Κηροπήγιο δύο θέσεων
Επάργυρο κηροπήγιο με θέμα την Υπεραγία Θεοτόκο σε μοναδικό σχέδιο. Φέρει παλαίωση με πατίνα, αναδεικνύοντάς το με ξεχωριστό τρόπο.
Κηροπήγιο κοντολάμπαδου
Μονόκερο κηροπήγιο για κοντολάμπαδο Αγίας Τραπέζης σε κλασικό σχέδιο. Κατασκευασμένο από μπρούντζο, σε χρυσή απόχρωση, με γυαλιστερό φινίρισμα.

Στην κατηγορία αυτή μπορείτε να επιλέξετε, για το σπίτι ή την εκκλησία, μονόκερα, δίκερα, τρίκερα, πεντάκερα ή Αγίας Τραπέζης κηροπήγια, αλλά και μανουάλια. Τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα ποικίλουν και χωρίζονται σε μπρούντζινα και κεραμικά. Επιλέξτε από τις υποκατηγορίες που ακολουθούν το κηροπήγιο που θέλετε και δείτε αναλυτικότερα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Κατηγορίες Κηροπήγια

Μονόκερα

Μονόκερα

Μονόκερα κηροπήγια, μπρούντζινα ή κεραμικά, σε προσιτές τιμές. Φιλοτεχνημένα σε διάφορα σχέδια εμπνευσμένα από τη βυζαντινή παράδοση. Καθαρίζονται εύκολα και δεν μαυρίζουν. Επιλέγοντας το κηροπήγιο που θέλετε, σας προτείνουμε και το κατάλληλο μέγεθος φυσικών κεριών που μπορείτε να τοποθετήσετε. Μπορείτε να προμηθευτείτε από το κατάστημά μας αγνό κερί, χωρίς προσμίξεις παραφίνης και άλλα χημικά.

Δείτε τα προϊόντα
Δίκερα

Δίκερα

Μπρούντζινα δίκερα κηροπήγια με βυζαντινά σχέδια σε προσιτές τιμές. Καθαρίζονται εύκολα και δεν μαυρίζουν. Επιλέγοντας το κηροπήγιο που θέλετε, σας προτείνουμε και το κατάλληλο μέγεθος φυσικών κεριών που μπορείτε να τοποθετήσετε. Μπορείτε να προμηθευτείτε από το κατάστημά μας αγνό κερί, χωρίς προσμίξεις παραφίνης και άλλα χημικά.

Δείτε τα προϊόντα
Τρίκερα

Τρίκερα

Τρίκερα κηροπήγια, επινικελωμένα ή διακοσμημένα με χρυσό, με βάση στρογγυλή στο κάτω μέρος. Μπορούν εύκολα να σταθούν και να διακοσμήσουν τον χώρο σας ή να αποτελέσουν λειτουργικό κομμάτι μέσα στην εκκλησία. Δεν μαυρίζουν εύκολα. Επιλέγοντας το κηροπήγιο που θέλετε, σας προτείνουμε και το κατάλληλο μέγεθος φυσικών κεριών που μπορείτε να τοποθετήσετε. Μπορείτε να προμηθευτείτε από το κατάστημά μας αγνό κερί, χωρίς προσμίξεις παραφίνης και άλλα χημικά.

Δείτε τα προϊόντα
Μανουάλια

Μανουάλια

Περίτεχνα μανουάλια, ειδικά κατασκευασμένα από βαρύ μέταλλο μπρούντζου, μπορούν να εξοπλίσουν την εκκλησία ή το παρεκκλήσι σας. Δεν μαυρίζουν εύκολα και καθαρίζονται απλά και γρήγορα. Μπορείτε να επιλέξετε παρακάτω το προϊόν που επιθυμείτε και να δείτε αναλυτικότερα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και τον μοναδικό χειροποίητο τρόπο με τον οποίο φιλοτεχνήθηκε.

Δείτε τα προϊόντα
Αγίας Τραπέζης

Αγίας Τραπέζης

Παρακάτω θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από κηροπήγια με στρόγγυλή ή τετράγωνη βάση, τα οποία εφαρμόζουν κατάλληλα πάνω στην Αγία Τράπεζα. Μπορείτε να τα συνδυάσετε εύκολα με το αρτοφόριο και άλλα ιερά σκεύη που βρίσκονται στην Αγία Τράπεζα. Αναζητήστε περισσότερα ιερά σκεύη στο κατάστημά μας ‘‘ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ’’.

Δείτε τα προϊόντα