αλυσίδα: 75 cm

Τιμή 280,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged

Εγκόλπια & Σταυροί

Επιστήθιοι σταυροί και αρχιερατικά εγκόλπια άριστης ποιότητας. Φιλοτεχνημένα από έμπειρο τεχνίτη με ταλέντο και τεχνογνωσία στη βυζαντινή τέχνη και την Ορθόδοξη παράδοση. Οι επιστήθιοι σταυροί και τα εγκόλπια αυτής της κατηγορίας έχουν αντοχή στα χρώματα και στα υλικά τους στο πέρασμα του χρόνου. Οι ημι-πολύτιμες πέτρες που τα πλαισιώνουν αναβαθμίζουν την όψη τους, ενώ οι επιλεγμένες αλυσίδες ολοκληρώνουν με καλαίσθητο τρόπο τη σύνθεση.