Μεγάλη ποικιλία σε θυμιατά οικίας
Βρείτε μια μεγάλη σειρά από κεραμικά, μπρούντζινα και πορσελάνινα θυμιατά, κρεμαστά ή επιτραπέζια. Υψηλής ποιότητας και αντοχής σε προσιτές τιμές.
Λιβανιστήρια εκκλησίας
Λιβανιστήρια Ιερατικά και Κατσίον. Πρόκειται για μοναδικά κομμάτια με δίχρωμους συνδυασμούς μετάλλων από βαρύ μπρούντζο. Ιδανικά για Ιερούς Ναούς.

Τα θυμιατά χρησιμοποιούνται από τους ιερείς και τους πιστούς. Οι ιερείς θυμιατίζουν τα Τίμια Δώρα, τις εικόνες και τους πιστούς με τα εκκλησιαστικά θυμιατά. Το εκκλησιαστικό θυμιατό μοιάζει με ποτήρι. Έχει κάλυμμα κωνικού και ημισφαιρικού σχήματος, μέσα στο οποίο καίγεται το θυμίαμα. Κρεμιέται με 3 αλυσίδες, καθεμιά από τις οποίες έχει 4 κουδουνάκια, αντιπροσωπεύοντας συμβολικά τους 12 αποστόλους. Οι πιστοί θυμιατίζουν στο σπίτι με πιο απλοϊκά θυμιατά κατασκευασμένα από πορσελάνη, μπρούντζο και κεραμικό υλικό. Στο κατάστημά μας ‘‘ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ’’ μπορείτε να βρείτε εκκλησιαστικά θυμιατά, αλλά και θυμιατά οικίας. Αναζητήστε τα στις υποκατηγορίες που ακολουθούν και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Κατηγορίες Θυμιατά

Οικίας

Οικίας

Στο κατάστημά μας ‘‘ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ’’ μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα από θυμιατά που χρησιμοποιούνται κατά την ιδιωτική προσευχή του κάθε πιστού. Διαθέτουμε θυμιατά υψηλής αισθητικής, τα οποία, με την ιδιαίτερη τεχνοτροπία τους, μπορούν να αποτελέσουν και μια συλλογή παραδοσιακών κειμηλίων για την οικία σας. Παρακάτω θα βρείτε θυμιατά κατασκευασμένα από κεραμικό υλικό, ανθεκτικό στη θερμότητα, σε διάφορα διακριτικά χρώματα. Επιλέξτε θυμιατά με ξύλινη λαβή, για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση, αλλά συνάμα και για την ανάδειξη της ιδιαίτερης τεχνοτροπίας τους. Ακόμα, μπορείτε να βρείτε θυμιατά από πορσελάνη με καπάκι, επίχρυσα θυμιατά, θυμιατά με βάση τον μπρούντζο ως υλικό κατασκευής όπως και την ιδιαίτερη κατηγορία Ζάμα. Διαλέξτε το κατάλληλο θυμιατό για την οικεία σας σε σχήμα ωοειδές ή σφαιρικό ή σε κλασικό σχέδιο τύπου αντίκας. Μόνο στο ‘‘ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ’’ θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε περίτεχνα λιβανιστήρια.

Δείτε τα προϊόντα
Εκκλησιαστικά

Εκκλησιαστικά

Στο κατάστημά μας θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία εκκλησιαστικών θυμιατών, τα οποία ορμώνται από την παράδοση και κατασκευάζονται σμιλεύοντας με ειδική τεχνοτροπία τα μέταλλα. Η αγορά αυτών αφορά όχι μόνο τα πρόσωπα που προέρχονται από τον ιερατικό χώρο, αλλά και τον καθένα που επιθυμεί να προσφέρει ένα τέτοιο δώρο – ευλογία στην ενορία του. Τα θυμιατά ποικίλουν σε σχέδια, χρώματα και σε στολισμό. Θα βρείτε θυμιατά επιχρυσωμένα 24 καρατίων και θυμιατά επινικελωμένα με σμάλτο. Ακόμα, εκτός από τα ιερατικά θυμιατά, διαθέτουμε και την κατηγορία θυμιατών κατσίον.

Δείτε τα προϊόντα