Ιερό κελί Αγίου Νικολάου Μονοξυλίτη

Το Ιερό κελί του Αγίου Νικολάου Μονοξυλίτη βρίσκεται στις Καρυές του Αγίου Όρους, βορειοδυτικά, προς το λιμάνι Γιοβάνιτσα σε μια εκπληκτικής πανίδας και φυσικής ομορφιάς περιοχή 800 και πλέον στρεμμάτων.

Το Μετόχι του Αγίου Νικολάου ανήκει στη Μονή του Αγίου Παύλου. Με την επίπονη φροντίδα των μοναχών, μέσα στη φύση και ενώ γύρω δεσπόζει το πευκοδάσος, δημιουργήθηκαν βιολογικοί αμπελώνες, αλλά και βιολογικοί κήποι βοτάνων και αρωματικών φυτών. Το  Μετόχι διαθέτει δύο φυσικές πηγές  ποιοτικού πόσιμου νερού, εξαιρετική αμόλυντη εδαφολογική σύνθεση και άριστο περιβαλλοντολογικό μικροκλίμα.  

Οι εκτενείς καλλιεργήσιμες εκτάσεις με ελαιώνες, αμπελώνες και βοτάνια από τα τέλη της πρώτης χιλιετίας, επιβλέπονται επιστημονικά για την ποιότητα της παραγωγής από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, ενώ τη φροντίδα και τη συλλογή των πολύτιμων προϊόντων έχει αναλάβει η εταιρία ΕΥΛΟΓΙΑ.

Τα προϊόντα τους (ελαιόλαδο, κρασιά, σαπούνια, μύρο, κολόνιες, κρέμες, βάμματα, αρωματικά φυτά κ.α) χαρακτηρίζονται ως κορυφαία σε φυσικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Φίλτρα

Κατηγορίες
περισσότερα... λιγότερα
Price
Φίλτρα

Προϊόντα Ιερού Κελιού

Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο |...

Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο | Ι.Κ. Αγίου Νικολάου Μονοξυλίτη

Αποτελεί αυθεντικό αγιορείτικο προϊόν υψηλής ποιότητας. Οι ελιές που συλλέγονται προέρχονται από ελαιώνες που χρονολογούνται αιώνες πίσω. Διαθέτει υπέροχη γεύση και πλούσια θρεπτική αξία. Οι ευεργετικές του ιδιότητες συμβάλλουν στη μακροζωία.

Καθαρό Βάρος: 750 ml

Τιμή 11,50 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Πευκόμελο Αγίου Όρους |...

Πευκόμελο Αγίου Όρους | Ι.Κ. Αγίου Νικολάου Μονοξυλίτη

Όντας διατροφικός και γευστικός θησαυρός, πρέπει να υπάρχει στη διατροφή όλων, μικρών και μεγάλων. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και τονώνει τον οργανισμό. Είναι καθαρό αγνό προϊόν με το οποίο συνοδεύετε υπέροχα το πρωινό ή απογευματινό σας.

Καθαρό Βάρος: 400 g

Τιμή 8,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Καστανόμελο Αγίου Όρους |...

Καστανόμελο Αγίου Όρους | Ι.Κ. Αγίου Νικολάου Μονοξυλίτη

Είναι ένα μοναστηριακό προϊόν υψηλής ποιότητας με μεγάλη θρεπτική αξία, με το οποίο συνοδεύετε υπέροχα το πρωινό ή το απογευματινό σας. Διαθέτει ιδιαίτερη και ελαφριά πικρή γεύση. Συμβάλλει στη βελτίωση λειτουργίας του ουροποιητικού και του πεπτικού συστήματος.

Καθαρό Βάρος: 400 g

 

Τιμή 9,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Μέλι Ανθέων & Δάσους Αγίου...

Μέλι Ανθέων & Δάσους Αγίου Όρους | Ι.Κ. Αγίου Νικολάου Μονοξυλίτη

Αποτελεί αυθεντικό μοναστηριακό προϊόν υψηλής ποιότητας. Διαθέτει υπέροχη γλυκιά γεύση. Έχει μεγάλη θρεπτική αξία και ευεργετικές ιδιότητες για την καλή υγεία του οργανισμού. Συνοδεύετε υπέροχα το πρωινό ή το απογευματινό σας.

Καθαρό Βάρος: 400 g

Τιμή 8,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Παραδοσιακή Κεραλοιφή με...

Παραδοσιακή Κεραλοιφή με Σπαθόλαδο | Ι.Κ. Αγίου Νικολάου Μονοξυλίτη

Αποτελεί χειροποίητο αγνό μοναστηριακό προϊόν. Συμβάλλει στην ενυδάτωση και θρέψη της ερεθισμένης επιδερμίδας. Ανακουφίζει από εγκαύματα, κοψίματα και μεγάλες αμυχές. Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο μετά την εφαρμογή του προϊόντος.

Καθαρό Βάρος: 42,5 g

Τιμή 12,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Παραδοσιακή Κεραλοιφή...

Παραδοσιακή Κεραλοιφή Ενυδάτωσης | Ι.Κ. Αγίου Νικολάου Μονοξυλίτη

Αποτελεί χειροποίητο αγνό μοναστηριακό προϊόν. Συντελεί στα βαθειά ενυδάτωση και λάμψη της επιδερμίδας. Καταπραΰνει και ηρεμεί το δέρμα και τους μύες. Παρέχει προστασία από ερεθισμούς και αντιμετωπίζει μικροαμυχές.

Καθαρό Βάρος: 42,5 g

Τιμή 12,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Κασετίνα Ευλογίας με την...

Κασετίνα Ευλογίας με την Παναγία την Οδηγήτρια | Ι.Κ. Αγίου Νικολάου Μονοξυλίτη

Περιέχει αντίγραφο βυζαντινής εικόνας της Παναγίας της Οδηγήτριας, ένα ξύλινο σταυρό λαιμό και ένα υφαντό φυλαχτό. Αποτελεί αγιορείτικο εργόχειρο αρίστης ποιότητας. Διατίθεται σε πολυτελή κόκκινη κασετίνα και είναι ιδανικό για δώρο.

Τιμή 18,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Κασετίνα Ευλογίας με τον...

Κασετίνα Ευλογίας με τον Άγιο Νικόλαο | Ι.Κ. Αγίου Νικολάου Μονοξυλίτη

Περιέχει αντίγραφο της αγιογραφημένης εικόνας του Αγίου Νικολάου, ένα κομποσκοίνι χειρός, ένα αρωματικό έλαιο μύρου και έναν κοκάλινο σταυρό. Αποτελεί αγιορείτικο εργόχειρο αρίστης ποιότητας. Διατίθεται σε πολυτελή μπλε κασετίνα και είναι ιδανικό για δώρο.

Τιμή 18,00 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged
Θυμίαμα Αγίου Όρους | Ι.Κ....

Θυμίαμα Αγίου Όρους | Ι.Κ. Αγίου Νικολάου Μονοξυλίτη

Αποτελεί αγιορείτικο εργόχειρο αρίστης ποιότητας. Παράγεται από δάκρυ Αιθιοπίας και ελβετικά έλαια. Είναι μια εκκλησιαστική σύνθεση με έντονο άρωμα και διάρκεια κατά την καύση του. Διατίθεται σε 6 διαφορετικά αρώματα και 2 συσκευασίες για να επιλέξετε.

Καθαρό Βάρος: 50 g | 500 g

Τιμή 5,80 €
Προσθήκη στη wishlist
You must be logged