Μοναδική θήκη για τα καρβουνάκια
Μεταλλική χειροποίητη καρβουνοθήκη σε κόκκινη απόχρωση με επίστρωση σμάλτου. Κατασκευάζεται από φύλλο μπρούντζου με αντικέ όψη.
Χειροποίητη λιβανοθήκη ελληνικής κατασκευής
Λιβανοθήκη μεγάλου μεγέθους. Κατασκευασμένη από πυρίμαχη πορσελάνη με την τεχνική του μαρμάρου και διακοσμημένη με χρυσό 24 καρατίων.

Στο κατάστημά μας ‘‘ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ’’ μπορείτε να βρείτε λιβανοθήκες για θυμίαμα και καρβουνάκια σε ποικίλα σχέδια. Οι λιβανοθήκες μας είναι πρακτικές, καθώς διατηρούν το περιεχόμενό τους αναλλοίωτο, αλλά και περίτεχνα διακοσμημένες στην εξωτερική τους πλευρά με βυζαντινά μοτίβα ή βυζαντινές αγιογραφίες υπηρετώντας τα αισθητικά κριτήρια.

Κατηγορίες Λιβανοθήκες

Λειψανοθήκες

Λειψανοθήκες

Η Λειψανοθήκη είναι μια ειδική μικρή θήκη όπου φυλάσσονται τα λείψανα των Αγίων. Διαθέτουμε μπρούντζινες και ξύλινες λειψανοθήκες σε διάφορα σχέδια με εγχάρακτα βυζαντινά μοτίβα, εξασφαλίζοντάς σας την ποιότητα κατασκευής τους και την εγγύηση ότι δεν μαυρίζουν εύκολα.

Δείτε τα προϊόντα
Θήκες για λιβάνι

Θήκες για λιβάνι

Χειροποίητες λιβανοθήκες διακοσμημένες εξωτερικά με βυζαντινά μοτίβα ή με παραστάσεις αγιογραφίας. Θα βρείτε λιβανοθήκες από μπρούντζο ή πορσελάνη, αλλά και λιβανοθήκες κεραμικής κατασκευής. Όλες οι θήκες διαθέτουν ειδικά κατασκευασμένο καπάκι το οποίο κλείνει αεροστεγώς και διατηρεί τη μυρωδιά του λιβανιού χωρίς να αλλοιώνεται και να χάνει τις ιδιότητες του.

Δείτε τα προϊόντα
Θήκες για καρβουνάκια

Θήκες για καρβουνάκια

Οι ειδικά διαμορφωμένες θήκες για καρβουνάκια που θα βρείτε παρακάτω έχουν μεγάλη χωρητικότητα και διατηρούν τα καρβουνάκια ξηρά, χωρίς να αφήνουν να περνά η υγρασία, η οποία δυσκολεύει την πυράκτωσή τους. Είναι κατασκευασμένες από φύλλα μπρούντζου και διακοσμούνται εξωτερικά με επίστρωση σμάλτου. 

Δείτε τα προϊόντα