Εργόχειρα με μοσχοκάρυδο

Φίλτρα

Price
Διάσταση - Μήκος
περισσότερα... λιγότερα
Πέτρα
περισσότερα... λιγότερα
Αριθμός χαντρών
περισσότερα... λιγότερα
Χρώμα
περισσότερα... λιγότερα
Φίλτρα
Φίλτρα
Αγιορείτικο Εργόχειρο...

Αγιορείτικο Εργόχειρο Προσευχής με Αρωματικές Πέτρες Μοσχοκάρυδου

Το αγιορείτικο προσευχητάρι με πέτρες μοσχοκάρυδο φέρει 30 χάντρες, ενδιάμεσα μεταλλικές επίχρυσες χαντρούλες και σε επιλεγμένα σημεία μαύρη χάντρα και μεταλλικό επίχρυσο σταυρουδάκι. Ως κεντρικό θέμα φέρει ένα μεταλλικό θυρεό με την ευχή ΙΣ ΧΣ ΝΙ ΚΑ. Διατίθεται σε διάφανη συσκευασία δώρου με σελιδοδείκτη.

Μήκος: 38 cm

Τιμή 28,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Αγιορείτικο Εργόχειρο με...

Αγιορείτικο Εργόχειρο με Πέτρες Μοσχοκάρυδου & την Εικόνα της Παναγίας

Το εργόχειρο με την εικόνα της Παναγίας και πέτρες μοσχοκάρυδου είναι αρίστης ποιότητας, φτιαγμένο από τους μοναχούς του Αγίου Όρους. Φέρει μεταλλικά βυζαντινά στοιχεία και ένα μεταλλικό σταυρουδάκι. Η εικόνα είναι από αντικέ μαύρη πατίνα. Διατίθεται σε 2 αποχρώσεις, σε διάφανη συσκευασία δώρου με σελιδοδείκτη.

Μήκος: 22 cm

Τιμή 15,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
 Εργόχειρο Προσευχής με...

Εργόχειρο Προσευχής με Πέτρες Μοσχοκάρυδου & Σταυρό

Το Αγιορείτικο προσευχητάρι φέρει 28 χάνδρες από φυσικό ξύλο μοσχοκάρυδου. Κοσμείται από πέρλες, μεταλλικές χαντρούλες και σταυρουδάκια. Στο τελείωμα φέρει έναν επάργυρο αντικέ μεταλλικό σταυρό 2 θεμάτων. Είναι ιδανικό ως φυλαχτό αυτοκινήτου και για προσευχητάρι. Διατίθεται σε 3 αποχρώσεις, σε διάφανη συσκευασία δώρου με σελιδοδείκτη.

Μήκος: 34 cm

Τιμή 28,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Εργόχειρο Προσευχής με...

Εργόχειρο Προσευχής με Αρωματικές Πέτρες Μοσχοκάρυδου & Φούντα

Το αγιορείτικο προσευχητάρι με αρωματικές πέτρες από φυσικό ξύλο μοσχοκάρυδου είναι αρίστης ποιότητας. Φέρει 33 ή 50 χάντρες, με ενδιάμεσα μεταλλικά επίχρυσα στοιχεία, πέρλες και μαύρες χάντρες. Στο τελείωμα φέρει μία μαύρη φούντα. Διατίθεται σε πολυτελή δερμάτινη θήκη και αποτελεί ιδανικό δώρο.

Μήκος: 50 cm | 70 cm

Τιμή 57,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Μπρελόκ με Αρωματική Πέτρα...

Μπρελόκ με Αρωματική Πέτρα Μοσχοκάρυδου

Φέρει αρωματικές πέτρες μοσχοκάρυδου, σε σκούρα καφεκόκκινη απόχρωση και αναδίδει ένα φυσικό υπέροχο άρωμα. Διακοσμείται με αντικέ μεταλλικά στοιχεία ενδιάμεσα των πετρών. Φέρει ένα μεταλλικό αντικέ σταυρουδάκι και στο τελείωμα ένα μεταλλικό αντικέ καπάκι με μία μαύρη φούντα. Όλη η σύνθεση είναι δεμένη σε μαύρο κορδόνι. Διατίθεται σε συσκευασία δώρου.

Διάσταση: 14 cm, μήκος

Τιμή 6,80 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Φυλαχτό Κρεμαστός Σταυρός...

Φυλαχτό Κρεμαστός Σταυρός Αυτοκινήτου από Πέτρες Μοσχοκάρυδου

Το φυλαχτό αυτοκινήτου με το σταυρό από πέτρες μοσχοκάρυδου αποτελεί ένα εξαιρετικό εργόχειρο από Αγιορείτες πατέρες. Φέρει αρωματικές πέτρες μοσχοκάρυδου σε σκούρα σκούρα κόκκινη απόχρωση, επίχρυσα μεταλλικά στοιχεία και στο κέντρο του ένα μικρό μαύρο σταυρό. Όλη η σύνθεση είναι δεμένη σε μαύρο κορδόνι. Διατίθεται σε χάρτινη συσκευασία δώρου.

Διαστάσεις: 5 × 23 cm

Τιμή 9,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
 Αγιορείτικο Αρωματικό...

Αγιορείτικο Αρωματικό Κομπολόι από Φυσικό Ξύλο Μοσχοκάρυδου

Φτιαγμένο από Αγιορείτες μοναχούς, κοσμείται από 23 χάνδρες, σε σκούρα κόκκινη απόχρωση, από φυσικό ξύλο μοσχοκάρυδου. Φέρει ως κεντρικό θέμα ένα μεταλλικό θυρεό σε σχέδιο σταυρού, σε μπρονζέ αντικέ απόχρωση με ανάγλυφα βυζαντινά μοτίβα, όπου αναγράφεται η ευχή ΙΣ ΧΣ ΝΙ ΚΑ. Διατίθεται σε πολυτελή συσκευασία δώρου.

Μήκος: 27 cm

Τιμή 18,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged

Εργόχειρα με μοσχοκάρυδο

Ξεχωριστά μοναστηριακά εργόχειρα, φτιαγμένα με το μεράκι και την προσευχή των Αγιορειτών πατέρων. Φορώντας τα θα σας συνοδεύει η ευλογία των μοναχών, αλλά και η ευχάριστη γλυκιά μυρωδιά από το φυσικό ξύλο που έχει εμποτιστεί με μοσχοκάρυδο. Ένα ξεχωριστό δώρο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.