ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΑ ΕΡΓΟΧΕΙΡΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
To καλάθι σας είναι άδειο
Προσθέστε προϊόντα στο καλάθι και συνεχίστε την ολοκλήρωση της Παραγγελίας σας
Ισως σας ενδιαφέρουν
οι παρακάτω προτάσεις μας
Παναγία Γλυκοφιλούσα - Αγιογραφία | Μινιατούρα
Αγιογραφία μινιατούρα με την Παναγία Γλυκοφιλούσα. Φιλοτεχνημένη σε κόντρα πλακέ θαλάσσης, με την τεχνική της αυγοτέμπερας, με χρώματα σε αποχρώσεις του γκρι. Περιμετρικά κοσμείται με φιλέτο κόκκινου χρώματος. Αποτελεί ένα υπέροχο δώρο για νεογέννητα, ώστε να έχουν την ευλογία και να προστατεύονται από τον Κύριό μας. Προσφέρεται σε πολυτελή κασετίνα.
Διαστάσεις: 11 × 15 cm
Αγιογραφίες Διά Χειρός
Ένα μοναδικό δημιούργημα εικόνας σε μινιατούρα, με τη γλυκύτητα της Παναγίας μας, κατάλληλη για δώρο σε νεογέννητα. Φέρει ως θέμα την Παναγία Γλυκοφιλούσα, στηθάριο μακεδονικής τεχνοτροπίας. Είναι φιλοτεχνημένη σε ξύλο κόντρα πλακέ θαλάσσης, με κλασική προετοιμασία αγιογραφίας. Αγιογραφημένη με την τεχνική της αυγοτέμπερας, με τον κάμπο να είναι όλος ζωγραφισμένος με τα ίδια χρώματα σε αποχρώσεις του γκρι με σταδιακές διαβαθμίσεις. Το φωτοστέφανο και τα γράμματα είναι ζωγραφισμένα με διαφανή χρώματα, αναδεικνύοντας τον κάμπο της εικόνας, αλλά και δίνοντας ένα ωραίο οπτικό και ξεχωριστό αποτέλεσμα. Περιμετρικά κοσμείται με φιλέτο κόκκινου χρώματος, όπως προστάζουν τα παλαιά πρότυπα της αγιογράφησης. Η εικόνα προστατεύεται με ειδικό βερνίκι αγιογραφίας (UV), ώστε τα χρώματα να παραμένουν ζωντανά. Η εικόνα φέρει στο πίσω μέρος ειδικό γαντζάκι για επιτοίχια στήριξη, αλλά μπορεί να τοποθετηθεί και επιτραπέζια με επιπρόσθετη βάση στήριξης.
Ένα μοναδικό δωράκι για νεογέννητα για να τοποθετηθεί στο χώρο του, ώστε να έχει την προστασία και την ευλογία της Παναγίας μας. Προσφέρεται σε πολυτελή κασετίνα.
Διαστάσεις: 11 × 15, με πάχος ξύλου 2 cm
Όλες οι αγιογραφίες προέρχονται από το κατάστημα και εργαστήριο ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ και συνοδεύονται από πιστοποιητικό γνησιότητας βυζαντινής αγιογραφίας.
Οι χειροποίητες αγιογραφίες, ως αυθεντικά προϊόντα καλλιτεχνικής έκφρασης, ενδέχεται να παρουσιάζουν ανεπαίσθητες αποκλίσεις σε σχέση με το έργο που εικονίζεται στη φωτογραφία (π.χ. ως προς την ακρίβεια της απόχρωσης).
Το ξύλο που χρησιμοποιείται είναι φυσική ξυλεία και κόντρα πλακέ θαλάσσης οκουμέ. Επεξεργασμένο από έμπειρους τεχνίτες με την κλασική προετοιμασία κιμωλίας και κόλλας ζαρντέν, όπως προστάζει η τεχνική της βυζαντινής αγιογραφίας για την προστασία των εικόνων, ώστε να παραμένουν αναλλοίωτες στον χρόνο.