Λάβαρα

Φίλτρα

Price
Θέμα
περισσότερα... λιγότερα
Διαστάσεις
περισσότερα... λιγότερα
Φίλτρα
Φίλτρα
Παναγία Γλυκοφιλούσα -...

Παναγία Γλυκοφιλούσα - Μεταξοτυπία | Λάβαρο, με μεταλλική διακόσμηση

Το εργαστήριό μας προσφέρει μια ποικιλία σε εικόνες σε σχέδιο λάβαρου, φιλοτεχνημένες με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας. Η εικόνα της Παναγίας Γλυκοφιλούσας πλαισιώνεται από ιδιαίτερη μεταλλική μπορντούρα, με ανάγλυφα και διάτρητα σχέδια. Έχει υποστεί παλαίωση και χρυσή πατίνα. Στο τελείωμα κοσμείται με βυζαντινούς σταυρούς ίδιας αισθητικής. Διατίθεται σε δυο επιλεγμένες διαστάσεις.

Τιμή 13,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Παναγία Άξιον Εστί -...

Παναγία Άξιον Εστί - Μεταξοτυπία | Λάβαρο, με μεταλλική διακόσμηση

Το εργαστήριό μας προσφέρει μια ποικιλία σε εικόνες σε σχέδιο λάβαρου, φιλοτεχνημένες με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας. Η εικόνα της Παναγίας Άξιον Εστί πλαισιώνεται από ιδιαίτερη μεταλλική μπορντούρα, με ανάγλυφα και διάτρητα σχέδια. Έχει υποστεί παλαίωση και χρυσή πατίνα. Στο τελείωμα κοσμείται με βυζαντινούς σταυρούς ίδιας αισθητικής. Διατίθεται σε δυο επιλεγμένες διαστάσεις.

Τιμή 13,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Χριστός Ευλογών -...

Χριστός Ευλογών - Μεταξοτυπία | Λάβαρο, με μεταλλική διακόσμηση

Το εργαστήριό μας προσφέρει μια ποικιλία σε εικόνες σε σχέδιο λάβαρου, φιλοτεχνημένες με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας. Η εικόνα με το Χριστό Ευλογόντα πλαισιώνεται από ιδιαίτερη μεταλλική μπορντούρα, με ανάγλυφα και διάτρητα σχέδια. Έχει υποστεί παλαίωση και χρυσή πατίνα. Στο τελείωμα κοσμείται με βυζαντινούς σταυρούς ίδιας αισθητικής. Διατίθεται σε δυο επιλεγμένες διαστάσεις.

Τιμή 13,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Χριστός Μέγας Αρχιερεύς -...

Χριστός Μέγας Αρχιερεύς - Μεταξοτυπία | Λάβαρο, με μεταλλική διακόσμηση

Το εργαστήριό μας προσφέρει μια ποικιλία σε εικόνες σε σχέδιο λάβαρου, φιλοτεχνημένες με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας. Η εικόνα του Χριστού Μεγάλου Αρχιερέα πλαισιώνεται από ιδιαίτερη μεταλλική μπορντούρα, με ανάγλυφα και διάτρητα σχέδια. Έχει υποστεί παλαίωση και χρυσή πατίνα. Στο τελείωμα κοσμείται με βυζαντινούς σταυρούς ίδιας αισθητικής. Διατίθεται σε δυο επιλεγμένες διαστάσεις.

Τιμή 13,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Αρχάγγελος Μιχαήλ -...

Αρχάγγελος Μιχαήλ - Μεταξοτυπία | Λάβαρο, με μεταλλική διακόσμηση

Το εργαστήριό μας προσφέρει μια ποικιλία σε εικόνες σε σχέδιο λάβαρου, φιλοτεχνημένες με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας. Η εικόνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ πλαισιώνεται από ιδιαίτερη μεταλλική μπορντούρα, με ανάγλυφα και διάτρητα σχέδια. Έχει υποστεί παλαίωση και χρυσή πατίνα. Στο τελείωμα κοσμείται με βυζαντινούς σταυρούς ίδιας αισθητικής. Διατίθεται σε δυο επιλεγμένες διαστάσεις.

Τιμή 13,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Άγιος Παΐσιος - Μεταξοτυπία...

Άγιος Παΐσιος - Μεταξοτυπία | Λάβαρο, με μεταλλική διακόσμηση

Το εργαστήριό μας προσφέρει μια ποικιλία σε εικόνες σε σχέδιο λάβαρου, φιλοτεχνημένες με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας. Η εικόνα του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτη πλαισιώνεται από ιδιαίτερη μεταλλική μπορντούρα, με ανάγλυφα και διάτρητα σχέδια. Έχει υποστεί παλαίωση και χρυσή πατίνα. Στο τελείωμα κοσμείται με βυζαντινούς σταυρούς ίδιας αισθητικής. Διατίθεται σε δυο επιλεγμένες διαστάσεις.

Τιμή 13,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Άγιος Πορφύριος -...

Άγιος Πορφύριος - Μεταξοτυπία | Λάβαρο, με μεταλλική διακόσμηση

Το εργαστήριό μας προσφέρει μια ποικιλία σε εικόνες σε σχέδιο λάβαρου, φιλοτεχνημένες με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας. Η εικόνα του Αγίου Πορφύριου πλαισιώνεται από ιδιαίτερη μεταλλική μπορντούρα, με ανάγλυφα και διάτρητα σχέδια. Έχει υποστεί παλαίωση και χρυσή πατίνα. Στο τελείωμα κοσμείται με βυζαντινούς σταυρούς ίδιας αισθητικής. Διατίθεται σε δυο επιλεγμένες διαστάσεις.

Τιμή 13,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged