Αγιορείτικα κομπολόγια

Φίλτρα

Price
Πέτρα
περισσότερα... λιγότερα
Χρώμα
περισσότερα... λιγότερα
Φίλτρα
Φίλτρα
Ρώσικο Κομπολόι Προσευχής...

Ρώσικο Κομπολόι Προσευχής Αγίου Όρους

Το ρώσικο κομπολόι αποτελεί αυθεντικό αγιορείτικο προϊόν εξαιρετικής ποιότητας. Φέρει 19 οβάλ χάντρες και κοσμείται από μεταλλικές λεπτομέρειες, μεταλλικό σταυρό και μία μαύρη φούντα. Διατίθεται σε 3 αποχρώσεις σε πολυτελή συσκευασία. 

Τιμή 15,50 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Αγιορείτικο Κομπολόι από...

Αγιορείτικο Κομπολόι από Ξύλο Ελιάς

Μοναδικό εργόχειρο από τους πατέρες του Αγίου Όρους. Φέρει 23 χάνδρες από ξύλο ελιάς, σε φυσική απόχρωση και ως κεντρικό θέμα ένα μεταλλικό θυρεός σε αντικέ απόχρωση με ανάγλυφα βυζαντινά μοτίβα και γράφει την ευχή ΙΣ ΧΣ ΝΙ ΚΑ. Διατίθεται σε πολυτελή συσκευασία δώρου με βελούδινη θήκη.

Μήκος: 27 cm

Τιμή 17,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
 Αγιορείτικο Αρωματικό...

Αγιορείτικο Αρωματικό Κομπολόι από Φυσικό Ξύλο Μοσχοκάρυδου

Φτιαγμένο από Αγιορείτες μοναχούς, κοσμείται από 23 χάνδρες, σε σκούρα κόκκινη απόχρωση, από φυσικό ξύλο μοσχοκάρυδου. Φέρει ως κεντρικό θέμα ένα μεταλλικό θυρεό σε σχέδιο σταυρού, σε μπρονζέ αντικέ απόχρωση με ανάγλυφα βυζαντινά μοτίβα, όπου αναγράφεται η ευχή ΙΣ ΧΣ ΝΙ ΚΑ. Διατίθεται σε πολυτελή συσκευασία δώρου.

Μήκος: 27 cm

Τιμή 18,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
  • Νέο
Αγιορείτικο Προσευχητάρι...

Αγιορείτικο Προσευχητάρι 33άρι με Αρωματικές Χάντρες - Λιβάνι, συλλεκτικό

Πανέμορφο και συλλεκτικό κομπολόι προσευχής, φιλοτεχνημένο από αρωματικές χάντρες λιβανιού. Οι χάντρες φέρουν κωνικό σχήμα σε φυσική απόχρωση ανοιχτού καφέ με ανταύγειες, δεμένες σε κορδόνι paracord. Στο κέντρο κοσμείται με επάργυρο σταυρό βυζαντινό, ενώ στο τελείωμα φέρει χρυσή χειροποίητη φούντα. Διατίθεται σε πολυτελή δερμάτινη συσκευασία.

Μήκος: 36 cm

Τιμή 60,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged