ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για την αποστολή των παραγγελιών επιλέξαμε να συνεργασθούμε με τις καλύτερες εταιρίες για την εξυπηρέτησή σας,: 

  • ACS & ΕΛΤΑ Courier – για αποστολές εσωτερικού
  • DHL – για αποστολές εξωτερικού

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ:

Παραγγελίες οι οποίες καταχωρούνται τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 15:00 μ.μ. στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.taxiarxes-monastiriaka.gr και με την προϋπόθεση ότι το προϊόν είναι διαθέσιμο, παραδίδονται κατά κανόνα εντός τεσσάρων εργάσιμων ημερών σε μεγάλες πόλεις και αστικά κέντρα. Για τις υπόλοιπες περιοχές, η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φθάσει τις 5 εργάσιμες ημέρες. Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός. Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης έχουν εκτιμηθεί κατά προσέγγιση, βάσει των ιδιαιτεροτήτων τον προϊόντων, όπως και άλλων τυχόν δυσκολιών.

Προς αποφυγή επιπλέον χρεώσεων στα μεταφορικά, η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα. Οι παραδόσεις από τις εταιρίες  Γενική Ταχυδρομική και DHL γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00 – 15:00 μ.μ..

Για προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά διατίθενται κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ACS

Υπηρεσία Express Επόμενη ΗμέραΧρέωση έως 2 κιλάΧρέωση επιπλέον κιλώνΕνδεικτικός Χρόνος Παράδοσης
Εντός πόλης & περιφέρειας 3.80€ 0.90€ κιλό 1-2 Ημέρες
Χερσαίοι Προορισμοί 4.20€ 1.15€ κιλό 1-2 Ημέρες
Νησιωτικοί Προορισμοί 4.20€ 1.15€ κιλό 1-3 Ημέρες
Δυσπρόσιτες περιοχές* 6.00€ 1.40€ κιλό 1-4 Ημέρες
Υπηρεσία αντικαταβολής 2.00€ -------- --------

*Οι δυσπρόσιτες περιοχές ορίζονται σύμφωνα με τον κατάλογο της Γενικής Ταχυδρομικής Courier. Σε περίπτωση όπου η παραγγελία έχει αντικαταβολή δεν υπάρχει χρέωση της δυσπρόσιτης υπηρεσίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΕΛΤΑ COURIER

ΥπηρεσίαΧρέωση έως 2 κιλάΧρέωση επιπλέον κιλώνΕνδεικτικός Χρόνος Παράδοσης
Εντός πόλης & περιφέρειας 3.40€ 1.05€ κιλό 1-2 Ημέρες
Χερσαίοι Προορισμοί 4.20€ 1.05€ κιλό 1-2 Ημέρες
Νησιωτικοί Προορισμοί 4.20€ 1.05€ κιλό 1-3 Ημέρες
Δυσπρόσιτες περιοχές* 4.20€ 1.05€ κιλό 1-4 Ημέρες
Υπηρεσία αντικαταβολής 2.00€ -------- --------

*Οι δυσπρόσιτες περιοχές ορίζονται σύμφωνα με τον κατάλογο της ΕΛΤΑ Courier.

 

Για αντικείμενα μεγάλου όγκου ή βάρους πραγματοποιούνται αποστολές με μεταφορική εταιρία – πρακτορείο, κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας.

Για παραγγελίες εντός Αττικής άνω των 60,00€ έως και 5 κιλά βάρος οι αποστολές πραγματοποιούνται χωρίς επιπλέον κόστος μεταφορικών.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕ DHL COURIER

Με την DHL Courier πραγματοποιούνται αποστολές σε όλο το κόσμο με ασφαλή μεταφορά, μέσω δυο υπηρεσιών που σας προσφέρει, την economy και την express. Για Κύπρο και Μάλτα υπάρχει μόνο express υπηρεσία, ενώ για τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης διατίθεται και υπηρεσία economy (οδικό).

Δεν ισχύει η πρακτική της αντικαταβολής για αποστολές εξωτερικού. Τα έξοδα για την αγορά των προϊόντων και τη μεταφορά τους εξοφλούνται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας στο τελικό στάδιο του καλαθιού με τους εξής τρόπους: Πιστωτική κάρτα |  PayPal | Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

*Εάν η χώρα προς την οποία αποστέλλονται και παραδίδονται τα προϊόντα βρίσκεται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει η πιθανότητα να κληθείτε να καταβάλλετε τελωνειακούς δασμούς ή/και άλλες επιβαρύνσεις από τις αρμόδιες Αρχές. Οι Πελάτες στις περιπτώσεις αυτές επιβαρύνονται με τα σχετικά έξοδα. Η επιχείρησή μας δεν φέρει καμία ευθύνη ούτε υπέχει οποιαδήποτε υποχρέωση κάλυψης ή αποκατάστασης των δαπανών αυτών.

Για αναλυτικές τιμές επικοινωνήστε μαζί μας.