Τάματα αφιερώσεων
Μεγάλη ποικιλία από ασημένια, επίχρυσα και επάργυρα τάματα με ανάγλυφη όψη. Βρείτε τα σε διάφορα θέματα πλαισιωμένα με εγχάρακτα μοτίβα.
Τάμα ασπίδα του Ταξιάρχη
Περίτεχνη ασπίδα τάματος. Κατασκευασμένη από μέταλλο, διακοσμημένη με ανάγλυφα σχέδια και φιλοτεχνημένη με φύλλα χρυσού και πατίνα κεριού.
Τάμα Παπουτσάκια Ταξιάρχη
Μοναδικό τάμα, φιλοτεχνημένο στο χέρι με βελούδο χρώματος πορφυρού κόκκινου. Στολισμένα με σχέδια βυζαντινού ρυθμού με χρυσές πούλιες και πέτρες.

Τάματα είναι τα αναθήματα που δωρίζονται στην εκκλησία, όταν εκπληρώνεται η επιθυμία ενός πιστού. Τα μικρά αυτά πλακίδια αποτελούν δημόσια μαρτυρία ευγνωμοσύνης για προσωπικά γεγονότα θείας χάριτος σε κρίσιμη στιγμή της ζωής του ικέτη. Κατά κανόνα, πρόκειται για ένα μεταλλικό πλακίδιο με ανάγλυφη απεικόνιση που συμβολίζει το αντικείμενο της επιθυμίας που εκπληρώθηκε. Προκειμένου να καλύψουμε ένα μεγάλο εύρος των επιλογών σας διαθέτουμε τάματα επάργυρα, επίχρυσα, ασημένια 950°, χρυσά 9Κ, αλλά και το μοναδικό χειροποίητο τάμα «παπούτσια Ταξιάρχη», καθώς επίσης και τάματα – κέρινα ομοιώματα.

Κατηγορίες Τάματα

Επάργυρα

Επάργυρα

Στην κατηγορία αυτή μπορείτε να βρείτε επάργυρα τάματα με διάφορες απεικονίσεις σε προσιτές τιμές. Η επιχείρησή μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ταμάτων που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε πιστού. Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, μια μεγάλη ποικιλία από θέματα και απεικονίσεις προσώπων, μελών του σώματος και αντικειμένων, για να επιλέξετε το τάμα που εκφράζει την ευχή που απευθύνατε στα θεία.

Δείτε τα προϊόντα
Επίχρυσα

Επίχρυσα

Στην κατηγορία αυτή μπορείτε να βρείτε επίχρυσα τάματα με διάφορες απεικονίσεις σε προσιτές τιμές. Η επιχείρησή μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ταμάτων που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε πιστού. Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, μια μεγάλη ποικιλία από θέματα και απεικονίσεις προσώπων, μελών του σώματος και αντικειμένων, για να επιλέξετε το τάμα που εκφράζει την ευχή που απευθύνατε στα θεία.

Δείτε τα προϊόντα
Ασημένια

Ασημένια

Στην κατηγορία αυτή μπορείτε να βρείτε ασημένια τάματα με διάφορες απεικονίσεις σε προσιτές τιμές. Η επιχείρησή μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ταμάτων που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε πιστού. Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, μια μεγάλη ποικιλία από θέματα και απεικονίσεις προσώπων, μελών του σώματος και αντικειμένων, για να επιλέξετε το τάμα που εκφράζει την ευχή που απευθύνατε στα θεία.

Δείτε τα προϊόντα
Χρυσά 9κ

Χρυσά 9κ

Στην κατηγορία αυτή μπορείτε να βρείτε χρυσά 9Κ τάματα με διάφορες απεικονίσεις σε προσιτές τιμές. Η επιχείρησή μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ταμάτων που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε πιστού. Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, μια μεγάλη ποικιλία από θέματα και απεικονίσεις προσώπων, μελών του σώματος και αντικειμένων, για να επιλέξετε το τάμα που εκφράζει την ευχή που απευθύνατε στα θεία.

Δείτε τα προϊόντα
Παπούτσια Ταξιάρχη

Παπούτσια Ταξιάρχη

Στο κατάστημά μας ‘‘ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ’’ μπορείτε να βρείτε χειροποίητα ασημένια τάματα με θέμα «παπούτσια Ταξιάρχη», τα οποία συνηθίζεται να προσφέρονται σε Μοναστήρια αφιερωμένα στον Ταξιάρχη, αλλά και σε εκκλησίες, ή να φυλάσσονται στο σπίτι για ευλογία και προστασία.

Δείτε τα προϊόντα
Κέρινα τάματα

Κέρινα τάματα

Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε κέρινα τάματα από φυσικό μελισσοκέρι. Φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά, μπορούμε να τα διαμορφώσουμε στο σχήμα που επιθυμείτε για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Δείτε τα προϊόντα
Ειδικές παραγγελίες

Ειδικές παραγγελίες

Μεγάλη γκάμα από ιδιαίτερα τάματα αφιερώσεων προς τον Ταξιάρχη Μανταμάδου της Λέσβου, τον Ταξιάρχη Πανορμίτη της Σύμης, τον Άγιο Σπυρίδωνα, καθώς και άλλους Αγίους. Όλα τα τάματα που διαθέτουμε είναι κατασκευασμένα στο χέρι από έμπειρους τεχνίτες, ζωγραφισμένα με χρώματα σμάλτου και δημιουργημένα από διάφορα υλικά. Εδώ θα βρείτε μοναδικά τάματα για αφιερώσεις, όπως μπότες, ασπίδες, φτερά και παπουτσάκια για τον Ταξιάρχη, αλλά και βελούδινες παντόφλες για το Σκήνωμα Αγίων.

Δείτε τα προϊόντα