ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΑ ΕΡΓΟΧΕΙΡΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ


To καλάθι σας είναι άδειο
Προσθέστε προϊόντα στο καλάθι και συνεχίστε την ολοκλήρωση της Παραγγελίας σας
Ισως σας ενδιαφέρουν
οι παρακάτω προτάσεις μας
Καντήλι πορσελάνης – Φάρος, μπορντό
Διαστάσεις: 11 × 16,5 cm
Ελληνικής κατασκευής, χειροποίητο, πυρίμαχο καντήλι από βαριά πορσελάνη με ιδιαίτερο φινίρισμα και γυαλάδα. Πρόκειται για υψηλής ποιότητας καντήλι, αφού έχει υποστεί θερμική επεξεργασία (ψήσιμο) τρεις φορές ώστε να αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες. Διαμορφώνεται σε σχήμα φάρου, φιλοτεχνημένο με ιδιαίτερη τεχνοτροπία με την τεχνική του μαρμάρου σε γήινες αποχρώσεις του μπορντό, σομόν και της ώχρας, με χρυσό διάκοσμο 24 καρατίων. Περιμετρικά φέρει διάτρητα γεωμετρικά μοτίβα, ενώ στο κέντρο δεσπόζει ένας μεγάλος διάτρητος σταυρός, ώστε να εισέρχεται αέρας και να μη σβήνει. Αποτελείται από τρία μέρη, το καπάκι, τη βάση και την αποσπώμενη καντηλόκουπα στο εσωτερικό του.
Διαστάσεις καντηλιού (Διάμετρος × Ύψος): 11 × 16,5 cm (με διάμετρο βάσης 11 cm)Διαστάσεις κούπας (Διάμετρος × Βάθος): 6,7 × 4,5 cm
Οδηγίες για το άναμμα του καντηλιού: Αρχικά ρίχνουμε στην κούπα του καντηλιού νερό και στη συνέχεια προσθέτουμε ελαιόλαδο. Τοποθετούμε το φυτίλι στην καντηλήθρα στερεώνοντάς το καλά και όσο γίνεται πιο χαμηλά (τα 2/3 του φυτιλιού πρέπει να είναι βουτηγμένα στο λάδι) ώστε το καντήλι να μην καπνίζει αλλά και για να μην καίγεται γρήγορα. Τοποθετούμε την καντηλήθρα στο λάδι και ανάβουμε το φυτίλι. Γενικά προσέχουμε η φλόγα να μην ξεπερνάει τον ένα πόντο.
*Μην ξεχάσετε να παραγγείλετε: Φυτιλάκια από γνήσιο μελισσοκέρι και καντηλήθρες, ώστε το καντήλι σας να παραμείνει αναμμένο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πατήστε εδώ.
Σομόν