Βότανα Αγίου Όρους

Φίλτρα
Αγιορείτικο Βότανο...

Αγιορείτικο Βότανο Καλέντουλα | Φαρμακείο Αγίου Όρους

Οι μοναχοί συλλέγουν από την Αθωνική γη βότανα, όπως η καλέντουλα, και τα προσφέρουν για τη θεραπεία κάθε είδους πάθησης. Η καλέντουλα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και έχει αντισηπτική, αποτοξινωτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Βελτιώνει τη λειτουργία του ουροποιητικού και ανακουφίζει από πεπτικά ή γαστρεντερικά προβλήματα.

Καθαρό Βάρος: 50 g 

Τιμή 4,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Αγιορείτικο Βότανο...

Αγιορείτικο Βότανο Γαϊδουράγκαθο | Φαρμακείο Αγίου Όρους

Οι μοναχοί συλλέγουν από την Αθωνική γη βότανα, όπως το γαϊδουράγκαθο, και τα προσφέρουν για τη θεραπεία κάθε είδους πάθησης. Το γαϊδουράγκαθο δρα ευεργετικά για την καλή υγεία του ήπατος, των νεφρών και της χοληδόχου κύστης. Είναι ισχυρό αποτοξινωτικό, αντιοξειδωτικό και αντιφλεγμονώδες.

Καθαρό Βάρος: 50 g 

Τιμή 3,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Αγιορείτικο Βότανο Σπόροι...

Αγιορείτικο Βότανο Σπόροι Γαϊδουράγκαθου | Φαρμακείο Αγίου Όρους

Οι μοναχοί συλλέγουν από την Αθωνική γη βότανα, όπως οι σπόροι γαϊδουράγκαθου, και τα προσφέρουν για τη θεραπεία κάθε είδους πάθησης. Οι σπόροι γαϊδουράγκαθου δρουν ευεργετικά για την καλή υγεία του ήπατος, των νεφρών και της χοληδόχου κύστης. Διαθέτουν ισχυρή αντιοξειδωτική, αποτοξινωτική και αντιφλεγμονώδη ιδιότητα.

Καθαρό Βάρος: 50 g 

Τιμή 5,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
  • Νέο
Μοναστηριακό Μείγμα Βοτάνων...

Μοναστηριακό Μείγμα Βοτάνων για τη Δυσκοιλιότητα | Ι.Μ. Αναλήψεως

Ένα υπέροχο αφέψημα από την Ιερά Μονή Αναλήψεως για την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας. Ανακουφίζει από τον τυχόν πόνο, δημιουργώντας περισσότερες εκκενώσεις, χωρίς να προκαλεί διάρροια. Προσέχει την υγεία του πεπτικού και γαστρεντερολογικού συστήματος. Ένα 100% φυσικό προϊόν και δρα ευεργετικά για την καλή υγεία του οργανισμού. 

Καθαρό βάρος: 30 g

Τιμή 7,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged