Κασετίνες & Σετ ευλογίας

Φίλτρα
Σετ Ευλογίας Ιεροσολύμων -...

Σετ Ευλογίας Ιεροσολύμων - Κασετίνα Μύρων | Με έλαια λιβανοποιίας

Μοναδικό σετ ευλογίας από τα Ιεροσόλυμα. Περιέχει πέντε φιαλίδια roll on των 10 ml, με επιλεγμένα αρώματα. Τα έλαια μύρου είναι εμπλουτισμένα με εκλεκτά έλαια λιβανοποιίας με έντονο άρωμα. Το κάθε φιαλίδιο κοσμείται με παραστάσεις της Παναγίας και του Χριστού.

Διαστάσεις κασετίνας: 14 × 10 cm

Τιμή 18,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Σετ Ευλογίας Ιεροσολύμων -...

Σετ Ευλογίας Ιεροσολύμων - Με Ξύλινο Σταυρό & Εικόνες

Μια ξεχωριστή κασετίνα με ευλογίες από τους Άγιους Τόπους. Περιέχει ένα χειροποίητο ξύλινο σταυρό με τον Εσταυρωμένο σε επάργυρο μέταλλο και φιαλίδια με δάκρυ, λαδάκι, χώμα και αγιασμό. Διαθέτει διαφανές περίβλημα και στην όψη φέρει εικόνες της Παναγίας, του Χριστού και Αγίων, καθώς και τη Σταύρωση του Χριστού. Ένα δώρο ευλογίας για κάθε πιστό.

Τιμή 15,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Σετ Ευλογίας Ιεροσολύμων -...

Σετ Ευλογίας Ιεροσολύμων - Με 33 κεριά, χώμα, λάδι, αγιασμό & εικόνα

Μοναδικό σετ ευλογίας από τα Ιεροσόλυμα. Περιέχει εικόνα της Παναγίας Βηθλεεμίτισσας, τα 33 κεριά του Χριστού και τέσσερα φιαλίδια με φυσικό λιβάνι δάκρυ, χώμα, λαδάκι και αγιασμό από τον Ιορδάνη ποταμό. Προσφέρεται σε χάρτινη κασετίνα με διαφανές περίβλημα. Αποτελεί εξαιρετικό δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Διαστάσεις κασετίνας: 7 × 15 cm

Τιμή 18,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Σετ Ευλογίας  Ιεροσολύμων -...

Σετ Ευλογίας Ιεροσολύμων - Με Ξύλινο Σταυρό | Κασετίνα μικρή

Μια ξεχωριστή κασετίνα με ευλογίες από τους Άγιους Τόπους. Περιέχει ένα χειροποίητο ξύλινο σταυρό με τον Εσταυρωμένο σε επάργυρο μέταλλο και φιαλίδια με δάκρυ, λαδάκι, χώμα και αγιασμό. Διαθέτει διαφανές περίβλημα και στην όψη φέρει εικόνες από την ιστορία των Αγίων Τόπων. Ένα δώρο ευλογίας για κάθε πιστό.

Τιμή 9,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Σετ Ευλογίας Ιεροσολύμων -...

Σετ Ευλογίας Ιεροσολύμων - Με Εικόνα & 33 κεριά Πανάγιου Τάφου

Μια ξεχωριστή κασετίνα με ευλογίες από τους Άγιους Τόπους. Περιέχει ένα χειροποίητο ξύλινο σταυρό με τον Εσταυρωμένο σε επάργυρο μέταλλο, μία εικονίτσα της Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας, 33 κεριά του Χριστού με εικόνα από τον Πανάγιο Τάφο και φιαλίδια με δάκρυ, λαδάκι, χώμα και αγιασμό. Διαθέτει διαφανές περίβλημα και στην πίσω όψη κοσμείται με εικόνες από την ιστορία των Αγίων Τόπων.

Τιμή 16,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Αυθεντικά 33 Κεριά Του...

Αυθεντικά 33 Κεριά Του Χριστού - Αγνό κερί μέλισσας | Ιεροσολύμων

Κεριά για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός της Ανάσταση. Φτιαγμένα από 100% αγνό κερί μέλισσας, με προέλευση την Ιερουσαλήμ. Προσφέρονται σε μασούρι των 33, συμβολίζοντας τα χρόνια του Χριστού. Δεν περιέχουν προσμίξεις χημικών ή παραφίνης. Φέρουν ειδικό βαμβακερό νήμα, προσφέροντας άριστη καύση. 

Τιμή 12,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Αυθεντικά 33 Κεριά...

Αυθεντικά 33 Κεριά Πανάγιου Τάφου – Ιεροσολύμων

Προϊόν από τα Ιεροσόλυμα, παρασκευασμένο από λευκή παραφίνη, αρωματισμένο με έλαια λιβανοποιίας. Με τα κεριά μπορούμε να πάρουμε το Άγιο Φως τη μέρα της Ανάστασης, αλλά και να συνοδεύσουμε την προσευχή μας. Διατίθενται σε δυο επιλογές αρωμάτων σε μοναδική συσκευασία με την εικόνα της Ανάστασης.

Τιμή 6,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Αυθεντικά 33 Κεριά...

Αυθεντικά 33 Κεριά Πανάγιου Τάφου - Αγνό Μελισσοκέρι | Ιεροσολύμων

Προϊόν από τα Ιεροσόλυμα, παρασκευασμένο από αγνό μελισσοκέρι, χωρίς προσμίξεις με παραφίνη ή άλλα χημικά, αρωματισμένο με έλαια λιβανοποιίας. Με τα κεριά μπορούμε να πάρουμε το Άγιο Φως τη μέρα της Ανάστασης, αλλά και να συνοδεύσουμε την προσευχή μας. Διατίθενται σε μοναδική συσκευασία με την εικόνα της Ανάστασης.

Τιμή 8,50 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged

Κασετίνες & Σετ ευλογίας

Μοναδικές κασετίνες για κάθε σπίτι με τις ευλογίες από την Άγια Γη των Ιεροσολύμων. Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε ξεχωριστά σετ ευλογίας που περιέχουν ξύλινο σταυρό και φιαλίδια με στοιχεία που προέρχονται από τους Άγιους Τόπους (δάκρυ, λαδάκι, χώμα και αγιασμό), ενώ κάποια από αυτά τα σετ περιλαμβάνουν επιπλέον 33 κεριά από τον Πανάγιο Τάφο και εικόνα μικρών διαστάσεων. Η συσκευασία με τα 33 κεριά του Πανάγιου Τάφου διατίθεται και ξεχωριστά, για να λαμβάνετε το Άγιο Φως την ημέρα της Ανάστασης ή για να συνοδεύσουν την προσευχή σας. Ακόμα, θα βρείτε σετ ευλογίας με φιαλίδια που περιέχουν έλαια μύρου σε επιλεγμένα αρώματα.