ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΑ ΕΡΓΟΧΕΙΡΑ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ


To καλάθι σας είναι άδειο
Προσθέστε προϊόντα στο καλάθι και συνεχίστε την ολοκλήρωση της Παραγγελίας σας
Ισως σας ενδιαφέρουν
οι παρακάτω προτάσεις μας
Καντήλι πορσελάνης - Άναμπαλ, καφέ
Πυρίμαχο καντήλι κατασκευασμένο από βαριά πορσελάνη σε περίτεχνο σχέδιο, φιλοτεχνημένο σε αποχρώσεις του μπεζ και καφέ.
Διαστάσεις: 10,5 × 15 cm
Ελληνικής κατασκευής, χειροποίητο, πυρίμαχο καντήλι ανοιχτού τύπου φιλοτεχνημένο με ιδιαίτερη τεχνοτροπία σε αποχρώσεις του καφέ και του μπεζ. Είναι κατασκευασμένο από βαριά πορσελάνη με ιδιαίτερο φινίρισμα και γυαλάδα. Πρόκειται για υψηλής ποιότητας καντήλι, αφού έχει υποστεί θερμική επεξεργασία (ψήσιμο) τρεις φορές ώστε να αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες. Διαμορφώνεται σε σφαιρικό σχήμα με ιδιαίτερο πόδι τορναριστού τύπου. Αποτελείται από δύο μέρη, την πορσελάνινη βάση και το γυάλινο ποτήρι σε μελί απόχρωση.
Διαστάσεις καντηλιού (Διάμετρος × Ύψος): 10,5 × 15 cm, με διάμετρο βάσης: 7,2 cm
Διαστάσεις κούπας (Διάμετρος × Βάθος): 8,6 × 6,6 cm
Οδηγίες για το άναμμα του καντηλιού: Αρχικά ρίχνουμε στην κούπα του καντηλιού νερό και στη συνέχεια προσθέτουμε ελαιόλαδο. Τοποθετούμε το φιτίλι στην καντηλήθρα στερεώνοντάς το καλά και όσο γίνεται πιο χαμηλά (τα 2/3 του φιτιλιού πρέπει να είναι βουτηγμένα στο λάδι) ώστε το καντήλι να μην καπνίζει αλλά και για να μην καίγεται γρήγορα. Τοποθετούμε την καντηλήθρα στο λάδι και ανάβουμε το φιτίλι. Γενικά προσέχουμε η φλόγα να μην ξεπερνάει τον ένα πόντο.
*Μην ξεχάσετε να παραγγείλετε: Φιτιλάκια από γνήσιο μελισσοκέρι και καντηλήθρες, ώστε το καντήλι σας να παραμείνει αναμμένο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πατήστε εδώ.
Καφέ